VEGE Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Najjace mi je bilo kad sam isao kod nekog defosa da mu instaliram winamp. Dolazim ja kod njega i instaliram winamp. Kad on meni pruza spisak od jedno 300 pesama i kaze: "Ocu ovo da mi ubacis." Kazem ja njemu da nemam sve te pesme, a on ce meni: "Pa zar nije to taj empetri?" I glavna fora je da je lik istripovao da kad instaliras winamp mozes da stvoris pesme koje oces. Jbt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 skola racunara NL pro group: predavach: OK, postavite misha na ikonicu my computer i kliknite 2 puta brzo... baba: NGH! predavach: ok, e sad kad ste otvorili... baba: pa neche! predavach (okrece se ka njoj i ne veruje u ono sto vidi): WTF? baba (u desnoj ruci drzi misha zalepljenog za ekran na mestu gde se inace nalazi ikonica i klikce u delirijumu): eto vidite, NNnnece ! [:(!] predavach: KMEEEEEEEEE !!!!!!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 jebote, gde nalazite takve likove o.O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 ma izmisljaju cali ... :) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 ma izmisljaju cali ... :) they are all around us, we just have find them, and dispose of e'm Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 they are all around us, we just have find them, and dispose of e'm svi smo NEKAD bili noobovi... :/ zar ne? Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 ti si i dalje Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 ,Apr 12 2005, 14:25:19] ti si i dalje good one Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 tja ne zna se shta je najgore... recimo zaove te neki dobar drugar kupi komp pre 10ak dana i hoce preko fona da mu objasnish kako da krekuje igricu... otvori ovo ovori ono klikni ovde klikni onde .... da da to shto pishe razor to je u stvari krek ali se pirat zezao... bla bla.. i sve to x5 i na kraju nishta ajd dodji kod mene da mi to pokazesh.. moze ako ti sestra spremi slane palachinke a ti kupish 'ladno pivce... i svi srecni :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 jedno vreme sam počeo da upadam u ulogu priručnog geek-a koji zna o kompovima, sređivo par kompova, ono reinstall i setup.. sklapao ortaku konfiguraciju.. al brzo sam skontao da mi se ne dopada ta uloga, sad sam sveo na akcije kao ova g-jeva (s kojim se sve češće slažem, ne znam šta će to da znači :P) ili ako gospođica uzvraća u naturi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Banovan Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 jedno vreme sam počeo da upadam u ulogu priručnog geek-a koji zna o kompovima, sređivo par kompova, ono reinstall i setup.. sklapao ortaku konfiguraciju.. al brzo sam skontao da mi se ne dopada ta uloga, sad sam sveo na akcije kao ova g-jeva (s kojim se sve češće slažem, ne znam šta će to da znači :P) ili ako gospođica uzvraća u naturi.. moj jedini odgovor na takve pozive je formatirao sam ceo hard i sad nemam nista usao mi VIRUS !!!!...... Quote Menjam tashtu za tonu vestackog djubriva : Shifra : djubre za djubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Mozda se neko seca one anegdote kad je zena kupila komp i posle par dana zove firmu i zali se kako joj se polomio drzach za kafu. Drzach za kafu?!? Pa da, znate ono, pritisnete dugme i izadje vam drzach za kafu... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Mozda se neko seca one anegdote kad je zena kupila komp i posle par dana zove firmu i zali se kako joj se polomio drzach za kafu. Drzach za kafu?!? Pa da, znate ono, pritisnete dugme i izadje vam drzach za kafu... oh my god... ubiti nishta drugo... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Bas je slatko za drzac za kafu...evo sad sam otvorio CD ROM i bas lepo pasuje plasticna solja :) Najpametnije vam je praviti se da ne znate ama bas nista i biti mirni u drustvu, inace em sto cete za dzabe sredjivati kompove, em ce vas proglasiti za kompjuterasa sto neminovno vodi ka epitetu narkomana i pedera :) P.S Mislim da je doooosta urbanih legendi o tupavim korisnicima izmisljeno. Mada kad se setim price koja je ukljucivala bios, usb mish i refresh rate od 125 hz, nista mi nije nemoguce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 moj jedini odgovor na takve pozive je formatirao sam ceo hard i sad nemam nista usao mi VIRUS !!!!...... jeste to efikasno i sve, ali ja ne volim da ispadam glup.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 jeste to efikasno i sve, ali ja ne volim da ispadam glup.. jeste i to, ali kad jednom liku uradish on kaze drugom da ti znash i tako u nedogled. sada samo radim za pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 i to je efikasno, ali ne volim da ispadam pička. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 I ja sam servisirao sve za dzabe i vise mi je dosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 OMFG ivane (offtopic) zasto imas 230 postova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 nije to pravi Ivan_ (admin-hejter) vec neki drugi koji misli shto je baja shto kopira. pff cek da te REAL Ivan api.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 i to je efikasno, ali ne volim da ispadam pička. a shto si pichka??? uradim ortaku 5 puta i za nedelju dana me zove da ponovo uradim format shesti put. pa shta je gledao koj qratz??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 nije to pravi Ivan_ (admin-hejter) vec neki drugi koji misli shto je baja shto kopira. pff cek da te REAL Ivan api.... jesi li siguran da nije? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Bas je slatko za drzac za kafu...evo sad sam otvorio CD ROM i bas lepo pasuje plasticna solja :) Najpametnije vam je praviti se da ne znate ama bas nista i biti mirni u drustvu, inace em sto cete za dzabe sredjivati kompove, em ce vas proglasiti za kompjuterasa sto neminovno vodi ka epitetu narkomana i pedera :) P.S Mislim da je doooosta urbanih legendi o tupavim korisnicima izmisljeno. Mada kad se setim price koja je ukljucivala bios, usb mish i refresh rate od 125 hz, nista mi nije nemoguce :) OMG. true mada fakin true. Ni sam ne znam kolko sam kompova radio do sada za DZ. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Samo sam jednom dobio rucak u MC-u ! ! FUCK jebem sebe u moja pogana usta sto sam pricao. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 a shto si pichka??? uradim ortaku 5 puta i za nedelju dana me zove da ponovo uradim format shesti put. pa shta je gledao koj qratz??? e jebi ga, nemam tako retardirane ortake, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Sedimo u kaficu,neka spika ja i domiNus sa drugaricama.Ne znam zashto one pochnu prichu kako da prebace neshto,a nemaju rezach.I ja tu pokusham da im objasnim kako se prebacuje hard,ali naravno neuspeshno.Kada sam odustao,kazhe jedna meni Shta mislish jel se isplati grafichka kartica ? ja i on dole :)))) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts