Jack-O-Lantern Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 jel neko gledao macross zero? odgledao sam prve 3 epizode i chini mi se ok. crtezh je extra. Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 macross zero je kombinacija renderinga i anime.... xtra je zaista... imam 5 epizoda..... to je sve valjda... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 yep, samo 5 epizoda. uvodi zanimljivu promenu u istoriju makrosa, jer se u originalnom makrosu kazhe da su se posle pada SDF-1 sve zemlje ujedinile radi zajednichkih ciljeva. Ovde se prikazuje mnogo verovatniji scenario.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 nabavio sam macross zero film nisam ga josh odgledao. samo pochetak. pochinje u buducnosti Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Imam ja ceo Robotech, prva sezona je DVD rip a ni ostale nisu loshe, ako neko zeli narezacu mu Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HajTekk Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 trazim jednu animu ja mislim da se zove "Golden boy" ... nisam siguran .... ako neko ima neki link/sajt za DL .... please can i have it :D Ziveo Tandarabriks, nash vodja ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 jel ima neko evangelion, zeleo bih da se prisetim vremena dok su ga pustali na tv-u Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 i golden boy i evangelion su dozhiveli ove godine reizdanje u vidu dvd ripovanih fansubova Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) reci mi to na prostackom jeziku , posto neznam sta je vid dvd ripovanog fansub-a. Edited September 21, 2005 by spo(ghost) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 brate, ortak zabo original devede diskove brate, kapirash? i onda je brate to prebacio na obichne kompakt cedeove, kapirash? i onda je preveo sa kineskog na engleski jer on jebe keve kako dobro prevodi. taj rad, brate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 (edited) brate, ortak zabo original devede diskove brate, kapirash? i onda je brate to prebacio na obichne kompakt cedeove, kapirash? i onda je preveo sa kineskog na engleski jer on jebe keve kako dobro prevodi. taj rad, brate. ← to mi reci brande, ae brande kad mogu da se vidim sa tvojim ortakom da napravimo neki dil brande , da mi taj tvoj bro sprzi na devedeove posto mi se strasno mnogo puno gleda ta manga brande , kapirash brande? Edited September 22, 2005 by spo(ghost) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 jejejeeeee ali morash da dodjesh u kostolac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 jejejeeeee ali morash da dodjesh u kostolac! ← U KOSTOLAC BRE! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 BUS! BUS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 neka neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Ja ne mogu ni jedan da skinem :((( Jel moze neko da mi da link za Ghost in the Shell 1-2 koji radi i koji skida ok. NVm regovacu se ako treba samo da je dobar linak. tnx V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 damn, ni meni ne radi vecina linkova This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 http://members.jcom.home.ne.jp/chuck-s/html/3d225_2.html evo vam jedna Anima bitcharka V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Ima li josh jedan deo Tekkena ilin ima smo jedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 (edited) Ima neko link za 22,23 epizodu tenjou tengea?Aj ko moze da mi nareze,ne bih sve da skidam...gost in the shell 1,2 robotech,naruto serija i film,evangelion,akiru,samurai champloo...ovo mi je glavno ali i sve ostalo sto imate naravno uzimam :))jos ako moze da mi se to baci na dvd uh :) Oh maj gad totalno zaboravih...HITNO mi treba SVE final fantasy dzidza bidze(igrice,filmovi,salvetice itd) jer nisam nista od toga gledao/igrao a bash ocu Bacite pm ili na mail da ne spamujemo topic Edited October 22, 2005 by Chodah Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 trazim :))) Samurai Depeer Kyo!!! :D i final fantasy, bilo sta od serija, filmova ( samo ne onaj bas film film sto je prikazivao u bioskopima ). Evangelion. Vision of Escaflowne. Shaman King. Iskreno na top listi wanted mi je Silent Mobius!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 jel ima neko evangelion, zeleo bih da se prisetim vremena dok su ga pustali na tv-u ← Imam ja Evu,iz BG-a sam (Zarkovo),ok kvalitet O da,pogledao sam pre neki dan ceo Evangelion,jos uvek sam u nedoumici koko se cela stvar zavsila,aj postujte vase misljenje,da vidim da li se poklapa sa mojim Moj mozak: Najistripovaniji kraj koji sam ikad video What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 trazim :))) Samurai Depeer Kyo!!! :D Evangelion. Vision of Escaflowne. Shaman King. Iskreno na top listi wanted mi je Silent Mobius!! ← Shaman King nije nista spektakularno,kao ni Samurai Deeper kyo Evu imam ja,a ovaj Escaflon se da nabaviti (Jer to dobro???) What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Jel ima neko Fullmetal Alchemist pls pls pls I need it so badly V Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 http://home.quicknet.nl/qn/prive/romeria/animesites.htm evo ovo je do jaja... the biggest torent anime V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts