govmust Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 (edited) Ovdi je info za patch na normalnom jeziku: http://www.numlock-software.com/metalheart_patches.php Koliko ja vidim tri su vec izbacili a cetvrti se sprema za sutra... Edited July 27, 2005 by govmust Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Odigrati ovo posle Fallouta????? Mozda?!?!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 STIGLO!!!! ali ja sutra palim na more :( buaaaaahaa..... dodjavola i onako mi se nije islo :) jad prijatno igranje svima vama koji ostajete da trunete na ovoj vrucini i sparini ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 btw ako trazhite torent, u search stavite 'metal heart' jer su lemuri koji su ripovali nepismeni.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 4, 2005 Author Report Share Posted August 4, 2005 Hm, pre nego shto patch reshi problem sporog kretanja mozda ne bi trebalo ni nabavljati... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Jel uspeo ko da nabavi patch za normalnu verziju (en/intl)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Ajde ako je neko uopshte i igrao igru nek kaze koju rech da znam vredi li to uopshte da se nabavi... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Vidi ja sam video ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 poceo sam malko da igram... i onako utisak je mlak :( mozda je to zaista i dobro (okruzenje je superiska) ali zasita sve deluje nedoradjeno prema drugim milionerskim naslovima (kao recim ds2)... prica je solidna za pocetak.. nisam mnogo igrao mozda pola sata... i prvo sto smara je smena dana i noci koja se desava na svakih 10 min?!? i to kretanje je isto smor .. plus sto se npc-evi krecu malo brze od tvojih ljudi (i vrlo retko staju) pa trckaras za njima ne bi li malo popricao sa njima... za ruse je vec izaslo 4 patcha a to ce sve biti u jednom za 'nas' jezik u glavnom necu ni da igram dok se taj patch ne pojavi jer zaista svi kazu da je igra impresivna samo da nije doticnih bugova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 Ko kaze? Rusi mozda? Ja josh nisam naishao na nekoga ko ima mishljenje bolje od "meh". Mis'im, daj Boze da si u pravu... samo neshto ne verujem, 'oladio sam se od Metalheart-a... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 pa ne bas rusi , ne razumem ruse najbolje :) ... mozda sam bas pogresio kad sam rekao da svi imaju gorepomenute utiske ali veliki deo da.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Rusi zasad hvale developere a ostali kukaju za eng/int patchom. Jedna konstruktivna kritika na http://www.metalheart.ru/forumen/viewtopic.php?t=269 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 izasao patch.. doduse za sada je nezvanican i mala je komplikacija oko njegovog skidanja... zato sto je.. pa nezvanichan.. znachi izlazi sigurno za nedelju dana :).. ovi sto su probali kazu da sada igra radi kao sat :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Ma to neko pali masu da nabiju thread sa postovima... IGNORIRAJTE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 SRECA SRECA RADOST!!!!!!!! IZASAO PATCH http://www.dreamcatchergames.com/dci/suppo...a/PatchV1.1.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 ja skinuh ovaj 1.1 patch i konachno sam pocheo da igram kako treba.. treba malo privikavanja na malo siromashan i konfuzan interfejs, ostalo onako simpatichno i smeshno kako likovi izgovaraju jedan tex dok na ekranu se ispisuje drugi... hintovi u okviru helpa u jurnal-u su urnebesni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 28, 2005 Author Report Share Posted August 28, 2005 Aman, hoce li neko od vas patch-ovanih vishe reci da li su reshili problem usporenog kretanja po mapi? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 jebte zar im nije bilo lakshe da su jednostavno iskljucili ubogu staminu koja ne sluzi nichemu osim shto te smara da ne mozesh da trchish normalno dok nisi u borbi ... znachi apsolutno ne donosi nikakav + igri a odnosi mnogo toga... igra se ne usporava nego su mnogi kukali kako cyborg ne moze da trchi pa zato treba vechnost da se ode sa jednog kraja mape na drugi... meni samo nije jasno kako ti likovi nisu snimili da cyborgu treba poseban implant (nova noga ) koja mu daje mogucnost trchanja... ali i pored toga stamina se mnogo brzo troshi a veoma sporo obnavlja... jebesh ga, znachi moram da pikam ubogi ds2 :( (ko zna mozda se seti i onemoguce staminu u sledecem patchu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 28, 2005 Author Report Share Posted August 28, 2005 Znachi, jednom za svagda - sranje je? Da ne dajem pare? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 naravno bolji je ako volish kliktanje do besvesti i skupljanje itema ... jedino u chemu je ds2 bolji je u tome shto je ispoliran i relativno bugfree prozivod... a cini mi se da ga wulfi ne moze ni pokrenuti kako treba anyway cisto da spomenem da side questova ima mali milion... ali je 90% njih random generisano i manje vise su svi isti bez neke pozadinske price (donesi to i to, ubij tog na tom mestu, nadji tu stvar na tom mestu i sl)... ovih 10% je onako solidno odradjeno postoje neka mesta gde te strazari malte ne ubijaju u tren oka bez ikakvog upozorenja? muzika mi je extra ali su zvuchni efekti loshi grafichki nije loshe uopste, ja generalno volim 2d :) i dalje mi nije jasno chemu sluzi stamina kad nema nikakav efekat u borbi i zasto je nisu iskljuchili izbacili u patchu... nekako mi se chini kao da je ovo developerima prva igra koju su zavrshili jer ima dsota zanimljivih stvari koje nazalost nisu najbolje implementirane... mada nije mi jasno kako nisu uspeli sve da odrade kako treba kad ne postoji nikakava presija niti od izdavacha niti od strane toga da im engine zastari (svkako je zastareo po danashnjim standardima) dakle dosta neizbalansirana igra, gameplay nekako nedovrsen, igra mi se jer nije fantasy a takvih igara je malo . btw u rusiji je izashao night watch i kazu da je njesra sto se tiche gameplaya manje vise (engine je iz silent storma i samim tim su grafika i fizika super, borba TB, postoji neka caka da kada neprijatelja pogodish telekinezom on odleti kroz zid kuce i pri tome prima damage :), e da imaju shapesifteri ovo ono) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 29, 2005 Author Report Share Posted August 29, 2005 Ja sam chuo da je sasvim OK. Nije dobar kao SS, nije toliko ispeglan, ali u principu - fantasy* verzija SS-a. Sa RPG-om nema veze, naravno. *hm, da li je to pravi izraz u ovom sluchaju? Nego, Rusi bash odlepili na onaj HS, jel' znash? Jedino im smeta shto je suvishe kratak, ali to navodno delimichno nadomeschuje time shto ima veliki "replay value". Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 ma fantasy je chim ima madjije i to :) jest da je okruzenje drugachije malo ... hammer & sickle? jel to nastavak silent storma il nesto na slichan fazon.. kao sukob ussr-a i nato-a, nesto kao pocetak hladnog rata i tome slicno... da pratio sam malo to i zasta ce biti dobra igra (al nije rpg :( ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 29, 2005 Author Report Share Posted August 29, 2005 Ljudi, H&S je RPG, through and thorough. Takodje koristi SS-ov engine, borba je TB i sve, ali igra je apsoshtrumfno RPG, tu nema dileme. Kakav - videcemo kad izadje engleska verzija... tachnije, vi cete videti. Mrzim vas sve. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 blah.. ne znam svuda po netu prichaju da je ovo nastavak silent storma i da je i dalje "open-ended tactical combat game with RPG flavors" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 30, 2005 Author Report Share Posted August 30, 2005 (edited) Uh, ja sam sve suprotno chuo. Nival ga opisuje kao "tactical RPG"... shta god to znachilo. Mozda mu to dodje "normalan RPG", suprotno od "action RPG". Chitam i chitam i chitam... i sada sam siguran u samo jedno - da jebeno nemam pojma shta je. Neki prichaju o quest-ovima i diplomatiji, drugi prichaju o misijama i rkete-kokete. Neki je opisuju kao Fallout, a u drugi kao Jagged alliance... Edited August 30, 2005 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts