Jump to content

Problem za igranje WOW-a!!

Rakija

Recommended Posts

Ok evo o cemu se radi:

Posle visemesecnog smaranja konacno sam nabavio WOW.Jedini problem je sto sam igru nabavio od nekog lika koji je doneo iz Francuske-tako da je i igra na Francuskom.I tako ja pomislih Ma dovoljan mi je samo cd-key,instaliracu pirat i igracu.Ali corak.Koliko sam izvalio piratska verzija WOW-a koja kruzi po gradu je izgleda US a ne EU.Kada pokusam da se logujem igra mi ne prepoznaje acc.Probao sam u igraonici(EU verzija) i sve radi kako treba.E sada me interesuje postoji li neki nacin da ovu US ili sta vec verziju podesim nekako ili mi treba originalna EU instalacija?

Ako ne gresim razlika je samo u broju sprege (interface) i wow.ini datoteci. Nadju WinMPQ, ,,zakrpi" WoW na verziju 1.4.# i nadji nekog sa aktuelnom verzijom (1.4.#) WoWa i pogledaj sledece

u Interface.mpq

framexml.toc

wow.ini

u patch.mpq

framexml.toc

i postavi odgovarajuce vrednosti. Mozda i proradi...

P.S. Koliko ja znam #=0, ali nisam siguran, pa ne bih da lupam...

homergs2zc.jpg

[url="http://www.thotbott.com/?c=Paladin"]Varanja čije kori

Ja sam to rekao moderatorima jos odavno, oni su svi odreda iskulirali ... Lepo kad neko postavi tako pitanje, samo mu linkujes faq i zakljucas topic. Ovako se stvaraju nepotrebne diskusije koje se cesto zavrse tako sto ja moram da se umesham i suspendujem nekoga :>>