Silphy Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Dakle igre mi dolaze za 7-10 dana doma.Ja sam iz Hrvatske tako da ako narucujete u BiH placate uz cijenu igre i postarinu (mislim da nije vise od 20 kn!?) Narucio sam 5 komada WoW-a (obicni) i 5 komada Matrix Online WoW Collectors edition -- mogu probat nabavit ali nista ne obecavam (na cijelom EU trzistu nemaju -- sve je otislo u pre-orderu)... Guild wars mogu probat nabavit ukoliko nekoga zanima.. WoW - 410 kn --- platio sam 360 + 20 kn postarina ( valjda si mogu 30 kn uzet?! ) Matrix Online - 350 --- placeno 280 + 20 kn postarina (to je bio pre-order,ali igra sada dode isto ko i wow 360kn +20 postarina) Dakle ako vas zanima neka od navedenih igri posaljite mi mail na cemeterygates_x@hotmail.com i recite koja vas igra zanima...Slobodno saljite pitanja i za druge igre (naravno originale) tipa guild wars ili WoW CE ili neke druge pa cu vidjet sta se da sredit.... Ovo je iskljucivo za ozbiljne kupce tako da se za WoW i Matrix Online nemojte pokusavat cijenkat ;) neki ce rac da crovortex ima 40-ak kn jeftinije cijene i s TIM se slazem,ali problem je u tome sto oni nece kolko sam cuo dobivat navedene igre (siguran sam za wow a za MxO neznam) jos sljedeca 3 tjedna na vise....tako da onome kom se neda cekat moze kupit prek mene.. detaljnije info. trazite molim vas preko maila. p.s. pozurite sa WoW-om jer su mi dva frenda vec poslali mailove da ce uzet igre,a za MxO jos nemam ponuda.. Cya! Matija p.p.s. cim prodam ovu narudbu javite mi se pa cu narucit novu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Hmm, sve je to lepo ali ti spominjesh HR i BiH a ovde je 99% ljudi iz Srbije! :P I ajde u svakom sluchaju prevedi te KUNE u EVRE... ne bave se svi ovde ekonomijom & stuff pa da znaju svaku valutu i slichno. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Tjiro ima drugi topic o ovome...Otvorio je dva topica:) Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 da se ne ponavljaju pitanja, detaljnije je pojashnjeno ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 KlanRUR vesti :P ComputerLand Games je od danas postao je zvanični, direktni distributer za Vivendi Universal za teritoriju SCG. Ovim ugovorom ComputerLand je zaokružio celokupnu ponudu igračkog sadržaja - od hardvera, softvera, igara, licence za World Cyber Games™ i licenci za igraonice. Uskoro se može očekivati kompletna ponuda proizvoda iz širokog asortimana Vivendi Universal igara sa hitovima kao što su World of Warcraft ™, Half-Life Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Gde se nalazi taj computer land? btw video sam u vestima,zanimljiva ideja ali nece uspeti kod nas... Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts