byp_ Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 @ bAJp -> pratimo trendove ^^ taj rad Oo. ;> Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezd.IcA!*** Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 pa neverujem ribe sakupile 200 replayeva !!!! RIBE! W0ow JeA! juhu big kiss za to ribe - ljudi ja sam riba i zivim u vodi i bash sam se smorila jer su ove velike ribe reshile da plivaju na jugggg, a ja moram da se prilagodim i odem na jugo-istok! i ja ne rashujem, ja saM leshinar! tako da ekekeke dovidjenja momci tj. ribari st opecate ribe i onda ih skuvate i smorite DA DA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezd.IcA!*** Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 mala, idi vezhbaj ;D da ti obajsni neshto "mala" Idi nauchi da vozish pa se javi! koliko godina pa ti imash? A gde je ta dozvola? A? A?A?A?A?A?A??A izgovori BRE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 on je shmeker pa ga zhene voze :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 uvek budi smeker i nek te zena vozi! amen to that! =))) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 uvek budi smeker i nek te zena vozi! amen to that! =))) ..., a ti nju uvek setaj na srednjoj nozi. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 da ti obajsni neshto "mala" Idi nauchi da vozish pa se javi! koliko godina pa ti imash? A gde je ta dozvola? A? A?A?A?A?A?A??A izgovori BRE! rev ti je rekao. listen to tha man :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziggy- Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 gg girls :P Zao mi je sto je onako lose ispalo ... voleo bi kad bi mogle da poslusate moj savet(bez obizara na vreme),zvezdica je odlican TL ali ona vasu neposlusnos nikad nece shvatiti ako vi njoj ne budete TL, isto tako vi necete nikad nju shvatiti ako ne osetite tezinu vodje ... (POSTOVANJE JE NAJ BITNIJE) Mnogo ste simpaticne kad se svadjate :P puSaaaaa i obecavam sledeci put kad budemo igrali bice onako kako vi zelite ... no more znate vec sta ... n1k1ta Quote ___________________________________________________ < 4gl > ziggy. 4k <3 2Pac Tupac Amaru Shakur Makaveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezd.IcA!*** Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 gg girls :P Zao mi je sto je onako lose ispalo ... voleo bi kad bi mogle da poslusate moj savet(bez obizara na vreme),zvezdica je odlican TL ma najbolja je bre! ali ona vasu neposlusnos nikad nece shvatiti ako vi njoj ne budete TL, isto tako vi necete nikad nju shvatiti ako ne osetite tezinu vodje ... (POSTOVANJE JE NAJ BITNIJE) Mnogo ste simpaticne kad se svadjate :P puSaaaaa i obecavam sledeci put kad budemo igrali bice onako kako vi zelite ... no more znate vec sta ... n1k1ta Poslushajte choveka - shta da Vam kazem nja nja!*** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts