Sajro Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 da, prochitao sam faq. da, zvao sam sve plato knjizare (da, i onu u knezu). da, zvao sam mikro knjigu. ne, niko mi ne dolazi od rodbine/prijatelja iz inostranstva skoro (a pod skoro mislim 6+ meseci) kako i gde da nabavim sc & bw (battle chest, whatever) original cd-ove? any ideas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 brate namestis mi naku do jaja picu da je karam i dam ti ja oba cd-a i cd key! oridzinale! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 ciro koliko se secam ja sam ti prodao battlechest, shta bi sa tim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 probaj da narucis, odnosno kupis preko neta.... Hehe ja sam drpio svoju josh pre 4 meseca u platou (stud. trg) josh pre 4-5 meseci i cini mi se od tad nisu ni dobijali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 15, 2005 Author Report Share Posted May 15, 2005 ciro koliko se secam ja sam ti prodao battlechest, shta bi sa tim? prichao sam u prvom licu jerbo me mrzelo da objasnjavam.. tri ortaka hotje da kupe sc & bw original a ne mogu da se snadju a ja kao dobar drug hotju da im pomognem*. *pored toga shto hotju da budem dobar drug, dosadilo mi je da mi koriste 24/7 moj kej na bnetu. :*/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 15, 2005 Author Report Share Posted May 15, 2005 brate namestis mi naku do jaja picu da je karam i dam ti ja oba cd-a i cd key! oridzinale! pod jedan, da imam mogutjnost da ti nabacim neku do jaja picu - nabacio bih prvo sebi. kao drugo, ne trebaju mi tvoj original cd kejevi vetj original igre i kejevi pod tri, ako nemash nishta pametno da kazesh bolje tjuti - bar na topicima koje ja napravim i gde trazim pomotj - hvala i tjao zdravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 dacu ja za 5e+ptt: sc+bw+knjizica, poslovali smo jednom(frozen throne) tako da ne bi trebalo da bude problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 za 5e ? ocu i ja (treba mi za buraza) dacu ti 10e Shala naravno necu vam kvarim biznis, nego ima li neko da prodaje war3 battlechest ? treba mi, smorilo me vishe da se buljachim na eurobattlenetu >:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 za 5e ? ocu i ja (treba mi za buraza) dacu ti 10e ako cyro nece, javljam ti na pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Pa okej onda! Gde si ti (koji grad) poshto si pisao "+ptt" za ciru :] ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Pa okej onda! Gde si ti (koji grad) poshto si pisao "+ptt" za ciru :] ? jagodina.. poshtarina je 100din otprilike.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 okej jagodina, znaci ako bi mi slao bilo bi cash on demand, po meni to je najrazumnija stvar ili da ja da to preuzmem u poshti kad ti poshaljesh ? ae ako te ne mrzi poshalji mi malo info o tim nacinima poshiljaka na PM :) A ovaj ciro zar tebi ne trevba orig bw ? mislim necu ja da ti ga ugrabim, trazio si prvi, postavio topic, a ja da ti ga maznem ispred nosa.... mada koliko sam ja izvalio tebi trebaju 3 kopije ne jedna.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 cyro otjesh da qpish ili ne?? reci da znam dal da prodam soulstormu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 19, 2005 Author Report Share Posted May 19, 2005 sorry za chekanje... jebga, ortak otje nov. prodaj mister soulstormu, oh kako kul nik! ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 sorry za chekanje... jebga, ortak otje nov. prodaj mister soulstormu, oh kako kul nik! ;p ako je zbog key-a znash da nemash frke, kao shto nisi imao ni sa frozenom koji sam ti prodao .. soulstorm-e baci pm ako hocesh da kupish. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 22, 2005 Author Report Share Posted May 22, 2005 ma znam, nije do keya vetj do toga shto ortak hotje nov.. ne mogu da ti objasnim, takav je! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts