Jump to content

PREDIVNA vest za sve vozache !!!!!

Recommended Posts

pa bilo bi lepo da mi imamo takav tehnički, ali onda ne bi smeo da voziš ganc novi jugo, pošto on ne može da prođe tehnički (recimo 90% jugića ne koči uopšte ili koči jako slabo na zadnjim točkovima)..

Ovaj da, moj drug upravo sa novim Jugom nije prosao tehnicki (mislim jeste dao je kilo rakije majstoru).

Ima za 4-5 hiljada bruka automobila, ali bruka (audi karavan a6, italija 4000 eura 2002 godiste....hmmmm :) )

Jedini je problem sto 90 posto ljudi do sledeceg proleca nece imati ni 500 eura za auto.

Bas mene briga da li ce uticati na nas budzet, ako eventualno bude dozvoljen slobodan uvoz sledece godine. Mislim, kao da moze situacija da bude gora nego sto je do sada bila... A s druge strane, pozitivno je po drzavu jer cemo tako da se priblizimo standardima EU. Kad vec kukaju na sav glas o tome kako moramo da uletimo u EU u sto kracem roku, nek se ne bune kad im se sbudzi deficit.

A i sve sto se uveze je bolje od ove nase Zastave. Realno... niko nece da uveze losiji auto nego sto trenutno poseduje. A ko nema kinte za kola nece ni da se cima da uvozi neki krs iz EU jer se sam put i troskovi ne isplate.

facebook.com/speed.rs