Saly Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Hi all!!! Juce me je drug zvao da me pita da li da mi uzme wow iz madjarske i ja sam rekao ne jer ce da mi dodje ove nedelje! Sada zovem extreme da pitam sta se desava sa wow-ima i oni mi kazu da ce prva tura ici sada igraonicama a da za malo prodaju treba da stigne tek KRAJEM MAJA!!! Molim nekoga da ih nazove i da potvrdi to sam cuo ili ocigledno nisam dobro razumeo pa da mi objasni jos jednom HVALA NA PAZNJI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarnath Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Ja bi pre uzeo taj wow iz Madjarske jer kako sada stvari stoje moci ces da kupis tek sredinom maja i to uz rezervaciju naravno. Jer ja cekam na wow vec mesec i kusur dana rezervisao sam primerak pitaj od kad i ako ne dobijem ove nedelje lepo cu da narucim iz Engleske preko interneta i kraj price. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorky17 Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 velika potra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan123 Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 Ma pusti plato,definitivno nisu normalni,samo zavlache ljude,ako imash poznanika koji moze da ti donese/poshalje spolja,to ti je najbolja opcija,a verovatno i jeftinija nego shto ce biti u platou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saly Posted April 28, 2005 Author Report Share Posted April 28, 2005 Ma muke mi je vise kada dodje extremea majke mi su debili Pricao sam sa drugom i mozda ga nabavi iz madjarske Sada cekam nedelju da cujem sta ce se desiti sa wow-on Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 U novom SK-u se pojavila reklama za WoW, kontakt: EXTREME & Pyramid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorky17 Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Ja puko i juče naručijo preko neta ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Tesko da ce iko ove godine dobit WOW . Jer se ko LUD prodaje . Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorky17 Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Misli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyxan'Ghaz Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Ma oni iz Extrema su me isqlirali ko nikad:"Pa nismo sigurni hoce li stici bar jedan WOW jer je blizzard izdao 250.000 pa smo po pitanju nabavljanja pesimisticni!!!!!!! Srecom pa nismo primali rezervacije inache bi imali probleme!!!!!!" Znachi EXTREME je beskoristan za WOW!!!! Idem da kupim battle chest :) Quote The Earth Mother smiles upon us Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorky17 Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Garantovano da niko ovde neće moći da kupi wow po tipu ode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan123 Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Ma batalite plato,nego ko god moze nek nabavlja spolja dok ga josh ima.Meni prijatelj donosi iz shvice,jes da eng verzija koshta 60e al jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Ja puko i juče naručijo preko neta ! odakle si ga narucio?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorky17 Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 http://uk.special.reserve.co.uk/search/sta...ywords=&cat=pcg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 ehhh, shta bi se desilo univerzumu kada bi ljudi pocheli da chitaju starije topike (makar starije do 3 dana :)), shta mislite? :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Search je vas prijatelj. Mada generalno Cyro ja mogu da se priupitam sta bi bilo sa univerzumom kada biste vi moderatori uzeli i lepo napravili prave sticky topice za ovakva pitanja, da ljudi mogu da se snadju, posto su trenutni pomalo konfuzni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts