Jump to content

Bio sam metalac...

Recommended Posts

• 1 month later...

@pesma

extra. Meni se svidelo. i sam sednem ponekadi pisem, i pisem... Ponekad su to obicne gluposti, a ponekad i ispadne nesto.

Sedeo sam u sobi. Da li ste ikada imali osecaj kako je sve oko vas izvestaceno? E pa ja zivim okruzen takvim desavanjima. Zasto? Nemam pojma. Koliko god mislio, ili pokusavao da promenim to, sve je gore. I opet ne znam zasto. Ponekad mi dodje da se jednostavno utopim u to, pritom gubeci I onu truncicu licnosti koju sam gradio sve ove godine. Nije da sam sad dugo ziveo I dosta proziveo, ali zahvalan sam sto sam mogao da kazem da sam jedan jedini. Nije to mala stvar. Deluje komplikovano, ali u stvari je prilicno jednostavno. Ipak ljudi imaju tu sklonost da dodatno zakomplikuju sasvim jednostavne stvari. Naravno, ja sam uvek tu da se pohvalim time.

Kladim se da se citajuci ovo pitate koja je poenta. Nema je. I to je dozvoljeno. Nema poente. Pisem zbog sebe, I ne zanima me sta drugi misle. Ja zivim za sebe, za one koje volim I za ono u sta verujem. Necu da se utopim. Necu da postanem deo necega sto zapravo ne postoji. Hocu sam da izgradim svoj svet, da ga oblikujem onako kako verujem da bi trebalo da bude, I da ga svi vide. I da ga cene, pre svega. Nije to mala stvar.

Sta su u stvari male stvari? Tako nesto ne postoji. Previse filozofski, ali zaista male stvari su one stvari koje nas I druge cine srecnim. Srecom, meni je zivot pun malih stvari…

ovo recimo sam napisao dok sam cekao tel poziv... i nije nesto... ubica vremena:)

Forum neprikladan za signaturu!

:)

ajde ajde kad vec trazite :)

Ocean Born

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

a najgora stvar je bila kad je bio neki konkurs za posetu sedistu evropske unije i institucijama u becu ja napisem jebitacno dobar sastav kontam da bi imao jako dobre sanse ali ta profesorka koja je bila zaduzena za to resi da ne posalje sastav jer sam u par redova kritikovao neke sfere sadasnjeg rada republicke vlade (tema je bio "da sam ja predsednik vlade" or something like that) a znaci 2004 godina demokratija and stuff kakva kucka i danas kad je vidim obesio bi je

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

fuck slucajno stisnuh dvaput add reply

Edited by dvnityCker