enclave Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Cuo sam da je potreban patch za igranje WOW-a i rado bih ga skinuo ali na netu sam telefonskim putem i nemoguce mi je da skinem 120mb . Ako ima neko oran da pomogne i da mi patch na CD-u bio bih mu veoma zahvalan . Ja se nalazim na Konjarniku ( Zvezdara ) . Podrazumeva se da ja kupujem CD . Molim vas pomozite pa da krenem sa igrom . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rutal.b0 Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 prodacu ti ja patch za wow za nekih 20e sa mojim cd-om The scent of a woman was not mine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 prodacu ti ja patch za wow za nekih 20e sa mojim cd-om 20e za patch ??? smeshan si .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 ja sam patch skinuo za nekih 10sati preko dialup-a ... shto mu dodje 2 popodneva ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 20, 2005 Author Report Share Posted May 20, 2005 Je li Raven ti mozes da prekines i posle ponovo nastavis skidanje patcha Link to comment Share on other sites More sharing options...
>Dragec< Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 E koji ljudi , pomozite čoveku ako već imate a iz BG-a ste , Ja bih mu rado pomogao ali nemam rezač da narezem cd i po >>> Dragec Deathblade <<< I F L - IronFistLegion - gild Warrior / Mesmer lvl 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Kao sto rekoh, bilo koja igraonica koja ima WoW ce mu rado srezati najnoviji patch, osim ako nisu neke drkadzije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
>Dragec< Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 To Lucky , e tu si u pravu . Kakvih sve ljudi ima danas , i previ >>> Dragec Deathblade <<< I F L - IronFistLegion - gild Warrior / Mesmer lvl 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts