Jump to content

Izazov Vojvodina VS Srbija

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ima li neko sliku da postuje Vladice u novom izdanju

ima decko potencijal... (mislim krupan je....) da smrsa i malo se sredi u teretani

bice prava zver

:)

salim se... (nadam se da se Vladica nece ljutiti kad ovo procita, ustvari moze da shvati ovo i kao kompliment)

ali ako imate svezu slikicu, sto da ne...

ONE & ONLY: XWOLF

Hmm i kada bih mogli da odigramo ?? sto da ne ?Malo 4 fun :)

organizujte se pa igrajte, stvarno mi se ne gubi vreme na ovakve stvari :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

highli eto ja sam novosadjanin i bio sam na zadnja 2 tura top 3 :) :D :) ali vidim da ste si vi beogradjani usrali vojvodjanske cetvorke ali uredu je samo priznajte i necemo vas previse ismevati :)

vladice ne seri, duke te je izgazio,rista isto, da nije tog lost temple-a ti partiju u zhivotu ne bi uzeo

Sharkyja nisi dobio godinu dana, tako da osim freemana i yurice, ti jedva nekog i mozes da dobijesh od boljih igracha.

highli brate teoretisi ti koliko oces vs kojih rasa ja znam i na kojim mapama a za rezultat imam da pokazem top3 na svim turnirima sem mostara i onih kad su bili bugari i ecg-a da :) a wcg eswc mojo turnir onaj g3 turnir prvi zrenjanin turnir sve turniri u proteklih 6 meseci sve sam bio top3 :) neznam onda mora da me bas jako sere taj zreb no nebitno sad to ajde beogradjani posto ocigledno mrzi highlija da se cima ko ce od vas da odgovori na moj izazov niko....

Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P :

vic iz kurira:

nekad je bilo:

riva prva

jovan pavle drugi

vojvodina treca

a sada je:

no name petnaesti

benedikt sesnaesti

vojvodina sedamnaesta

:)

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

,May 17 2005, 12:20:03] haha vi nas da ismevate BG>>NS for sure...izlisno je govoriti o ovakvim temama :)

neznam ja :) na eswc top 4 top 3 igraca su bili iz vojvodine od 4 koja su ucestvovala :D :) izazov je pao beogradjani odgovorite skupite ekipu etc. eto imate celu srbiju da trazite igrace pa odgovorite sa jednostavnim ocemo (smemo) ili ne :) neskrecite sa teme vise :)

Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P :

neznam ja :) na eswc top 4 top 3 igraca su bili iz vojvodine od 4 koja su ucestvovala :D :) izazov je pao beogradjani odgovorite skupite ekipu etc. eto imate celu srbiju da trazite igrace pa odgovorite sa jednostavnim ocemo (smemo) ili ne :) neskrecite sa teme vise :)

Mislim da imaju jedan problem,oni imaju previshe elfova,a to nama godi ;) ;) :P :D xD

logo_phpBB.gif

:)))))))) aj ono stvarno da igramo ._.

aj recimo petak 20:00?(4x1vs1,1x2vs2)

aj recimo da u petak igramo vs Slovaka,i da nas realno boli kurac za glupi mech vs Vojvodine?

aj recimo da u petak igramo vs Slovaka,i da nas realno boli kurac za glupi mech vs Vojvodine?

Aj realno da ne morash da se ponashash bash tako bm.... tt,anyway mislim da nema vishe o cemu da se prica,ako nece da igraju ne moraju,ali bilo bi lepo da odigramo.Necu nikoga da prozivam ni zasta ali stvarno kada nekada neko nije realan ili nesto nece da prizna onda je to cc,ali nema veze....,nadam se dacemo odigrati jedno taj mach,barem 4 fun ...

logo_phpBB.gif

• 2 weeks later...

zamolio bih postere ovog topica da se drze teme i to samo sa konstruktivnim predlozima tipa ugovoreno vreme mecha ili odnosi snaga ili sastav jedne druge ekipe

ako se nastavi sa postovima ko koga pwnuje, ownuje, >, < i slichno morace da padne klik .. poshto ste toliko vec ispamovali da ne vredi brisati pojedinachne postove

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater