Pura. Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 E vako danas pricamo ja i zmija na msn i kazem ja njemu de mi nesto nabrzinu smisli u rep stilu!!! I on meni napise ovaj text procitajte ovo ubicete se od smeha: Braca po Sarmi(Heatone Naebo si) pocinjem da pisem ko majmun se njisem neznam sta me sutra ceka jer ja sam gamer profesionalni mozda CPL il neprolaz fatalni kita se ponekad gura jede se samo pura ovdje je pravo klanja na ulici haoticno stanje ja sjedim I igram csa u svojoj sobi evo igram na lol cheater me neki dobi puna je bosna cheatera nakih sada rating nas zbog njih opada da neigram nikako nekad mi dodje al ovisnost brate pa me brzo prodje I opet sutra ga igram kao lud Nema izlaza nemam kud Samo kanter je majka I prava stvar Igra se I na kladionici poneki par Pitaju ljudi budel kad ista Ja im kazem ljepo nista bas nista Vrijeme je da mjenjam sebe I budem igrac kao cvjet Postacu pravi gamer I izmjenicu cjeli svjet Nece mi bit ravan ni onaj mali heaton Za njega I potti.a ja sam pravi BETON CPL osvojicu I sve sto ima turnira Casticu vas sve muzika ce da svira Razanj cemo okretat noci cjele Pive cemo derat dok nam oci ne pobjele Glavna sarma ljudi bice Svako da pojede sigurno stice Jer bice je masu ono bas mnogo mnogo Svi da jedu bice jebeno strogo Nek se zna da sam gamer i sve sam osvojio Sa gamerima pravim pive sam popio Samo SARMA stomak spasava SSSS Sad sam gamer pravi to mi zivot krasi Kad me heaton vidi Boga moli da ga spasi Jer zna da cu ga klati Nece ga spasiti ni mati Za mene nije gamer samo je igrc mali Pojma nema samo ga neko hvali I ovome nekad mora doci kraj Ja cu sigurno pravo u raj Jer cilj sam na osvom svjetu ostvario Nista nisam nikada pokvario SARMAAAAAAAAA nema vise curama sharma Samo SARMAAAAA Stomak ona spasavaaaaa Vidite sta se desava SARMAAAAAAAAA SSSS SAMO SARMA STOMAK SPASAVA! The End!!! sta kazete?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 snimi audio file pa okachi link za download ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 I opismeni Zmiju malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Banovan Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 nevidjene nevezuse ali i to neko mora :) Quote Menjam tashtu za tonu vestackog djubriva : Shifra : djubre za djubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 xexe ma superishka je kewe mi !!! ala ga je ispevao...svaka mu dala;P hm..kad malo bolje razmislim islo bi dobro i uz gusle !!1 Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 HEy, netko je obrisao par postova odavde...nemoj da lomim ruke! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 da neko je obriso moj okean zadovoljstva ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 ma brate u GRAND s njim odma' Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 car je:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts