Katsu Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 (edited) @Uare-da ne places pa ti sad vidi sta ces sa ovim. Dodajte,oduzmite... :shrug: Malo sam sredjivao diskove...sigurno fali dosta stvari na koje josh nisam naishao od A do K.Da kazemo da bi ove serije bile preporuka kad bi me neko pitao sta da gleda.Nisam hteo da ubacujem filmove.Mislim da od svakog zanra ima nesto. U pitanju su samo serije do slova K Azumanga Daiou Aa! Megami-sama tv Ayakashi - Japanese Classic Horror Angel Heart Asatte no Houkou Abenobashi Mahou Shoutengai Baccano! Beck Black Lagoon Bartender Blue Gender Blood+ Boogiepop wa Warawanai Clannad Cowboy Bebop City Hunter Claymore Chrno Crusade Detroit Metal City Death Note Dennou Coil Darker than Black Evangelion Ergo Proxy Escaflowne Full Metal Panic? i Fumoffu Freedom Fate/stay night Furi Kuri Furi Kuri Fantastic Children Ginga Eiyuu Densetsu GTO Gankutsuou Genshiken Ghost Hunt Golden Boy Gungrave Gyakkyou Burai Kaiji: Ultimate Survivor Gintama GetBackers Gakuen Utopia Manabi Straight! Gensou Maden Saiyuuki Haibane Renmei Hajime no Ippo Hagane no Renkinjutsushi Hachimitsu to Clover Higurashi no Naku Koro ni Kai Hunter X Hunter Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora Hokuto no Ken Hokuto no Ken Hakaba Kitarou Ichigo Mashimaro Ima, Soko ni Iru Boku Juuni Kokuki Jigoku Shoujo Juuousei Kidou Senshi Gundam 00 Koukaku Kidoutai Stand Alone Complex 1,2 Kanon Kaiba Kino no Tabi: the Beautiful World Kenpuu Denki Berserk Kimi ga Nozomu Eien Kekkaishi Kurenai Kareshi Kanojo no Jijou Kurau Phantom Memory Kyou Kara Maou! Koi Kaze Koi Kaze Kaze no Youjinbou Kyou no Go no Ni Kemonozume Kemonozume Kimagure Orange Road Kyoushoku Soukou Guyver Kousetsu Hyaku Monogatari Bacicu i ostatak uskoro. Edited November 10, 2008 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Au Katsu jesi lik, pa to sam mogao i ja da uradim. -_- Nema veze, dodaj posle od L pa cemo da dopunimo sa jos jednim spiskom i da vidimo oce li taj pakleni plan uroditi plodom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Wulfgar can't walk anymore :((( Shta je tu smeshno, pederi jedni nedojebani. :(((((( Popishkim vam se u jarece bradice. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Au Katsu jesi lik, pa to sam mogao i ja da uradim. -_- Nema veze, dodaj posle od L pa cemo da dopunimo sa jos jednim spiskom i da vidimo oce li taj pakleni plan uroditi plodom. Haha...pa veruj mi da je ovo mali broj serija i da mi je trebalo dosta vremena da ih povadim iz gomile djubreta sto imam i to samo do K. Zar krajnji plan nije bio da se baci mass spisak pa onda da "glasamo" za must watch il sta vec? Ako necemo tako,mogu odma i sa ovog da ostavim 10+ top serija.Meni bas svejedno,ne moramo ni da pravimo spisak...easier that way :P Ti odaberi...tako da krivica padne na tebe posle Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 (edited) Sta je smesno? Jel me zajebavas da si to pitao? :D EDIT: @ Katsu Daj ti full spisak, kada stignes, pa cu ja da ga dopunim sa mojim ako ti nesto promakne. Posle ide vote. Moze? Edited November 10, 2008 by uarewhatuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 (edited) @Let Zmajeva KOJI PWN! 8D Povratak u detinjstvo. Crtani je strasan, majke mi. Iako je crtez dno, prica skracena maksimalno, naslov je sabio. \o/ Snimak, naravno, nije za pohvalu, neki VHS rip valjda. Ali preziveo je preko 10 godina. KVCD je u pitanju inace, koga zanima. Treba da se vidim ovih dana sa MilkyWay steperom Vudu, pa se vas dvojica iskombinujte za kopiju. :) Edited November 11, 2008 by uarewhatuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Kako je dobar ovaj Berserk, samo mi je ona muzika za pocetak gejovska :( Najjaca scena kad Gatsu zagrize mac u drugom fajtu sa Grifitom, auf! Â Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 (edited) Zar on nije Guts? Noein-solidna serija.Malo su pri kraju poceli da brljaju,al dobro.Ima par stvari koje mi "smetaju"...Yuu koji je emo,Haruka koje je suvishe mature za njene godine i celokupna akcija:"Hah covek iz buducnosti je pored nas sevaju munje i gromovi,ljudi lete etc etc. but who cares lets play ball" Spice and Wolf-dobra serija o trgovcu iz medieval perioda koga prati vuk(u zenskom obliku).Trgovina i nacin zivota u tom periodu,malo komedije... kome odgovara spora drama sa dosta dijaloga ovo je to. Edited November 14, 2008 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Koma nemoj da te cuje neko, muzika je tresnja na kolacu. Jedina gejshtina je kada Grifit ponudi anus onom bogatunu, i to je odradjeno do jaja. Za razliku od Death note-a kada Light brise prokleti taban L-u dok mu se kisa sliva niz lice. Bas su ga skenjali tu. :\ Lets face it-Berserk is foolproof. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 @Katsu Da zove se Guts, nego se serija zove Berserk. : ) @uarewhatuare Ma mislio sam na onu muziku u pocetnoj spici, nekako mi ne lezi, dok je ostala muzika do jaja, bas sada trazim soundtrack. Da, al na mene su najvise ostavile utisak scene kad Gatsu ubija onog malog Adonisa, sina Yurisa, tu se umal nisam slogiro jebem ti lebarnik, i ona scena kad Gatsu grize Grifitov mac, u cini mi se drugom fajtu. Ma Berserk for the fucking win! : )) Â Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 (edited) Ma mislio sam na onu muziku u pocetnoj spici, nekako mi ne lezi, dok je ostala muzika do jaja, bas sada trazim soundtrack. Da, al na mene su najvise ostavile utisak scene kad Gatsu ubija onog malog Adonisa, sina Yurisa, tu se umal nisam slogiro jebem ti lebarnik, i ona scena kad Gatsu grize Grifitov mac, u cini mi se drugom fajtu. Ma Berserk for the fucking win! : )) You did it again. Ne Gutsu, Gatsu, Gatosu, Gutosu des i slicno. Da li bi voleo da te zove Bobanu Resimicu des? Ne bi narvno. ^^ EDIT: reforming post Edited November 14, 2008 by uarewhatuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Izvini baki : (( Jebote, nisam spavo ceo dan, ovo nije anime ovo je droga. : ( Â Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 K smo bratori. Probaj nocu da upotrebis taj trik. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 odgledah vexille ono nije losh oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Jel ima neko voljan da mi recne 33 GB-a Fista(onog matorog). Sve sto je ikad izaslo. Katsu,tebe cekam. :P Dajem prazan DVD Verbatim, ili uzamenu naslove ako treba nekome nesto. 33GB je mnogo za torrent. :\ Hvala unapred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Moze,samo da nadjem sve diskove.Oko 10dvdova bi trebalo da bude dovoljno.Mozda ti imas nesto sto meni treba,a mrzi me da DL :P Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Ok rezi kad nadjes. Metjem ti spisak kada ga malo sredim, (dan-dva). Ne vredi, bez evidencije nemam pojma gde sam/sta sam. Cim to resim saljem ti spisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 AAAAAAAAAARGH Gantz ko je mogao tako nesto debilno da izmisli :( ending nikad gori (skoro pa u nivou Trinity Blood-a gde nista nije objasnjeno), serija cija je 1/3 vremena flashbackovi i to JEDNI ISTI , pricha plitka do zla boga ... boli me mozak od onog chuda izbegavati ako vam je zdravlje na listi 5 najbitnijih stvari u zivotu Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Da li bi voleo da te zove Bobanu Resimicu des? Ne bi narvno. ^^ karimanu-sempai! zvuchi sjajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Odgledao Detroit Metal City Mali fegetar koji dolazi u Tokio da postane pop zvezda, ali spletom okolnosti postaje bog death metal muzike 12 x 15min sjajne zabave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 @ Santa. Ako se secam dobro od 12. epizode je preuzeo neko drugi da radi zato je globalo failovao . Prvih 12 je keva mojne da seres. :) @ kaili Ne, ne zvuci. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) @uare ma opusteno,narezacu ti ja ovo za koji dan samo da kupim diskove.Reci mi dal hoces i Souten no ken od koga je izaslo samo 13/22 za sad,al izbacuju povremeno pa ti nastavi dalje da skidas ? Edited November 17, 2008 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Neka, rezi samo ono sto je gotovo, a to cu da skinem kada izadje do kraja. Reci mi samo jel to neki prequel/sequel, da ne trazim sada na predhodnim stranama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 AAAAAAAAAARGH Gantz ko je mogao tako nesto debilno da izmisli :( ending nikad gori (skoro pa u nivou Trinity Blood-a gde nista nije objasnjeno), serija cija je 1/3 vremena flashbackovi i to JEDNI ISTI , pricha plitka do zla boga ... boli me mozak od onog chuda izbegavati ako vam je zdravlje na listi 5 najbitnijih stvari u zivotu za gantz se slazem al za trinity blood ne oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 @ kaili Ne, ne zvuci. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts