banman Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 Znam da ovo nije najpogodniji deo foruma za ovo pitanje ali nisam nashao ni jedan koji bi bar malo tezhio ovoj tematici. Interesuje me da li je neko vec kupovao, sa nashih prostora, neshto od DVD/CD u UK. Vec jedno vreme zhelim da nabavim odredjene DVDe pa da pitam koja je procedura, koliko koshta, shta treba, komplikacije, iskustva, upozorenja, vudu trikovi, molitve itd.. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 ako imash kreditnu, www.amazon.co.uk - zlatan ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted April 29, 2005 Author Report Share Posted April 29, 2005 Caka je u tome shto lik to ne prodaje preko amazona, vec svojim nekim kanalima. No, svejedno. Shta su tvoja iskustva sa UK i paketima? Stiglo je kao i ochekivamo(bez fali mi ovo-ono)? Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 kupio sam dvd film na britanskom amazonu, naručio sam u ponedeljak, stiglo je u petak ili subotu regularnom poštom, niko ništa nije dirao.. mada, to dosta zavisi od tvoje lokalne pošte odnosno poštara u njoj i njihovih šemica.. izašlo je oko 25 evra, dvd je bio standardne cene, pa izračunaj koliko tu otpadne na poštarinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted April 29, 2005 Author Report Share Posted April 29, 2005 Ako nije cimanje Ivane, koja je ta standardna cena poshto jako variraju(od 3 do 2x funti). Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 napisao bih da se sećam.. pogledaj pošto je plaža (da, ona sa leom), kapiram da nije menjana cena.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted April 29, 2005 Author Report Share Posted April 29, 2005 Nashao sam, navodno cena je 5 funti ali kao ima neka list cena 19,xx funti. No sve u svemu bitno mi je da donekle funkcionishe transfer. Hvala na pomoci! Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 kada orderujesh napishu ti oni cenu ukupnu (sa poshtarinom) tako da mozhesh i sam da proverish ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 sho ne odes u educan ? http://www.e-ducan.com/static.aspx?pageID=1 ja sam preko njih narucivao ranije neke stvari,najbolje da odes do njh kazes sta ti treba,oni nadju link za sekund i izracunaju ti kolko ispadne sve sa svim troskovima i kolki je njihov procenat,sitno nesto uzimaju kolko se secam.... i ono kad stigne ako nije to TO,tj nesto fali u paketu sto se nikad nije desilo,vracaju robu nazad a tebi pare nazad....tako da je do jaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted May 3, 2005 Author Report Share Posted May 3, 2005 Ej ovaj ducan uopshte nije losha stvar...definitivno cu morati da ga proverim. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts