Lucky Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 www.airmaxi.com jos uvek ne nudi nista osim nacelnog izgleda aviona ... koji nije toliko lose dizajniran, mozda bas privucemo ljude takvim izgledom :) Sve u svemu, ne zna se jos puno, tacnije u vestima nisu rekli skoro nista osim toga da je predstavljen, ali bi AirMaxi zapravo trebalo da bude domaca verzija EasyJeta, RyanAira i ostalih drugara o kojima smo vec pricali u nekoliko navrata. Ako stvarno budu furali tako niske cene i uopste krenu u tom pravcu (a najavili su da hoce) to ce biti odlicna vest. Jel zna neko detalje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 samo nam da ce cena do cg biti tipa 20-30e. nista vise ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 sad znate ko je one papane u jatu nahuškao na štrajk ;) edit: ladno su napisali informationS.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2005 Author Report Share Posted April 15, 2005 Moze nesto za nas sa jeftinijim kovama? Koliko izvaljujem radi se o nekom jeftinom avio prevozniku? Pa da ... bilo je price o tome odavno ... Stos kod tih avio prevoznika je da koriste alternativne aerodrome (ne znam kako ce biti kod nas), mada znaju da furaju i glavne (EasyJet slece u glavni aerodrom u Pragu recimo), karte kupujes online ili telefonom tj. nemaju poslovnice, na aerodromu se sam chekiras a u avionu nemas klopu i pitje, tj. imas ali moras da platis ako hoces da zderes. Svim tim "nemanjima" su u mogucnosti da smanje troskove leta pa samim tim cene karata kod onih spomenutih (ne znam kako ce biti kod AirMaxija) idu od tipa 10 evra do 40 ... umeju da skoce na 50-70 kad je tipa dan zaljubljenih, Bozic i slicno. EasyJet recimo fura - Atina, London, Prag, jos par gradova u Britaniji RyanAir ide - Britanija, Irska, Skandinavija, Zapadna Evropa Deutchenestonest ide - Nemacka, Prag, Budimpesta, London Pa cemo videti kako ce ici kod ovih nasih, ako uopste krenu tim putem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 da, plus sto jos iznajmljuju i avione i posadu, vrlo malo zaposlenih imaju, sve to da bi troskovi bili sto manji cak sam cuo da je CEO RyanAir-a ujedno i webmaster njihovog sajta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Airmaxi = Miskovic Delta. Anyway bilo bi kewl da to krene. Pa onda se skupimo (zola,ivan,shone,migsa,kruko,azdaja,lucky,zver i ja) pa odemo na zurku u RIm za 30jura!!! Naravno da svi imamo neke strane soske. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Ajde reci: jeftinije ici avionom u CG nego vozom... sunce ti.... zapalis do londona na tekmu(Arsenal, Chelsea... nebitno) za 50 evrica.... to je zivot Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 pa to je normalno u evropi i shtos je da shto pre rezervishesh kartu to ti je jeftinija. inache easy jet leti u skoro sve gradove glavne gradove zapadne evrope ali naravno ne leti iz svakog grada za svaki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 da bice lepo ako bude tako ali ... ako delta ulaze cash u nesto onda to mora debelo da se isplati :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 e ivane nseri neznash ni zashto su strajkovali ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 znam, zato Å¡to su im male plate.. pa rekli su tako na televiziji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2005 Author Report Share Posted April 15, 2005 Idemo Zeki, ja sam spremio kUfere ... jedino ovo drugo ne znam kako cemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 ma ulazimo u evropu za par meseci tako da stizemo na glavne hepeninge :D Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 ne nego nisu hteli da im isplate 3 meseca rada i plate su im spustili na 8 hiljada ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts