Jump to content

Honor System

Sajro

Recommended Posts

OVO JE NESTO NAJJADNIJE STO SU IKADA NAPRAVILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Znaci zao mi je sada onih 46 evra sto sam dao za igru, znaci sad je GOVNO nikad gore!!!

KONSTANTNO RAID-ovi, ali NON-STOP!!!! Znaci imam ja vec 40 kill-ova IAKO NE IDEM NA RAID-ove nego se samo BRANIM!!!

ARRRRRRRRRRRRRRRGH!!!!

Evo danas bio raid na darnassus od strane horde, i onda dosla alijansa, i onda 200 na 200 fajt, i onda LAG 5000000000 i onda BSHHH!!

Lepo sam ja reko, treba staviti honour sistem samo u battlegrounds-ima , i ne ovde NIKAKO!

I sto je najgore ljudi ne kapiraju da nece dobijati honor rank-ove time sto ce imati 5000 kill-ova, nego preko onog "contribute" se dobija....

Ne mogu da lvl-ujem, od 60 minuta igranja sam samo ili bezao od neprijatelja ili sam se branio pored dva raid-a sa obe strane...uzas.

Jeste poenta u tome, ali voleo bih da vidim barem jednog coveka da napise da mu igra radi normalno kada krene tuca 100 na 100. Nema sanse, meni je veza 512kb/s pa nema pojma, ne verujem da kod nas mnogo ljudi ima brzi net, tako da Exile-ova prica ima smisla. Honour sistem nije losa stvar kao ideja , a kako ce biti u praksi videcemo, trenutno su raid-ovi u modi.Poz

kad smo kod 'zerg-inga' tj swarm-na-swarm i seckanje i ubijanje tj skupljanje killova radi 'contribution poena', sto pre ljudi shvate da se ti svi poeni dele na sve clanove racije(raida) i da je to jaaako jako mali broj poena, i da ce im mnogo vise raidova trebati da podignu ranking nego kod solo pvp-a, to ce pre uzivati u normalnom igranju bez seckanja i pucanja servera

npr. u raidu je 40 igraca, i svako ima isto toliko honorable kill-ova, ali contribution peni su nesto drugo a ne broj ubijenih protivnika

oni se racunaju cak i na osnovu dmg-a nanetom protivniku..

i slazem se da je ovo glupost ubijati sve redom, i to bez posledica, jer su dozvoljeni mali lvl-i u raid-u

izvor

People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing.

OVO JE NESTO NAJJADNIJE STO SU IKADA NAPRAVILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Znaci zao mi je sada onih 46 evra sto sam dao za igru, znaci sad je GOVNO nikad gore!!!

mwhahahahahahahhaahahahahhaahahahahahahahahahahhahaahhahaahh

[angel][:D]

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

Jeste poenta u tome, ali voleo bih da vidim barem jednog coveka da napise da mu igra radi normalno kada krene tuca 100 na 100. Nema sanse, meni je veza 512kb/s pa nema pojma, ne verujem da kod nas mnogo ljudi ima brzi net, tako da Exile-ova prica ima smisla. Honour sistem nije losa stvar kao ideja , a kako ce biti u praksi videcemo, trenutno su raid-ovi u modi.Poz

btw to nema veze puno sa netom nego sa ramom

meni je ovo malo zanimljivo ovo u pocetku, posle nekog vremena ima sve da se vrati na staro.Normalno da hordash vise nece moci ladnjaka da prolazi pored mene , ali na neki nacin je ql . Prva noc i imam 200 honor kill's-a , bilo neko izivljavanje u gadgezanu dok sam ja stigao ljudi su imli i po 400 kill-ova i sve to za nekih sat dva. Posle sam se izlogovao poshto niko nije bio raspolozen da radi questove. Svi su bili u nekim raidovima ,tumarali around looking for horde :).

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Sto se tice tehnickog objasnjenja. Secenje igre kada se pojavi mnogo protivnika u blizini kao i masivan lag. Nije ni do rama toliko koliko je do hard diska. Igra radi tako da ucitava u ram opremu i grafiku iz protivnicke frakcije tek kada ste u njihovoj blizini. Tako da dok se ne ucita to sa harda u memoriju dobijate onaj cuveni stop i krkljanje hdd-a. Problem je u tome sto engine igre to radi neposredno pre nego sto se susretnete sa protivnikom (ovo je uradjeno zbog optimizacije koriscenja memorije i internet koncekcije ali ima ovo kao posledicu) tako da ako naletite na jednog lika onda je to samo malo podataka. Sa pet protivnika sporiji hardovi vec imaju problema dok raid od 40 ce vas ostaviti u vazduhu i do minut. Dok se to sve ucita vi ste vec Zagor te nej. Nisam siguran da ce puno memorije poci u ovom problemu. Brzi hard bi smanjio lag time. Sto se tice massive laga - postaje primetan u masivnim fightovima 100vs 100 na 256 konekciji. Na modemu je vec problem i sa 40 ljudi u jednoj grupi. Server lag je kod 150v150 sa svim magijama - obaranje servera je na nekih 400 ljudi na malom prostoru + npc. prelazak sa 512 na 700+ MB memorije je pomoglo nekih 10-20 posto. Verujem da bi prelazak na 1GB imao jos manji doprinos.

@Zola: Si jedva cekao a a a a qrvo ? :PPPP :) Nemoj sad da vadim topic gde si ti HVALIO igru :P :)

@Tjira

Videces ovih dana na sta mislim kad te konstantno smaraju i ne mozes da lvl-ujes. Jeste pojenta ove igre PVP, ali ne taj IZIVLJACHKI pvp koji sada rade ovi high-lvl-i. Tako da to smor ispada kad se raid-uju konstanto...

@Gliga " u raidovima i jeste poenta igre , neprestana fajta alianse vs horde, ako ti se to nesvidja izabrao si pogreshnu igru"

Pa kako da idem na raid-ove sa ovako malim nivoom ? Svi su vec 60-i lvl.

Sve je ok, ja jako volim pvp, ali ovo je unistilo dosta drazi sto se tice pvp-a jer su sad svi zeljni toga...

Bolje sve to da premeste na battlegrounds-e.

Kao sto sam negde procitao...LVL 60 zakine protivnika LVL 48 to je 22 honor POENA(poeni se racunaju, ne killovi)...jos ako je u raid grupi...mislim da ce ti mucenici za nedelju dana ili ranije kad budu obradjeni ti killovi shvatiti da bi mogli prvo nesto da procitaju, da bi to mogli da urade moraju da kupe mozak, pa onda da razmisle kako to da nabudze. Ne krivite sistem, mislim da moze da uspe, krivi su debili koji nisu procitali kako sam sistem funkcionise...

Ma izevece se masa za par dana tako je i bilo i na americkim serverima kada su testirali i skontala je marva.A ako su ameri skontali onda kontam i ovi ce ali bice bruka sorka i to je ono sto je Vazno.

A sto se tice lvl- ovanja neznam koji si lvl ali uvek ima quesova koje mozes da radis sam ako ne u toj onda u drugoj zemlji.

Ali battleground ce tek da bude perverzija.Samo neznama koji srv ce to da podrzi ovi standardni ili posebni to jos nisam skontao jel to ce da budu masss sorke pvp plus npc

video sam par skrinova i ladno stoji quest zaaliansu tipa : ubi 1000 trolova a nagrada naravno +djilion na sve nekles=)to nekles (lokalna fora).

g0dfather.btl ^ Slayer

--------------------------------------

Ocu i ja nesto da kazem za tv dnevnik..........

znachi juche ne da je lagovalo nego je jebalo kevu, zachudih se da server nije prso =) ja radio kvest u BB tamo kod vile reef-a i napadne me horda (njih dvojica), i poshto nishta nisu mogli zbog laga (spellovi kasne u pm, ili ne rade), smorili se i otishli ;DD