Nothingman Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Pozdrav! Nabavio sam WOW (od Gorana naravno ;) i posto nemam tehnicke mogucnosti da poskidam sve potrebne patcheve interesuje me da li bi neko mogao da ih nareze na cd a da mu ja donesem prazan disk. Inace ja sam iz Bg (Zarkovo) pa ako ima neko ko bi pomogao zemljaku u nevolji neka se javi :) Hvala unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 ja sam iza skole Djordje Krstic ili ti ispod maksija, samo donesi usb ili cd, 0641775802 Petar Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 nekapiram , ako ne mozesh da skinesh patch od 120 mb ... kakvo ce ti uzivanje predstavljati da igrash wow ? Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 nekapiram , ako ne mozesh da skinesh patch od 120 mb ... kakvo ce ti uzivanje predstavljati da igrash wow ? nista se ne brini za to. ja sam patch skidao 3 (TRI!) dana, jer imam modem koji ide do 46.6 k, ali mi igra radi sasvim lepo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Hehe .... radi do jednog trenutka a onda novi komp / 128kbit+ konekcija :P da levelujes mozes verovatno i na 33.6 modemu kad stignes na lvl60 zaboravi ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 nekapiram , ako ne mozesh da skinesh patch od 120 mb ... kakvo ce ti uzivanje predstavljati da igrash wow ? covek je iz RS i ovde u zarkovu nema fon, ode danas kuci pa je hteo da pribavi sve da moze da igra cim stigne, Nothingman samo postuj imena likova kada pocnes, pozdrav Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mornee Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 nekapiram , ako ne mozesh da skinesh patch od 120 mb ... kakvo ce ti uzivanje predstavljati da igrash wow ? obo Quote Reserved for something catchy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted May 17, 2005 Author Report Share Posted May 17, 2005 Nothingman samo postuj imena likova kada pocnes, pozdrav Jutros sam poceo da igram, ali posto imam samo dva dana fore za igranje kreirao sam lik na PVE serveru (Badurash, night elf hunter, server Draenor) da bih malo usao u fazon. Kada mi za dvadesetak dana prodju ispiti pocecu iz pocetka na nekom PVP serveru i tada cu podatke ostaviti u topicu "pregled ljudi koji igraju WOW". Hvala ti jos jednom za patch! p.s. Igra je....................nemam rechi da iskazem odusevljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Kakav je to patch potreban za igru ? Gde mogu da ga nabavim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 patch se skida preko downloadera shto WoW radi automatski ili guglash i nadjesh na netu (obichno novijih patcheva nema na netu) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Cemu mi sluzi patch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 da bi igrao igru Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Hvala MaudDib Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Jutros sam poceo da igram, ali posto imam samo dva dana fore za igranje kreirao sam lik na PVE serveru (Badurash, night elf hunter, server Draenor) da bih malo usao u fazon. Kada mi za dvadesetak dana prodju ispiti pocecu iz pocetka na nekom PVP serveru i tada cu podatke ostaviti u topicu "pregled ljudi koji igraju WOW". Hvala ti jos jednom za patch! p.s. Igra je....................nemam rechi da iskazem odusevljenje slobodno kreni na pvp serveru, niko te nece dirati na pochetku, a i PVP je krajnji cilj 90% igracha (za ostalih 10% cilj je da prichaju lovachke priche kako su sa 50. lvlom ubili 10 nivoa jache _______ - stavite ovde najomrazheniju klasu ) btw Kakav je to patch potreban za igru ? Gde mogu da ga nabavim? Cemu mi sluzi patch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaruGhan Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 E ja Imam Satelitski net i idem u XIII gimn tako da smo tu... samo mi daj adresu gde mogu da skinem patch za italijansku verziju wow-a(posto sam ga tamo kupio) jer mi us/aus ne radi...btw skinuo sam patch1.4(130mb) za us... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Ljudi zivim na Konjarniku (Zvezdara) prikljucen sam telefonskim putem na internet i nezamisljivo je da skidam patch . Ako ima neko u blizini ko je drage volje da mi da patch na disku bio bih mu puno zahvalan . Podrazumeva se da ja kupujem CD . Unapred zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black and white Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 (edited) Ljudi zivim na Konjarniku (Zvezdara) prikljucen sam telefonskim putem na internet i nezamisljivo je da skidam patch . Ako ima neko u blizini ko je drage volje da mi da patch na disku bio bih mu puno zahvalan . Podrazumeva se da ja kupujem CD Edited June 18, 2005 by Black and white Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 neznam sto se toliko patite oko "odakle skinuti patch?" ili gde ga nabaviti... samo treba proci forum postoji VAZAN topic pod nazivom "links, links" koji sadrzi vecinu vaznih linkova a medju njima i za skidanje patch-eva Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOOGIEMAN Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Moze li neko da mi nareze poslednji patch za wow (verzija na engleskom, kupljena u platou) i posalje postom ? Kupio sam igru pre par dana, pretpostavljam da mi treba patch wow-1.5.0-engb-patch.exe od oko 170-ak Mb. Placam postanskom uputnicom unapred koliko trazite ili saljem neke diskove iz moje kolekcije za uzvrat. Ako nekog ne mrzi da se bakce sa postom i sl. molim ga da me kontaktira na boogi3man@gmail.com Quote Growing old is mandatory, growing up is optional Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 molim svakoga ko je u mogucnosti da mi pomogne. treba mi ovaj najnoviji patch za wow. 1.5.0 verzija ali ne onaj mali od 50mb vec veliki od nekih 160-170 mb. ja sam u beogradu i nije mi problem da dodjem do bilo kog dela grada. ako treba platicu ili cu doneti prazan disk kao kompenzaciju samo molim vas pomagajte sto pre!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svetaolik Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 prijatelju, javi se... imam ga... wow 1.x.x-1.5 eu ja sam na vracaru... u stvari trenutno sam na poslu ali ti mogu veceras to narezati... poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musasi Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 ...ljudi i meni treba pach... kome mogu da se javim(od ponudjenih) ,u bgu sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 hvala ti ali desila se VELIKA TRAGEDIJA. elem ovo kuckam iz net kafea jer su mi juce iskljucili telefon zbog neplacenog racuna. kad to regulisem tek onda ce mi trebati patch. u svakom slucaju jos jednom hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black and white Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Ljudi zivim na Konjarniku (Zvezdara) prikljucen sam telefonskim putem na internet i nezamisljivo je da skidam patch . Ako ima neko u blizini ko je drage volje da mi da patch na disku bio bih mu puno zahvalan . Podrazumeva se da ja kupujem CD . Unapred zahvalan ← Samo da ti se javim da sam tu i da ce mo se dogovoriti oko narezivanja patcheva!!! Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black and white Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 prijatelju, javi se... imam ga... wow 1.x.x-1.5 eu ja sam na vracaru... u stvari trenutno sam na poslu ali ti mogu veceras to narezati... poz. ← posalji mi svoju adresu na koju bih mogao da ti posaljem postom CD sa patchevima Ako ne zelis da pises svima da vide pisi mailom na mpajic@tsbest.net Sve sto trebas jeste da mi posaljes cd...ili da mi das neki kes 50 din da ga ja kupim pa da rezem Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts