Jump to content

RUR-ova skola za zivot

Recommended Posts

Heh, pre 5 godina sam mislio slichno kao Ignis. A onda se sve promenilo tako brzo da nisam ni shvatio shta se desilo. Sada razmishljam ovako - sve je relativno & expect the unexpected! [8D]

Odnosi medju polovima su istovremeno neshto najkomplikovanije i najjednostavnije u nashem zivotu. Sve zavisi od tachke gledanja.

А в чем сила, брат?

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja sam bio 7 godina u vezi, mislio da sam nashao sve shto mi treba, a onda je jednog dana doshla i rekla da je nashla drugog i spavala sa njim. Sad imam 28 godina i osecam se ko da imam 18. Najbolja drugarica mi je `86. Zezam se i boli me uvo za sve.

Budi brate iskren (prema sebi najvishe) i ono shto jesi. Boli te uvo za sve, ako riba naidje, naidje, ako ne, imash prijatelje...

Ako hoces konkretan savet, slomi joj ego i bice tvoja. Ali, nemoj da se iznenadis ako ti posle vishe ne bude zanimljiva...

Lichno, nisam u fazonu da treba da kreshesh shta god ti padne pod ruku (mozda si onda i ti drolja [:D] ), ali necu da sudim nikome, svako bira shta da radi, i sve je to uzajamno. Zivi i pusti druge da zive...

Life is gistro...

brate u toj situaciji ne mislis ti vec ONAJ DOLE i ti samo radis sto ON zeli :)

ali uzmes opalis ribu pa ako tu devojku imas dugo vremena svi znaju da ista rupa dosadi (meni ) a i svaki muskarac voli mesanu salatu

Menjam tashtu za tonu vestackog djubriva :

Shifra : djubre za djubre

de_train.jpg

ma svaka devojka je sluchaj za sebe i ne postoji neki univerzalni recept. jedino shto je bitno je da uvek budesh jedinstven i da se trudish da iskachesh iz klishea. nadji neshto u sebi shto te izdvaja iz gomile drugih likova i pokushaj to da joj pokazhesh.

Evo ti jedan mali savet sto se tice riba, bila ona debela,prelepa,pametna,glupa ili nesto trece, nikad zenskom nemoj da dozvolis da misli da je bolja od tebe, pa u bilo kom pogledu, uvek u vezi pucaj od samopouzdanja i narcionizma... Najveci gad moze da se umisli da je neko i nesto (ovo mi se desilo kad je moj najbolji ortak inace jako fin momak smuvao nekog zesceg proseka, ma ispod proseka, ali joj to nikada nije rekao jer mu se svidela u drugom pogledu,cak joj je i redovno davao neodgovarajuce komplimente, da bi mu ona posle metar dana zabavljanja rekla kako je njemu upala kasika u med), a i suprotno ako tu kako bi se klinacki izrazio extra ribicu ignorises,dajes joj do znanja da je takvih bilo i bice, i u svakom pogledu u vezi se ponasas superiorno umirace za tobom... Samo nemoj da se zajebes da prvo krenes fino, pa posle glumis smekera...

retired...