Jump to content

[Fallout 2] Ljudi, pravim mod!

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e lasto lasto :) bolje da izbirses sve ostalo a da ostane lasto..

nego jel ti taj mod spremas za srpski ili inglish?

valuta da budu dojchemark :) khm ...bolje da su u pitanju zatvarachi od shljivovice mnogo je realnije :))

a i malo ne razumem.. ceo svet je u kamenom dobu a ti uvodish novo oruzije koje je nenadjebivo ako se i poredi sa bozarom il turbo plasma rifleom...mora tu biti dobar balans oruzija ako pravis neki ozbiljniji mod.. ako pravios neku zafrkanciju onda ok [:)] a i kako moze da bude smrtonosniji rat kad je vec sve unisteno .. bre pa ljudi nemaju leba i vode a ti bi josh smrtonosniji rat :) mozda bolje reci da su na nashem prostoru preostale jedine velike zalihe pijace vode pa se oko toga u stvari kolju kinezi i ameri :)) a ovde je narod preziveo skrivajuci se po bunkerima sprmenih jos od hladnog rata(tito) i naseg rata 99 i josh nekog rata (izmishljneog) 2047 :))

bilo bi cool kad bi na kosovu harale bande ghoulova sa belim kapicama na glavama :P

plasma spear!!!!!kewa!!! i like it!!

oruzije bi mogli biti malo vise rusticnije a ne toliko svemiroliko (osim pomenutog plasma speara)

e da ubaci slike slobe izlepljene po nekim sobama :) to bi bilo cool .. bwhaha

toliko za sad ... nemam pojam ni skriptovanje ni modeliranje al mogu uvek da ponudim sveze ideje :)

aj poz

fallout_table.gif

hmm, e ocete da se ja iscimam da smislim pricu :] (da makar neshto radim na casovima [:D] )... (mada bilo bi lepo kad bi se okupili FO fanovi, i uz jogurt i burek... da smishljamo kako i shta:)) )

a i vec sam imo neku ideju davno davno...

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

a i malo ne razumem.. ceo svet je u kamenom dobu a ti uvodish novo oruzije koje je nenadjebivo ako se i poredi sa bozarom il turbo plasma rifleom...mora tu biti dobar balans oruzija ako pravis neki ozbiljniji mod.. ako pravios neku zafrkanciju onda ok [:)] a i kako moze da bude smrtonosniji rat kad je vec sve unisteno .. bre pa ljudi nemaju leba i vode a ti bi josh smrtonosniji rat :) mozda bolje reci da su na nashem prostoru preostale jedine velike zalihe pijace vode pa se oko toga u stvari kolju kinezi i ameri :)) a ovde je narod preziveo skrivajuci se po bunkerima sprmenih jos od hladnog rata(tito) i naseg rata 99 i josh nekog rata (izmishljneog) 2047 :))

Ovo su ti odlichne ideje G, mada sam ipak za to da ostanu dojchemarke. Zamisli koje je to zadovoljstvo kad dobijesh kao nagradu za quest - 100 maraka! [:D]

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

pa ok ako ti hoces da ti mod na kraju zavrsi borbom u svemiru to je cool :) igracemo ga.. al to nema veze sa falloutom... zamisao u falloutu je da bude prisutno retro-nabudzeno oruzije ali da bude jebeno retko i teshko za naci.. isto kao i geck... ako nisi primetio u drugom delu ga je upotrebio kako treba samo vault city.... no dobro...radi kako ti volja :)

samo mi nije jasno to oko dojchmark kako ikakav novac moze da ima bilo kakvu vrednost negde de ni zlato nema gotovo nikakvu vrednost

FEV kod kineza :) ok ...nije lose da i oni imajuneku svoju varijantu toga... ali kinezi nikad nisu imali power armor i sl budzevine samo da se zna :)

fallout_table.gif