manager Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 meni je najbolji onaj polu-san. ili posle pijancenja ili posle visesatnog pikanja igrica .. sve mi se onako ponovo odvija u glavi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 kad sam bio mali stalno sam sanjao ali bas svaki dan do otprilike 4 razreda onako kako polako tonem...i oosecaj kao kad se lift spusta samo malo slabiji... Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
.DemonoiD. Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 Cesto mi se dogadja da sanjam kako me jure likovi, a ja koliko god se trudio da trcim brze, idem sve sporije, kao da imam zavezane tegove na nogama,a cesto sam i imao snove tipa da padam, pa se probudim u trenutku kad treba da udarim (Kontam da u tom trenutku kad se budis ti u stvari gines u snu). Inace imam i gotivne snove, da ne pomisle ljudi svasta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 a jel imate onaj fazon da sanjate i da ste svesni da sanjate ... jednom sam sanjao da se vozim vozom i ladno chujem vodu u wcu i kontam u tom vozu kao sad cu da se probudim josh malo i budim se i brat izlazi iz wca i ja tako ?!?!?!?!!? pa to. java uleti u san. elem ovo sto neko rece ali meni se dosta puta desavalo da imam san tipa igramo basket ili tako nesto. I sada mnogo je bitno da se postigne kos ali jebeno jebena lopta nece da udje. I stalno tako. Mnogo je to zajebano. Verujte mi rodjaci od toga su ljudi vrisnuli i flipnuli. Nije to tako naivno uopste. BTW "Constantine" sux ! ! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECEPTICON Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Kada nesto sanjas, i svestan si da sanjas (iako si u snu, znas da je to san, da nije stvarnost) to se zove lucidan san. Astralna projekcija je nesto drugo. Dogadjalo se meni nekoliko puta. Zadnji put, mislim da je bilo na dan pred docek nove 2004.te godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Gotenkse astralna projekcija nema veze sa time sto pishes ,inach to su lucidni snovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 astralna projekcija mogucnost pojave jednog predmeta/bica na dva razlicita mesta u isto vreme. ali da ne pametujem. enivejz. kad se podsvest i svest poklope tada se dogadja ta situacija o kojoj je topik. a ko sto rece lex, astralna projekcija je nesto sasvim drugo. iako moze imati neko preneseno znacenje u ovoj prici. podsvest radi brze od svesti, pa se ponekad dogodi da sanjas da ti neko zvoni na vrata, i da se posle nekoliko trenutaka probudis i shvatis da ti stvarno neko zvoni na vratima. ako se na takve stvarcice mislilo, onda mi se hiljadu puta desavala slicna stvar. al' kapiram da sam promasio smisao =). spava mi se. odo' na kunt. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 ja znam... da je mene skoro nemoguce probuditi,... prespavo sam zamljotrese, bombardovanje... i dosta drugih stvari... ahhh kad spavam u svojoj sam zoni=] ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Shto se tiche mojih snova, to su bash bolesne stvari.... A desilo mi je se par puta da kada mi zvoni mob telefon da me budi za posao, da ja u tom trenutku defjuziram bombu u cs-u, ali u snu... heheeheh I non stop ono pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi pi.... Znachi da flipnesh totalno... Na svu srecu se probudim zbog posla, tako da ne umirem u snu... Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts