LOWRENCE Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 mislim da ideja pravljenja chisto srpskog gilda ne dolazi u obzir ako si na to aludirao lowre ne znam dal je satara uopshte registrovan ovde al bar bi rejz moga da se javi pa da porazgovaramo o nekim stvarima Neces verovati ali mi nije bilo ni na kraj pameti, poenta je bila da sam pricao sa Satarom i da mislim da ce se malo teze uci u taj gild, odnosno treba da budes +50 ili barem blizu toga za ulazak. Ja bi licno voleo da igram sa nasima mada mi nije bitno, igram sa jednim likom iz palanke zajedno a sinoc sam skontao i jednog hrvata (on je valjda igrao na nekog drugom serveru ali je presao ovde zbog nedelje i sase iz klana NOB) koji je low lvl tako da cu i sa njime malo da igram... Aj ulazi da malo cepamo Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 pa ja da sam guild master ( a srecom nisam ) stavio bih lvl 60 .. jel ima dosta ljudi koji pochnu da igraju pa se smore ili pochnu pa predju na drugog lika pa ovo pa ono .. a to su sve bacheni resursi =) prichao sam sa satarom danas i rekao je da ce svratiti da odgovori na neka pitanja i da vam predlozimo onda neko midijum reshenje ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Infinity WOW je najjachi alliance guild na Dunemal serveru, njima je minimum za ulazak od skoro valjda 50 pa nadalje, a ionako ih ima trenutno puuuno 60-lvl-a, i imaju neke chudne zakone o ponashanju ali lepo funkcionishu :) mozda bi takav svaki jachi guild trebao da radi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 cek, cek, pa ima li ijedan guild osim dragonkina i wsg-a da je cisto srpski ? Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 17, 2005 Author Report Share Posted May 17, 2005 ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evoker Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 i ne treba da bude :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 a rurovci?... zar nisu oni napravili neku gildu?:| javte se rurovci:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 17, 2005 Author Report Share Posted May 17, 2005 pa to je dragonkin i nije pure srbijanski :)... ima i stranaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Aj na brzinu nesto da napisem :) Na poslu sam. Poslednji put kad sam bio u wow-u, za vikend, bilo je 19 ili 20 lvl 60, par 59 i 58 lvl likova i dosta lvl 50... Ja sam licno 42 lvl ali ja igram jednom nedeljno(samo subotom:)) tako da ne treba da vas cudi. Imamo i likove koji su ispod lvl 50 ali ne znam koliko ih je. Sto se tice primanja u gildu, postalo je jako striktno, a za prave informacije najbolje da kolega Satara napise o tome :) Inace spamujte ga dok ne poludi na serveru, cisto iz zajebancije, recite da sam vam ja tako rekao :DDD Poz svima!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Ma bre ljudi zaboravite samo srpski guild..i ovako se pomazem mi srbi na dunemaul-u.....svi veci lvl moji ortaci su mi bruka pomogli i satara mi je takodje pomogao....tako da igrajte i lvlujte pa cemo videti ko ce gde i kada :)) A sta je sa tim RUR guildom stvarno/?Sta se ljudi tripuju ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHuma Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Dugo nisam post-ova ovde kod vas na RuRu i evo sad kad sam probao da se ulogujem skapirao sam da se nesecam passworda itd... tako da, "just for the record" ja sam Satara. E sad shto se guilde tiche ovako stvari stoje... Guilda se zove "The Bastards" i postoji otprilike koliko i Dunemaul server. Nisam tacho siguran koliko chlanova imamo, al' kad sam zadnji put brojao, kao shto bata Rejz reche, imali smo oko 23 lvla 60 i josh dosta lvla +50. Takodje tu ima josh dosta ljudi koji su ispod lvla 50, i to su uglavnom ljudi koji su dugo u guildi ali igraju vikendom. Shto se "nashih" ljudi tiche, iako su mozda mnogi stekli pogreshan utisak poshto sam ja GM, ne bih bash mogao da nas nazovem "nashom" guildom... Od svih chlanova kojih ima recimo blizu 70, od ljudi iz Srbije tu smo ja, Rejz, Maximusf, Milan, Ateh... i pored nas tu su Curimuri i Penny iz Slovenije. Iako sam ja GM, pored mene odluke donose josh 4 oficira koji su inache svi stranci, tako da predstava da ja tu vuchem sve konce je malo pogreshna. Inache to su ljudi koje znam dugo, neke od njih znam josh iz Ultima Online dana tako da stvarno nemam nameru da se ikome od njih zameram u bilo kom vidu. Pricham od zameranju is sledeceg razloga... Pre par dana sam pokrenuo raspravu sa njima bash na ovu temu regrutovanja novih ljudi, poshto se u roku od nedelju dana pojavilo brdo novih (nashih) hordasha na Dunemaul-u. U sushtini pitanje je bilo koga i koliko mozemo da regrutujemo. I pored togo shto sam se ja zalagao da malo spustimo nashe stare "lvl / class requirement" kriterijume, oni su nazalost bili jednoglasni da to ne bi trebali da uradimo, poshto to nismo radili ni ranije. To je neshto shto ja moram da poshtujem da bi guilda uopshte postojala, i kao shto rekoh nemam nameru ovim ljudima da se zameram...tako da za sve zainteresovane, lvl requirement ostaje lvl 50+, sem u sluchaju priestova i druida koji mogu da se uvale malo ranije. Realno nemam bash ni prava da neshto sad na silu izguram, jer do sada smo stvarno odbili gomilu lower lvl "drugara" pa chak i "brace"... Iskreno mi je glupo zbog ovako visokog lvl requirement-a jer sam absolutno svestan koliko malo nashih ljudi ima u WoWu i koliko nas je tek teshko skupiti na jedno mesto... Inache vec sam imao prilike da malo popricham sa Figl-om, MaudDib-om i Lowrence-om, i stvarno su opushteni likovi :)) Pa aj bacite se na lvlovanje pa da radimo Molten Core za par nedelja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 e sad poshto je tha man rekao svoje da vidimo nama ostalima kako cemo do tog famoznog 55lvl po meni ima 3 reshenja: - napraviti #serbian kanal na kome bi se nalazili, pomagali, delili, zezali i shta vec (po meni najelegantnije reshenje) - napraviti prelazni guild (sa vec pomenutim elementima gore) iz koga bi se kasnije prelazilo u Basterds - uci u druge non req guildove pa onda preci u Basterds (zajebano zbog toga shto treba napushiti ljude koje su te do tog trenutka tetoshili) eto to su neke moje ideje .. naravno tu je uvek i stavka da nishta od ovog gore ne bude al ae da gledamo da ne bude tako ae pa bacite ovde neke svoje ideje ili me wisperujte ingame Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 slazem se saMaudDIb-om, za prelazni guild i nekako ali za srpski kanal definitvno Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Ne seri da je ovo nas lik.....pa video sam ga sinoc dok smo terali neki alliance iz XR, hteo i u guild da ga zovem posto nam priestovi trebaju ko leba pa onda video da GM ni officer nisu online....LOL mohican dessa i zubin su moji na dunemaulu a dessa igram zajedno sa radicem war/priest tako da ako cemo ici negde ici cemo zajedno itd itd ... PS: ovo za prelazni gild je ok ideja pa da se kasnije utopimo svi u bastards i predlazem da se nazovemo the retards :) ali najozbiljnije :) Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 predlazem da se nazovemo the retards :) ali najozbiljnije :) imas moj glas Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 nemo kradesh ideju =) to sam ja prvi smislio ae josh ljudi da se javi pa da imamo koncenzus :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 aj pravim i ja Dunemal char za hordu da malo picim sa vama ... :) najverovatnije Undead priest, napisacu ime ovde pa cya ingame Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 ajd ocu i ja ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Racunajte na mene isto... I na jos jednog lika iz palanke i na jos jednog iz Rijeke, gotivan lik skroz... I ako moze sto pre to oko srpskog kanala... A i gilda Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 ...jer do sada smo stvarno odbili gomilu lower lvl "drugara" pa chak i "brace"... Odbijali ste bracu ? Toplu bracu ili obicnu bracu ? Sad mi nista nije jasno Nije lepo da se "braca" odbijaju, pogotovo ne starija braca Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Ajd,ajd... Ja se trenutno muvam kod ogrimara,pa ko je tamo nek se javi. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Bakstabba druzhicu se s vama narednih 10 dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Moze, prelazni guild retards . Do jaja. Ajde kad bude definitivno da se napise ovde da ljudi koji hoce da igraju hordu vide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHuma Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Odbijali ste bracu ? Toplu bracu ili obicnu bracu ? Sad mi nista nije jasno Nije lepo da se "braca" odbijaju, pogotovo ne starija braca Obichnu bracu, mada najcheshce mladju Bracu chije je godishte u 99% sluchajeva bilo josh manje od lvl-a... a radi se o lvlima kod kojih jurish divlje prasice po Duratoru :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 18, 2005 Author Report Share Posted May 18, 2005 /up lista je apdejtovana. colly koji je tvoj nick na dune hordi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts