ikislav Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Jel', ljudi pozdrav svima, prvi put sam na ovom forumu. Imam neka pitanja u vezi WoW-a, pa se nadam da cete mi pomoci. Naime, planiram da uskoro pazarim originalac ali sam u velikoj nedoumici. Do skora sam, sa "gusarskom" varijantom WoW-a, igruckao na raznoraznim "istocnoslovenskim" serverima. Nakon tih us***ih servera sa minimalnim brojem questova, NPC-ova i ostalih "kosodizucih" problema reko da probam sa originalom. E, sad, posto mi je na tim serverima, latencija odziva kroz mrezu bila uzasno velika (5000+ms), zanima me da li ce mi ista stvar praviti probleme i na Blizzardovim serverima (uzimajuci u obzir da sam obican dial-up korisnik interneta). Zanimaju me iskustva drugih ljudi koji su pichili na Blizzardu. Unapred hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 procitaj stare poruke ili koristi search! Sto se tice dial up-a najbolje su prolazili igraci sa digitalnom linijom na yubc isp. Ostali su ok ... Igranje nije strasno osim kad dodjes u gradove gde je mnogo mnogo ljudi... ali opet i tamo je igrivo... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Ti isti serveri koje spominjes u negatovnom kontestu imaj oko 1200 questvoa koji rade... Malo li je ? Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mornee Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Ti isti serveri koje spominjes u negatovnom kontestu imaj oko 1200 questvoa koji rade... Malo li je ? Pametnije bi ti bilo da se vratis na EVE Sto se tice dial-up povezivanja, mene b92 nije preterano mucio. Ping je izmedju 300-500, mada su raidovi gotovo neizvodljivi Quote Reserved for something catchy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Ti isti serveri koje spominjes u negativnom kontestu imaju oko 1200 questova koji rade... Malo li je ? U mean 1200=questovi koji rade+questovi koji su bagovani.Kada predjes 20lvl nema uopste questova za tvoj lvl:D Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Pametnije bi ti bilo da se vratis na EVE Des bre Ocu ja, samo da stigne ADSL i eto me, bice valjda 2007. ili 2008. godine... Pozdravi celu ekipu... A sad ozbiljno, mozda se i vratim uskoro Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 U mean 1200=questovi koji rade+questovi koji su bagovani.Kada predjes 20lvl nema uopste questova za tvoj lvl:D Pa znas kako je, sada smo koncetrisani na pocetne lokacije za sve rase tako da to podrazumeva questove za manje levele, polako, doce i ostalo na red... Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Sezampro flat za WoW koliko znam radi skroz ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 sezampro i yubc rade pa razvaljuju, yubc je bolji naravno ispod 300 non stop i to preko budj analogne centrale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Sezampro flat za WoW koliko znam radi skroz ok. A smin isto razvaljuje... Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts