urgh Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 ne rise da kod nas negde ima AH .. nisam to igrao decenijama .. to mi je omiljena blejachina kao klinac na moru bila =) mada nisam ni bilijar igrao stoo godina .. nervira me prostor u domu omladine (ne znam zashto) i cena je visoka .. bolji mi je staklenac (mada ni tamo nisam bio sto godina pa ne znam dal se neshto mozda promenilo) btw ne znam kako neko moze kod tasha u onoj rupi da igra bilo shta =) sem ako prichate o nechemu shto je u samom tashu o chemu nisam upoznat ← milsim da su mu ostali tikovi,jer sam ga to leto razvaljivao(u istom) :O ;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 kome si sada ovde odgovorio =) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberian Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Imash bilijar kod mene na tavanu...doduse plasticcni :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberian Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Jel piccio neko od vas onaj hockey pod vodom ??? I gde...??? To mi izgleda fun !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts