Jump to content

Aparat za brijanje.... :p

Recommended Posts

ocu da uzmem neki aparat za brijanje pa ako vam nije frka, iz lichnih iskustava neke preporuke / mogucnosti plz...dao bih dosta para, ako dobijem dosta preporuka za odredjeni model.Recimo ja razmishljam o onom philishave coolskinu, ali nemam pojma valja li ishta, samo se najvishe reklamira....aj davajte preporuke, a i ako neki link uleti , nije frka :p

Dobra stvar mana svih tih aparata jeste zona vrata gde je jabucica jer je tu koza osetljivija i oni brijaci dobro ne prijanjaju tu. samo brijanje je ok ono radis ga dok kenjas ili sl...

isprobao sam jedan bas extra i imam svoj koji je dosta slabiji razlika jeste jedino sto manje mrdas rukom ovaj extra :) bolje sam odradjuje..

tako da gledaj izmedju 60-100e imas ok modele...

postoji i par americkih firmi koje proizvode vrhunske modele isto ali nisu dostupni nasem trzistu

� by Ivan_

alen je van konkurencije.

� by Ignis Dei

Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan

� by Alen

nije bitna strela nego indijanac.

Baseball Club Beograd96

Braun 6610 freeglider ja ga kupio za nesto manje od 100 evra ...

Odlican je stvarno imas balzam, pokretnu glavu koliko toliko, mogucnost podesavanja duzine dlake tj. koliko hoces da ti ostane, napunis ga 5 min i traje ti tri brijanja najmanje ...

Preporuka od mene ...

...

da, to je taj shto sam naveo gore...ispushta nivea gel for men, i brije fino, al je 150 eura...naravno, ne ibh tek tako dao tolike pare, pa se nadam josh nekom mudrom odgovoru...

Bash Nivea for men? [:D]

Ne znam, ja ne koristim mashinu, tj. nikad nisam ni probao, mozhda je i bolje od hand-joba [:D][:D]