Crovax Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Kao sto naslov kaze 30.4. sa pocetkom u 11h ce biti odrzan 1v1 esl turnir.Sta to znaci?Znaci da svi koji hoce da igraju na turniru moraju biti registrovani na esl-u.To je uradjeno iz nekoliko razloga : da ne bi morao da govorim ljudima da ne mogu da ucestvuju na dan turnira ,ovaj turnir se boduje za esl i zato sto je ovo jedan od mini turnira kojim ce se odrediti seeding za veliki turnir koji ce se odrzati jos ne znam tacno kad :) Znaci svi koji hoce da se smatraju prijavljenim morace da se registruju na www.esl-europe.net/scg (dao bi tacan link ali izgleda da nesto ne radi esl stranica trenutno) i posalju mi svoj player id na Crovax@marihuana.com . Mape cu odrediti naknadno, ufur je 250 kinti po coveku ,igrace se winner/loser sistem i nagrade ce biti : 60% prvo mesto 30% drugo i 10% trece. Listu prijavljenih cu dodati u ovaj post kako mi neko posalje svoj player id. Sve sto vas zanima pitajte :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 ok Crovaxe racunaj mene!!!nego aj reci koje mesto donosi koliko ESL bodova,koliko ce ovakvih turnira biti,koliko igraca ce proci na finalni turnir,koje su nagrade...to su moja pitanja za sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolelale Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Da ne bude panika ljudi koji nisu registrovani na ESL-u mogu to uraditi na dan turnira uz pomoc admina. Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Na ESLU sam crovaxe,sa repkom,i prijavljen josh odavno... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Dolazim i ja ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 poceo sam ORCa i dolazim da ownujem tur...imba ORC :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Dolazim i ja :] btw. Da li ce nagrade (k'o da cu ja neshto da osvojim) biti samo kesh ili ce biti i robnih nagrada ? ...onako pitam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 prolly samo kesh.jedno pitanje:zasto samo 3 igraca stoje tamo kao prijavljeni na ESL strani,hoce li biti tura ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 Na ESLU sam crovaxe,sa repkom,i prijavljen josh odavno... :) i dun think so... sada sam posetio sajt i prijavljeni smo:RelaX,RistA i JA.Moras da ides na esl-europe.com/scg/w3/1on1/ladder...i da se prijavis na taj nacin,ne samo da se registrujes...cisto da znas da ne bi to radio u 11:15 u subotu sa Crovaxom koji ce dobiti nervni slom jer ce morati da prijavi 30 ljudi koji ce doci u 11:30,i tur ce kasniti zbog toga,tj pochece u 1:00...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 e jbg sad mi je kasno da se cimam :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 stvarno se potrudite da se shto pre registrujete, da ne gubimo vreme crovax i ja u subotu,takodje ako niste registrovani, dodjite shto pre, jer ako dodjete oko 5 do 11 i niste registrovani, sigurno necemo odugovlaciti turnir zbog vas Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolelale Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Ma opusteno ljudi bice dovoljno admina da sve postignemo. Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crovax Posted April 29, 2005 Author Report Share Posted April 29, 2005 Neverovatno ali samo 3 coveka su uradila kao sto sam ja zamislio...nego ja cu biti od 10:30 u mojou tako da ako neko oce da igra na turniru tj da se registruje na esl, neka dodje tada posto necu da cekam 2 godine da pocne tur niti cu da regustrujem svakoga ko ne zna sta je internet explorer :) Takodje ako neko van bgd-a oce da dodje na turnir neka mi se javi na 064/3596723 da znam kad dolazite *wink* *wink* freemane :) I gledajte da budete registrovani na esl svi da se ne bi mucili sa tim dodatno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shado[w] Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 el mozda neko ide vozom iz ns za bg na tur ? nikad dosad nisam isao pa ako neko ide neka ostavi broj da se dogovorim da idemo sa njim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Ja sam se registrovao na esl-u i umesto da dobijem e-mail sa pass-om dobio sam prazno sranje [:(!] Probao sam sa 3 razlichita mail ali <3 !!! Docicu sutra u pola 11 pa crovax bude imao strpljenja :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Ja sam se registrovao na esl-u i umesto da dobijem e-mail sa pass-om dobio sam prazno sranje [:(!] Probao sam sa 3 razlichita mail ali <3 !!! Docicu sutra u pola 11 pa crovax bude imao strpljenja :] da, svi dobiju prazan msg... imas opciju "save msg text" pa snimi u neki txt fajl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Hmm da,glupi ESL :)eto yuri vam je dao objasnjenje,da meni nije bio rekao ja se nikada ne bih regova za repku :) tt,btw jurica i ja smo 1h se smarali oko te registracije na sajtu,za tu likgu za MOJO,ali znaci nigde nisam nashao prijavi se za ligu sve neki komentari i sranja,zanci sajt je bullshit zesci tt.Ali veceras cemo se registrovati sa Leprom :) iz CTB :D,vidimo se tamo,Crovaxe 3 mesta cuvaj,VLadica,Yuri i ja dolazimo 10000%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 E 'fala puno !!! Ne bih nikada izvalio foru, mamu im 'bem ne umeju ni sajt da naprave, a kamoli da poshalju mail kako treba [:(!] Enivejz thx na infou !!!! :]]]] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 ,Apr 29 2005, 17:29:46] el mozda neko ide vozom iz ns za bg na tur ? nikad dosad nisam isao pa ako neko ide neka ostavi broj da se dogovorim da idemo sa njim. Idemo Vladica,Yuri i ja (Freeman) i goga verovatno,pa ako hocesh sa nama mozesh,evo ti broj vladicin:063518891 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 sada vidite kroz sta sam sve ja prosao pre 2 nedelje TT.i to sam stvarno slucajno izvalio za txt file... :D:D CU tomorrow guys HF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Znaci ovaj esl je teshko s*anje !!! [:(!] Traze mi acc i screenshot i jos plus i Irc kontakt da bi mogao da se prijavim na 1on1 tft ligu >:(((((((((( Definitivno sam popizdeo !!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Znaci ovaj esl je teshko s*anje !!! [:(!] Traze mi acc i screenshot i jos plus i Irc kontakt da bi mogao da se prijavim na 1on1 tft ligu >:(((((((((( Definitivno sam popizdeo !!!!!!!!! Hmm meni to nije bilo potrebno,samo sam stavio Bnet acc,i nista vishe :) jurica je sve ostalo odradio -,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Ma sve je ok snashao sam se pomocu lupetanja, izbrojao sam koliko borjeva ima ICQ i samo nalupetao 9 nasumisnih cifara i glupi server je prihvatio ! Boli me paja :) Vidimo se u 11h u Mojou ! GL&HF ! poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Ma sve je ok snashao sam se pomocu lupetanja, izbrojao sam koliko borjeva ima ICQ i samo nalupetao 9 nasumisnih cifara i glupi server je prihvatio ! Boli me paja :) Vidimo se u 11h u Mojou ! GL&HF ! poz ne,nisi se snashao,nego sam ja odobrio tvoj ulazak na ladder toliko o tome kolko chitate shta vam pishe kad se registrujete.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 ah , dobro je prosao toor bilo je oko 25 ljudi nice atmosfera :) i tako ja sam naravno puko u 2 krugu ,posto prvi nisam igrao jer nisam imao para :> , od spo-wolfa :) pa onda od haqle :) repova najverovatnije nece biti nemojte da se nadate :) jedino ako hajlija ne mrzi da se cima :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts