Cartman_ Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Sada si fancy? Kaze jedam mali za tvoju sliku kaze daj da vidim acu lukasa :))) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 18, 2005 Author Report Share Posted May 18, 2005 hhahaha, pusi ga Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 ja ovo kachio skoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 stvarno sam zeleo da iskopam jedan topic meni interesantan iz nekog mnogo davnog perioda i uspeo sam... :))) e sada me interesuje da li pesma ima novih prica??? da se procitaju? Quote Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 stvarno sam zeleo da iskopam jedan topic meni interesantan iz nekog mnogo davnog perioda ← LOL??? bas davan period .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Tebi mora da je mnogo dosadno,cim cackas po starim topicima ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 sto je najsmesnije bio sam jedno vece sa nekim rokerima u kstu i vakve price su se odvijele oko mene celo vece.. bah reperke su bolje i vece drolje;)) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 @pesma extra. Meni se svidelo. i sam sednem ponekadi pisem, i pisem... Ponekad su to obicne gluposti, a ponekad i ispadne nesto. Sedeo sam u sobi. Da li ste ikada imali osecaj kako je sve oko vas izvestaceno? E pa ja zivim okruzen takvim desavanjima. Zasto? Nemam pojma. Koliko god mislio, ili pokusavao da promenim to, sve je gore. I opet ne znam zasto. Ponekad mi dodje da se jednostavno utopim u to, pritom gubeci I onu truncicu licnosti koju sam gradio sve ove godine. Nije da sam sad dugo ziveo I dosta proziveo, ali zahvalan sam sto sam mogao da kazem da sam jedan jedini. Nije to mala stvar. Deluje komplikovano, ali u stvari je prilicno jednostavno. Ipak ljudi imaju tu sklonost da dodatno zakomplikuju sasvim jednostavne stvari. Naravno, ja sam uvek tu da se pohvalim time. Kladim se da se citajuci ovo pitate koja je poenta. Nema je. I to je dozvoljeno. Nema poente. Pisem zbog sebe, I ne zanima me sta drugi misle. Ja zivim za sebe, za one koje volim I za ono u sta verujem. Necu da se utopim. Necu da postanem deo necega sto zapravo ne postoji. Hocu sam da izgradim svoj svet, da ga oblikujem onako kako verujem da bi trebalo da bude, I da ga svi vide. I da ga cene, pre svega. Nije to mala stvar. Sta su u stvari male stvari? Tako nesto ne postoji. Previse filozofski, ali zaista male stvari su one stvari koje nas I druge cine srecnim. Srecom, meni je zivot pun malih stvari… ovo recimo sam napisao dok sam cekao tel poziv... i nije nesto... ubica vremena:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 @ DayWalker :))))))))))) samo opusteno... a za temu sto sam iskopao da mnogo mi je dosadno znaci hyper ultra mega giga i sl. :))) ma ni svesni niste... :) Quote Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Neke stvari su sa pravom zaboravljene..tako treba i da ostane! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 ajde ajde kad vec trazite :) Ocean Born Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Au pun nam forum neotkrivenih talenata ... Dobri su vam tekstovi .. Bez zezanja ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 a najgora stvar je bila kad je bio neki konkurs za posetu sedistu evropske unije i institucijama u becu ja napisem jebitacno dobar sastav kontam da bi imao jako dobre sanse ali ta profesorka koja je bila zaduzena za to resi da ne posalje sastav jer sam u par redova kritikovao neke sfere sadasnjeg rada republicke vlade (tema je bio "da sam ja predsednik vlade" or something like that) a znaci 2004 godina demokratija and stuff kakva kucka i danas kad je vidim obesio bi je Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 (edited) fuck slucajno stisnuh dvaput add reply Edited July 15, 2005 by dvnityCker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts