Nikae Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Imam KDS prikljucak za televiziju, pa me zanima sta treba da uradim da bi se prikljucio na net? osim kablovskog modema kojeg moram da kupim naravno (posto oni valda ne iznajmljuju kao sbb). Ako neko koristi net usluge preko KDS-a...kakvi su utisci? :p P.S. iz Novog Sada sam, ne Beograda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Pa sve sto treba da uradish je da nazovesh KDS,i da im trazimsh da ti ugrade cablovski internet,a sto se tice modema,takodje moze da se dobije besplatno i kod KDS-a kolko ja znam,jer Vladica i josh neki ljudi koje poznajem su dobili modem od KDS-a besplatno(znaci ona varijanta uzmesh odredjen broj MB itd i platish toliko i oni ti daju modem besplatno,sve dok ces biti njihov korisnik cablovskog interneta,kada vishe necesh da ga koristish jednostavno im javish ili vratish modem....)Eto to bi bilo to ...... inace ako zivish na NN nisam siguran dali imaju josh uslugu za cable,posto sam ih ja bio zvao i nemaju..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikae Posted April 22, 2005 Author Report Share Posted April 22, 2005 Pa sve sto treba da uradish je da nazovesh KDS,i da im trazimsh da ti ugrade cablovski internet,a sto se tice modema,takodje moze da se dobije besplatno i kod KDS-a kolko ja znam,jer Vladica i josh neki ljudi koje poznajem su dobili modem od KDS-a besplatno(znaci ona varijanta uzmesh odredjen broj MB itd i platish toliko i oni ti daju modem besplatno,sve dok ces biti njihov korisnik cablovskog interneta,kada vishe necesh da ga koristish jednostavno im javish ili vratish modem....)Eto to bi bilo to ...... inace ako zivish na NN nisam siguran dali imaju josh uslugu za cable,posto sam ih ja bio zvao i nemaju..... bio sam na www.kds.co.yu i nema broja telefona...ima samo za Beograd, svasta!! a i ovo je interesantno pitanje sto je zivko postavio, mada ce tesko neko znati da odgovori... dakle gde da nadjem br. telefona? ^_^ thx za info so far. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Ja imam KDS i sasvim je pristojan^^ Kupis modem zoves cikicu cikica ti poveze i eto te:) Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 I bre sta ovo radi u war3 forumu :) aj begaj u internet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts