Sajro Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 World of Warcraft, shta je to? Ja sam igrao WarCraft III: The Frozen Throne, da li je to nastavak te igre ili? World of Warcraft je MMORPG (massive multiplayer online role-playing game) radjen u svetu WarCraft-a. Za sve informacije poseti official web-page of WoW: http://www.wow-europe.com Ovo je stvarno dobro, ali nigde ne vidim kakva mi mashina treba da bih igrao ovu igru? Da si malo bolje pogledao sajt nashao bi, ali zato postoje ovi FAQ topic-i gde ti je sve servirano na tacni. Ovo je minimalna konfiguracija sa kojom tjesh imati mogutjnosti da igrash WoW bez vetjih (diskutabilno) problema. Windows Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 EN/GB <> US verzija.. dodaj i to da ne smaraju vishe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Bravo Cyro bilo je krajnje vreme! Svaka cast za trud! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 2, 2005 Author Report Share Posted May 2, 2005 Editovane mnoge pravopisne greshke, doradjen FAQ & stuff. Hvala Amose! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Odluchio sam da igram na PvP serveru, ali kojem? Gde je bagra sa foruma? Bagra sa foruma je podeljena (verovatno se pitash ZASHTO? pa zato shto je bagra pobogu!) napokon, svak cast, posebno za navedene reci Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 ciro jes da si rupa za wow, ali pravis faq dobro :))) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 on je novi kole svaka ti chast za trud btw zaboravio si da dodash na kraju EVE > WOW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 3, 2005 Author Report Share Posted May 3, 2005 EDITED: - par sitnica i ispravki. - weakly m. dodatak. WILL BE ADDED: - Honour system FAQ. P.S. hvala drugari. drago mi je da ste zadovoljni jerbo sam se potrudio. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 bjuutifull Tjiro, sve pohvale! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 par pitanja, kako pravim screnshots, kako pravim video za CT mod, koje su precice (ili kako pravim precice) za dodatne barove (one koje dodam levo desno dole itd.), ja se trudio da pronadjem ali nisam uspeo Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Screenshot: samo pritisnes PrintScreen i on ti zabelezi sliku u C:\[WoW Root]\Screenshots Video: Nazalost, WoW nema tu opciju, ali mozes instalirati neki program i snimiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 da li isti account moze da bude aktivan istovremeno sa dva razlicita kompa na razlicitim serverima, burazer igra iz igraonice na jednom serveru a ja od kuce na drugom? Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 10, 2005 Author Report Share Posted May 10, 2005 video pitanje: ne rade se filmovi na taj nachin, tipa kao kvejk movie (spojish gomilu screenshotova), vetj svi rade wow movie sa programom fraps (fraps.com). account pitanje: nikako ne mozesh da delish account sa nekim ako nemate dobar dogovor tipa ja igram pre-podne ti po-podne. ako si ti konektovan i tvoj buraz iz igraonice se konektuje ti odmah dobijash disc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Pitanje za nas sa jeftinijim kartama(tjs 56k): Jel moguce smanjiti lag ako se uradi nesto povodom grafike,zvuka il cega vec (kao sto moze npr u L2,KO) ? Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 11, 2005 Author Report Share Posted May 11, 2005 za to nisam vetj siguran. ali naravno da netjesh drzati ne znam kakve opcije sa slabom mashinom... stavish onako da ti ne kochi i to je to. mada, sa druge strane, mozda i ima nekih fora da manje laguje ali ja ne znam za njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Imas opciju "Fix lag" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 uber gosu topic .. respect :) whatever ;) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 12, 2005 Author Report Share Posted May 12, 2005 [quote name='Ve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Imas gresku, link za CTMod je http://www.ctmod.net/news.ct Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefans Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Bio sam na onaj UK sajt za narudzbinu WOW dali mozes da mi kazes tacno sta treba da upisem u onim formatima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Sve je super samo ima i par nasih igraca na shattered hand serveru (UK), 8 za koje ja znam tacnije, koje treba pomenuti. Nebi bilo lose da nas je bilo vise od pocetka... I molim vas nemojte u allijansu, svi u hordu.....cak sam obriso sve alliance charactere koje sam imao zato sto allijansa SMRDI. Posebno paladini... jaci su od sudbine Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 predlazem mali recnik... heal, grind, tank, agro... na jednom mestu... Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BwadBoy Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 I molim vas nemojte u allijansu, svi u hordu.....cak sam obriso sve alliance charactere koje sam imao zato sto allijansa SMRDI. Posebno paladini... jaci su od sudbine ← Hehe, Evo cisto da budem objektivan. Nije bash da alijansa smrdi, ali Horda ima mnogo bolje racial benefits za skoro sve klase. Undead Warlock dominira. Takodje, da, paladin smrdi, ali njegovi shildovi i protekcije mu nece pomoci, jer, bar po onome sto se desava na Vashj serveru, gde god se pojavi, prvo njega targetuju i osudjen je na sigurnu propas' :D Takodje postoji insinuacija, nije josh potvrdjeno, je da warlock sa svojim minionom fellhoundom MOZE da devouruje taj prokleti shield posle 5-6 sekundi posto je aktiviran. Ja sam nekoliko puta pokusao ali sam uspeo samo 2-3 puta. Moguce je da je on prekinuo taj shield.... predlazem mali recnik... heal, grind, tank, agro... na jednom mestu... Mislim da svi koji imaju retail verziju igre, imaju recnik na kraju potpuno beskorisnog manual-a :D Quote BwadBoy ---------------------- PiTCHW!SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udja Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 ne kapiram kako se placa mesecna pretplata i da li ce mi skinuti pare sa kartice ako ja necu da igram taj mesec??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cageSerbia Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Da ne bih otvarao nov topic pitacu ovde:po nekoliko puta za vece mi se komp "zakuca" dok igram wow a prethodno gadno "drlja" po hardu... Da li je to: a) manjak ram-a (256mb) b) zastareli drajveri za grafiku c) nesto trece.... Hvala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts