Jump to content

Putovanje nadsvetlosnim brzinama

tomkeus

Recommended Posts

svidja mi se ideja o takvom pogonu, telo miruje, dok se prostor oko njega prelama... nego recimo da je mogutje napraviti takav pogon, shta bi se desilo kada bi se 2 takva broda kretala istim pravcima, istim intenzitetom ali suprotnim smerovima... i recimo da se prelomljeni prostor izmedju takva dva broda-tela-whatever delimichno preklopi... da li bi vreme stalo, da li bi se stvorila jedinica singulariteta... ili neshto sl. ... bojim se

To bi trebalo izračunati.

You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet...

moskovskom dijalektu? mene su tako učili u osnovnoj.. :))

offtopic: verovatno ti je nastavnica bila "Moskvichka" [:o)]

ontopic: kapiram da postoji brzina veca od brzine svetlosti. medjutim problem je u tome shto mi za sada nemamo nachina da nadjemo telo (chesticu) koja se krece brzinom vecom od brzine svetlosti. chak i teorija o fotonima kao chesticama svetlosti nije do kraja potvrdjena ako se ne varam (davno sam chitao udzbenike iz fizike :)

А в чем сила, брат?