Chobo_Freeman Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Hmm samo hocu da pitam dali ce biti repove,jer bi i ja da pogledam neke,a i mnogo ljudi me smara jel ima repova,pa eto,dali ce biti repova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 nadam se da moji fanovi nece biti uskraceni istih :) kako pravilno tornjati exp u 3 koraka by vladica -.- Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Hmm samo hocu da pitam dali ce biti repove,jer bi i ja da pogledam neke,a i mnogo ljudi me smara jel ima repova,pa eto,dali ce biti repova? bash lepo sastavljena recenica :DDDDD sedi 1 ! :) NAJ ali NAJ ruzniji avatar koji cu do videti do kraja ZIVOTA !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 bash lepo sastavljena recenica :DDDDD sedi 1 ! :) NAJ ali NAJ ruzniji avatar koji cu do videti do kraja ZIVOTA !!! sta kazes na tvoju signu ^^ Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 bice repova uskoro,rekao je vuk,samo polako :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 brate to sto ti neznas za iste neznaci da ih nema sedi 1 :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 E pazi nije komplikovano,znaci NE odvojis od glagola i dobijes lepo sastavljenu recenicu,kao npr ne moguc! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeadCode Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 E Vladice plz vrati onog tvog proslog avatara, meni se bas svidja; tvoj prosli i hajlijev su najloodji na celom ruru. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Mojom greškom repovi nisu uploadovani juche već to upravo radim sada tako da biće večeras sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domi Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 znaci gledajte partiju domi -vs- vladica prvu partiju :) kako se ubija vladica u 3 koraka :))) a onda druga partija kako se ja ubijam u 3 koraka :) a onda 3. e tu sad... :) Quote underground for ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted May 18, 2005 Author Report Share Posted May 18, 2005 Hoce li neko staviti direktan link do repova,posto ih ja nigde nisam mogao naci....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolidSnake(BH) Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Mojom gre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 ne ovo je stvarno lose,zar uvek glupi CS mora da bude povlascen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts