Rakija Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Ok evo o cemu se radi: Posle visemesecnog smaranja konacno sam nabavio WOW.Jedini problem je sto sam igru nabavio od nekog lika koji je doneo iz Francuske-tako da je i igra na Francuskom.I tako ja pomislih Ma dovoljan mi je samo cd-key,instaliracu pirat i igracu.Ali corak.Koliko sam izvalio piratska verzija WOW-a koja kruzi po gradu je izgleda US a ne EU.Kada pokusam da se logujem igra mi ne prepoznaje acc.Probao sam u igraonici(EU verzija) i sve radi kako treba.E sada me interesuje postoji li neki nacin da ovu US ili sta vec verziju podesim nekako ili mi treba originalna EU instalacija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Mislim da ne ... Migsa je probao da prebaci US na EU verziju i nije uspeo ... mada je on probao to legalnim putem, ne znam kako bi ti to mogao da odradis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nargad Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Ako ne gresim razlika je samo u broju sprege (interface) i wow.ini datoteci. Nadju WinMPQ, ,,zakrpi" WoW na verziju 1.4.# i nadji nekog sa aktuelnom verzijom (1.4.#) WoWa i pogledaj sledece u Interface.mpq framexml.toc wow.ini u patch.mpq framexml.toc i postavi odgovarajuce vrednosti. Mozda i proradi... P.S. Koliko ja znam #=0, ali nisam siguran, pa ne bih da lupam... Quote [url="http://www.thotbott.com/?c=Paladin"]Varanja čije kori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Rakija, zashto jednostavno ne nadjesh nekoga sa WoW-om, zamolish ga da dodje do tebe i instalira ti EU-GB veriziju i usput prerezesh diskove chisto da imash ako nekada u budutjnosti odradish format i slichno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted May 1, 2005 Author Report Share Posted May 1, 2005 pa to sam razmisljao kao drugu mogucnost ako ne uspem ovo da sredim.Igra se inace jako dugo instalira pa sam sebe hteo da postedim tih muka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 uf vi niste normalni, 10x sam postovao reshenje ovog problema (menjanje realmlist.wtf)... al' ne vredi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted May 1, 2005 Author Report Share Posted May 1, 2005 znaci sve sto treba da uradim je sledece: set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com i trebalo bi da radi jel tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 jeste... promeni us.logon u eu.logon i ako imash eu account radicce ti 100%... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 jeste razmishljali da napravite sticky FAQ? prepolovice broj novih topica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 jeste razmishljali da napravite sticky FAQ? prepolovice broj novih topica ja jesam, ali onda zamislim sebe sa pritiskom 400/250 kada neko postavi pitanje a odgovor ima u sticky faq i u josh 45 postova od ranije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Ja sam to rekao moderatorima jos odavno, oni su svi odreda iskulirali ... Lepo kad neko postavi tako pitanje, samo mu linkujes faq i zakljucas topic. Ovako se stvaraju nepotrebne diskusije koje se cesto zavrse tako sto ja moram da se umesham i suspendujem nekoga :>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Eee imam i ja jedan problem s igranjem wowa - NE MOGU DA PRESTANEM...:) Btw Jocicu kako radi? Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted May 2, 2005 Author Report Share Posted May 2, 2005 evo uspeo sam sad radi sve kako treba.Hvala svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts