Sasuke-kun Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 http://www.jellyslab.com/~bteo/hacker.htm znaci ja sam pao sa stolice Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Hahahah... Ko zna, mozhda i jeste killy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted April 21, 2005 Author Report Share Posted April 21, 2005 ali ko je toliko glup da hakuje samog sebe par puta zaredom? Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 dobar je gari skroz Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 :> hehehehe koji car.btw bez prozivanja mene ja nisam ovoliko glup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 daj bre koja laz neverujem da neko moze onoliko da bude glup mislim znam ljude koji su u stanju slicne stvari da rade ali ovako nesto ohoohohoohohhoooo :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D roflmao for the end. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Strava je pricha. "My IP is still the same 127.0.0.1" Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 <bitchchecker> because your gay fire wall directed my turn off signal back to me <bitchchecker> be a man turn that shit off KAKAV LEEK!!!!!! XTRA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Priceless Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Ja ne verujem, mislim da je ovo montaza :) P.S Niko, ali NIKO nije toliko glup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Ja ne verujem, mislim da je ovo montaza :) P.S Niko, ali NIKO nije toliko glup Da, ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 ahahahahaha, ali ako je true... lik je kralj!!! ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 :> hehehehe koji car.btw bez prozivanja mene ja nisam ovoliko glup ...sto se i moze videti iz tvoje titule. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Postoji razlika izmedju GLUPOG i nekog ko NE ZNA o cemu i sta prica.... U ovom slucaju je mozda oba :) mada tekst je do jaja hehehe Koji bi to program/virus mogao da koristi za to ? Bas me interesuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Dobar,dobar! Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 mighty .... brbr ... Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Banovan Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 ali ko je toliko glup da hakuje samog sebe par puta zaredom? rekao bih tri puta jer prva 2 puta se zalio na firewall a treci put je uspeo da obrise sve svoje particije ps kao dobar hacker mogao je da pokrene run iz start menija i napise format D ,F ili koje vec ima particije :))))) Quote Menjam tashtu za tonu vestackog djubriva : Shifra : djubre za djubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Banovan Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Ja ne verujem, mislim da je ovo montaza :) P.S Niko, ali NIKO nije toliko glup moj brat od strica demantuje tvoje misljenje zato sto je naspram njega ovaj gari anstajn kada je kupio kopm pre jedno 4 godine zove on mene i pita sav uplasen i drhtavim glasom " ajde brzo dodji kod mene pokvario sam "KOMPJUTER" ali pozuri dok ne dodje cale sa posla ".Ja sve ostavim odem bajsom do njega kad on prozor sklonio u kraj monitora i nezna kako da ga vrati na sredinu i uveca ga ,i sad ja veliki majstor stupam na scenu .Tovario sam ga jedno sat vremena ali nemozes verovati sta je on sve radio ,ja mu kazem probaj da drmas kabel od misa on drma i jos peni sto nece je.e mater prodavcu znaci comma Quote Menjam tashtu za tonu vestackog djubriva : Shifra : djubre za djubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Jako mi je zao sto moram da vam kvarim zabavu ali ako se ikad iko "igrao" sa ovim svarima zna da ovakvi scenariji nisu moguci.. Tip je previste gledao "SwordFish" i "Hakere 1" gde iskacu natpisi preko celog ekrana crvenim slovima "Access denied" i ostale zajebancije.... Ili ti sve je "montirano" i to od stane nekog tipa koji ne zna bas najbolje "materiju"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Ma Hajde :)) Mislim ako formatiras hard, onda ne mozes ni na mirc...mislim nisam citao detaljno onaj smorni log ali stojim iza toga da niko nije TOLIKO glup :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Jako mi je zao sto moram da vam kvarim zabavu ali ako se ikad iko "igrao" sa ovim svarima zna da ovakvi scenariji nisu moguci.. Tip je previste gledao "SwordFish" i "Hakere 1" gde iskacu natpisi preko celog ekrana crvenim slovima "Access denied" i ostale zajebancije.... Ili ti sve je "montirano" i to od stane nekog tipa koji ne zna bas najbolje "materiju"... Sto je najgore od svega u swordfish-u su cak i najblize "objasnili" obicnim ljudima na koji nacin to ide... Naravno slikovito i shareno sa tim "access denied" stvarima sto ti kazes , ali ipak su se na neki nacin potrudili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Zapravo kada je rec o filmovima nadalje su otisli verovali ili ne u Martix-u Jer u jedanom delu Trinity pali nmap i skenira portove nekog racunara i onda koristi stvarno postojeci exploit i dobija root tog kompa. Inace ako cemo o objasnjavanju mislim da je to najbolje odradio film hakeri 2 jer tamo nije rec i svemocnom hakeru koji probija sve zastite nego lepo covek 80% radi preko social inginering-a genialno zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted April 22, 2005 Author Report Share Posted April 22, 2005 ti bi malo da "hakujesh" a? imao sam ja neke programe koje sam dobio uz mirci sjebao sam par ljudi i kada sam skeniro za trojance imao sam 30 komada... :/ a te skripte su shit posto ti ubacuju viruse u nju zato ona plain od mardam beya owna... :) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts