Spils Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 ocu da uzmem neki aparat za brijanje pa ako vam nije frka, iz lichnih iskustava neke preporuke / mogucnosti plz...dao bih dosta para, ako dobijem dosta preporuka za odredjeni model.Recimo ja razmishljam o onom philishave coolskinu, ali nemam pojma valja li ishta, samo se najvishe reklamira....aj davajte preporuke, a i ako neki link uleti , nije frka :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudija. Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 Braun(mislim da se tako pishe)su mnooogo dobri brijachi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 rekoh ti već, ja sam čuo od dosta ljudi da je philips odličan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 Ja ne koristim aparat za brijanje, ali kao sto rece ivan, taj Philips su mnogi nahvalili, posebno onaj sto "ispusta" balzam ... jedino sto ne znam kakav balzam u njega ide i sta se desava kad istorosis onaj sto si dobio u paketu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted April 8, 2005 Author Report Share Posted April 8, 2005 da, to je taj shto sam naveo gore...ispushta nivea gel for men, i brije fino, al je 150 eura...naravno, ne ibh tek tako dao tolike pare, pa se nadam josh nekom mudrom odgovoru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C@sper Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Ja sam koristio 3 godine Braun i odlicni su sto se tice aparata. Ali aparati unistavaju lice (gore ga) i ne mozes nikad da se izbrijes kao sa ovim klasicnim aparatima sa uloscima. Quote www.polovniracunari.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted April 9, 2005 Author Report Share Posted April 9, 2005 hm.Da znam ali ne mozhesh ni da se smarash kao sa klasichnim aparatima sa uloshcima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Dobra stvar mana svih tih aparata jeste zona vrata gde je jabucica jer je tu koza osetljivija i oni brijaci dobro ne prijanjaju tu. samo brijanje je ok ono radis ga dok kenjas ili sl... isprobao sam jedan bas extra i imam svoj koji je dosta slabiji razlika jeste jedino sto manje mrdas rukom ovaj extra :) bolje sam odradjuje.. tako da gledaj izmedju 60-100e imas ok modele... postoji i par americkih firmi koje proizvode vrhunske modele isto ali nisu dostupni nasem trzistu Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Dobra stvar mana eto ti ga sad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EldeR Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Braun 6610 freeglider ja ga kupio za nesto manje od 100 evra ... Odlican je stvarno imas balzam, pokretnu glavu koliko toliko, mogucnost podesavanja duzine dlake tj. koliko hoces da ti ostane, napunis ga 5 min i traje ti tri brijanja najmanje ... Preporuka od mene ... Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted April 9, 2005 Author Report Share Posted April 9, 2005 uzeo sam philishave coolskin i obrijah se jednom , za sada mi je sve fino, al najfinije jer je cordless i waterproof, pa mogu pod tushem :p....gracias svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 good 4 u, ja imam neko sranje koje punish 45 min, da bi obrijao levu stranu lica.... zista zanimljiva spravica, na kutiji pishe da takodje sluzhi za anger managment terapiju... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Banovan Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 imam ja upravo taj philips i mogu ti reci da je sranje obrijes se sa njim i onda moras sa ziletom ponovo Quote Menjam tashtu za tonu vestackog djubriva : Shifra : djubre za djubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 da, to je taj shto sam naveo gore...ispushta nivea gel for men, i brije fino, al je 150 eura...naravno, ne ibh tek tako dao tolike pare, pa se nadam josh nekom mudrom odgovoru... Bash Nivea for men? Ne znam, ja ne koristim mashinu, tj. nikad nisam ni probao, mozhda je i bolje od hand-joba [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts