Al Bundy Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Skinuo sam Eclipsov-e epizode ali 9-ta nema onaj kratki uvod koji ide pre uvodne spice. El to ok tako ili da jurim novu? Sve mi se vise svidja :) Neke epizode nemaju taj kratki uvod, nema potrebe da skidas novu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 heee, stigla sam do 40ete i pizdim stalno jer moram da chekam ostale dugo da se skinu, stavljam priority na sledecih pet uvek u stvari htela sam da vam javim da sam se do jaja navukla omg btw general Armstrong, riba, je najveci baja ikada!!!! oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Cek da vidis kraj koliko je tek onda baja ikada :) MAda, meni je tjale najveci ikada, baja :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 \o/ PM sledi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Jel zna neko neki dobar i takoreci siguran streaming sajt za anime.Gledao bi Berzerka opet ali me mrzi da skidam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 znala sam ja neki jebiga ne mogu da se setim kako ide ipak vise volim da skidam btw odgledala sam FMA i sta jebiga da gledam sad posle onolikog bajanstva meni je pure win ma gledam sad nesto i skidam jos neke anime, chekam da mi stigne externi hard od 500 giga onda cu da skidam jos vise ovako moram da pazim na prostor, a izvestaj kad pogledam ah da, pocela sam da gledam Aria the Origination, inace napisano je kako je anime seinen, a ono je uzas odgledala sam 4 epizode i shift delete. naime, radi se o ribama koje se uche za gondoliera i kako je pocelo pricha ima totalno banalne zaplete ako se uopste to moze nazvati zapletima, tj ako uopste moze da se nazove da ima ikakvu prichu, ako je iko odgledao nek mi objasni gde tu ima i s od seinen zanra oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 (edited) pocela sam da gledam Aria the Origination, inace napisano je kako je anime seinen, a ono je uzas odgledala sam 4 epizode i shift delete. naime, radi se o ribama koje se uche za gondoliera i kako je pocelo pricha ima totalno banalne zaplete ako se uopste to moze nazvati zapletima, tj ako uopste moze da se nazove da ima ikakvu prichu, ako je iko odgledao nek mi objasni gde tu ima i s od seinen zanra Mene bilo sramota kad sam video sta sam skinuo pre jedno dve godine. :( @Zmaj Ne budi lenj, stream smrdi skini i gledaj ko covek. Ako si iz BGa srezacu ti. @Neo Ne budi lenj, stream smrdi skini i gledaj ko covek. Ako si iz BGa srezacu ti. Ako si iz BGa srezacu ti. srezacu ti. Gejlorde :`( Edited September 1, 2010 by uarewhatuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 (edited) ma skinucu ga A inace ko je odgledao Full Metal Alchemista mogao bi i da proba Full Metal Panic koji je isto odlican Edited September 1, 2010 by Nemi Zmaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 (edited) Da dobar je Full metal Panic i offspin Fumoffu je ok.Kad se pegla sa karatistima ;P Edit:evo nashao sam klip ovo ce kaliju da se svidi Mada sve su to serije za devojcice Spominjao sam pre par godina ja mislim...ako niste gledali Grappler Baki niste pravi muskarci !!! Toliko preterivanja i sabijanja nema ni jedna serija ;) http://www.youtube.com/watch?v=doNVt_nluKQ Edited September 2, 2010 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 (edited) Odgledao FMA \o/ Nastavio Bleach da pratim tamo gde sam prekinuo pre par meseci, meh :( Blejkao malo po anidb i naleteo na Gantz, po plotu mi se cini kao kul anime pa kontam da cu ga dlovati ovih dana, jelte Edited September 2, 2010 by DaNte ? infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Gantz je uvrnut. Sto je dobro, naravno, i preporuka je da se pogleda mene je odusevio. Lose je to sto je od polovine preuzet od strane drugih. Ili je sama manga radjena na vise mesta, nisam siguran. Ukratko, uzmi ne cenzurisanu verziju da pogledas, posto ima nasilja i golotinje na sve strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 @katsu ladno pesma Dir en grey - child pray gantz se svima svidja sem meni izgleda fmp sam sve odgledala jos davno oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 (edited) Ja taj gantz nikad nisam odgledao. @Dz odgledaj i ti Grappler Baki :P Edited September 2, 2010 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Mozda da gledas Great Teacher Onizuka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 gledala oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 dajte mi neki anime torrent finder osim bakabt oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 (edited) Baka bt je meh...sklanjaju licencovane serije. Ja uglavnom skidam sa mirca najbrze i najlakse,ali evo ti par linkova: http://www.tokyotosho.info/ http://www.baka-updates.com/ http://www.nyaatorrents.org/ Tu su naravno http://www.anime-eden.com/ i http://www.warez-bb.org Edited September 5, 2010 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 mozda ovaj toshokan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 hvala probacu gajbi @katsu osim sto sklanjaju licencovane moras da budes dobar uploader sto iz Srbije ne mozes, pa sam stalno warnovana i onda moram da iskopiram link tog torenta u drugi browser i tako oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Odgledala sam EF - tale of memories i za jedan shoujou ili koji je vec zanr uopste nije los oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 sengoku basara sranje 5 centimeters per second - dobar ko voli sentise, btw pozadina i boje su pravi praznik za ochi oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 :/ Na 13. epizodi FMA-B imam cyclic redundancy check... Smorio sam se kao shestar na raspustu, moracu da skinem to. Za sada ne primecujem razliku izmedju ovog i predhodnog, osim humora koji je ubacen, simpaticno je to. :) Mada kako sam skapirao, od polivine treba da se uoce razlike, videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 (edited) Pozdrav pozdrav! Nisam bio davno da obidjem sta ima. Ako vas ne mrzi, jurim tipa top 10 samurai flicks. Gledao sam Shigurui, koji mi se najvise svidja. Rouroni Kenshin X, one velike OVE. Epizode nisam gledao. mozda jos nesto, ako se setim dodacu. Jurim jos nesto, nesto mi se gleda sa macevima i krvlju : ) Edited September 21, 2010 by True!Bantu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Btw kad si vec spomenuo Shigurui tokom oktobra treba da izadje poslednji volume stripa.Saga se zavrsava.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 @ Hitcrit Tvorac stripa je 'mreo, nastavak ce da smrdi na pokvaren kupus, odma da ti kazem. @True!Bantu! Hakkenden Sa sjajnom muzikom u openingu.Old skul je doduse. Sword of the stranger A must see, ako nisi. Savrsenstvo. Sledi jos, kad se setim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts