Therion Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 nije montazha!!! Jutros mi se to desilo, prso sam od smeha!!! Ladno "skida 600 Mb u sec" a kao downloaded 150, 158,164.... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Ne sljaka slika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-OS Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 meni je na dial up-u konstantna brzina 115,2 kb/sec a jednom mi se desilo da mi je download-transfer bio na 30 kb/sec citavih 10 min. a startovao je sa 300 kb/sec jbg. tako da se ja osecam prozvanim da kazem svoju "muku" :) iako imam 56k ali sljaka like wirelles!!! Cccc....:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 http://img.photobucket.com/albums/v645/luk...ja/untitled.jpg o_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Sta mu dodje ono 404 eror ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 kad ce ljudi da shvate da je to nemoguce????? te fore vuko sam preko modema 30 kB/s i slicno NEMOZE Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Dok sam se patio sa dialup-om znalo je da mi skochi i do 12kb. Ali to je obichno min-dva. Sad sa wireless-om zna dl da mi skochi i do 50k u sec (kada im pukne limiter), a inache skida 15k. Eh kad se setim kad su mi probno pustili 1mbps na nedelju dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 oces da ti dam screenshot kad sam skidao 200kb u sec ? sa 256k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nektar Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Je'l to vase masine nasu podrzavaju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Jeste čuli vi narode za hardversku kompresiju. Server na drugoj strani kompresuje podatke a va Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 oces da ti dam screenshot kad sam skidao 200kb u sec ? sa 256k imam i ja slicno to je puko limiter kod PTT-a samo sam ja imao 10mbit na 5 minuta... pa racunaj Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 ljudi na modemu nemozete da imate vise od 7-8kb/s a te price vidi sliku pise lepo da uzmete pa na buvljak mozda nekom i prodate ... e da ima jedna narodna po tom pitanju: pisalo na tarabi **cka ... Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 ako ste downloadovali fajlove sa nekim dl menadzerom tipa dap, naravno da vam se to deshava :)... ja bilo shta da downloadujem krene kao 400kb/sec pa sve manje manje manje do normalnih 50kb/sec koje imam. inache.. to preko modema da ste imali download 20, 50, 100, 50000000 kb/sec mozete da prodajete deci u zabavishtu! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Jeste čuli vi narode za hardversku kompresiju. Server na drugoj strani kompresuje podatke a vaš modem ih dekompresuje kako stižu. NE LAŽI!!!!!!!! NJIHOVI MODEMI SU ČAROBNI A TEBE ĆEMO NA LOMAČU AKO BUDEŠ OPET PROBAO DA NAS FARBAŠ! OĆU I JA ČAROBNI MODEM :((((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 kB = kiloBAJT kb = kiloBIT Naucite vec jednom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 kB = kiloBAJT kb = kiloBIT Naucite vec jednom ko ce sve to da popamti ?????? Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 da vidite kako sam skinuo star wars 3 od 700mb za nekoliko minuta, i kompresovao sam ga na 120 kb ;), sve same nule bile u njemu :) tako da je sve to teoretski moguce :), ili kada skidash textualne falnove, npr sajtove webzipom, normalno da ce ti prekomodema ide 20k/s :) kada je tex u pitanju :) Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 kB = kiloBAJT kb = kiloBIT Naucite vec jednom inache pravilno je K a ne k, znachi KB i Kb :) Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 jebeno retardirano :) 1 bajt = 8 bitova.... do the math Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 inache pravilno je K a ne k, znachi KB i Kb :) nije pravilno je sa malim k Slovo K nesto si tela Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 inache pravilno je K a ne k, znachi KB i Kb :) Kako se pise?: 1.Ocu Kilogram jabuka. 2.Ocu kilogram jabuka. Aj razmisli malo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 a zasto ova tema postoji ? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 nije pravilno je sa malim k Slovo K nesto si tela bravo momče, pametan si, mora da si išao u neku dobru gimnaziju! da jednom za svagda razrešimo: http://www.unit5.org/christjs/SI%20Measurements.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-OS Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 niko nije rekao da je TO moguce sa modemom od 56k ono sto sam ja napisao! download-transfer bio na 30 kb/sec citavih 10 min. a startovao je sa 300 kb/sec naravno da ne moze!!! GRESKA!! ja ne znam sta se om'a LOZITE da ispravljate,pa majku mu kako mogu imati net speed 115 kb/sec sa 56k !pa jebem mu lebac,naravno da je greska ja vam samo kazem sta sam video,doziveo i sto je pisalo!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 **of topic** e staljine svaka cast za avatar majke mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts