Formica Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 otisao bih na basket ko danas i igrao protiv 3 titana koji prvi put vide loptu ali zato TUKU i lepo mi izbaci celo koleno sa casicom skupa iz lezista pa sad sedim u bolovima i cekam ponedeljak da vidim ocu li ponovo hodati posto mi je ovo 2 put da se ista stvar desi .I da ne davim ako nebudem mogao da hodam BANG u vugla sasvim jednostavno Auuu brate ako si igrao basket tamo gde sam i ja trebao danas da idem dobro je shto nisam... Posto prosli put kada sam igrao basket sam sj**ao ruku... 6 nedelja nosio gips i jos mesec pauze a proslo tek 2 nedelje pauze posle skidanja gipsa... dobro je osecam da bi sada bio u urgentnom... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 ciroooo, junacino moja.. ja sam prevelika kukavica da bih se ubila.. Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 jeste igi, ti si izmislio meleskinje :) uostalom, ti se lozis na masne crnkinje, sa kojima bi mogao da se poHrvesh :D sta ti nesrecni evokse znash o crnkinja, meleskinjama,...nema toga na endoru. ej bre ti ne bi znao sta je dobra ZENA ni da te udari u glavu. Ono za Jovanu P. ti nikada necu oprostiti. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 sad sam pogledao u godishnjak i moram se sloziti sa stijom.ispod imena joj pishe dramski umetnik:))igi nemoj da se vredjash kako je ona izgledala pre 10 god je druga pricha.jesi li ti nju uopshte i video psle osnovne? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 hmm interesantno pitanje :) treba izabrati neshto brzo i bezbolno ... takodje pishtolj u vuglu ... pu daleko bilo ;) lanisrao bih atomsku bombu ili nuklearnu bombu tacno meni u oko..... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 pa ili atomsku ili nuklearnu, nema ti druge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 zaspao bi na -20 :P Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 sad sam pogledao u godishnjak i moram se sloziti sa stijom.ispod imena joj pishe dramski umetnik:))igi nemoj da se vredjash kako je ona izgledala pre 10 god je druga pricha.jesi li ti nju uopshte i video psle osnovne? pa nego sta da sam je vidjao jer svi busevi vode u bataju, a da se ugojila jeste. ali kilaza, koja jeste veca nego sto treba ipak nije nesto u rangu draleta iliti klasichne bozicne mrsne trpeze. btw imali ste godisnjak? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 yap,fensi kao da smo u americi.s tim shto su pojedinachne slike bile rezervisane samo za uchenike chetvrte godine.ostali su bili predstavljeni grupnom fotografijom:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 mi smo imali resetke na prozorima Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 Uzeo bi zilet i obesio bi se ! ! ! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 lanisrao bih atomsku bombu ili nuklearnu bombu tacno meni u oko..... Ahahahha, pobednik! Znao sam da iz nekog razloga ipak treba da pogledam i ovaj topik. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 ja ne bi.. znas kako boli kad ti neko (nesto) iskopa oko.... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedA Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 Ja sam vec probao pilulama. Uzeo sam 10 tableta Diazepama od po 5 mg. Mnogo zajeban osecaj, srce kuca sve jace a glavi se spava. Poslednjim atomom snage sam pozvao kevu koja me je spasla. Sad znam da se nikad vise necu pokusati da se ubijem. Quote Maturity rules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 pitaj tjileta da pitam tjileta? uz svo duzno postovanje, sa njegovim libidom, tjile bi jebao sve sem nekih vrsta vodozemaca. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 zaklao bi se nozem za razmazivanje margarina...(onaj sa zutom drskom reckavi)... a onda bi se overio tetejcom jel bi se smorio pokusavajuci da se zakoljem... @wickedA ....au brate slosio si mi dan ! Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 krenuo bi sebe da smaram... :\ ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 To je prilicno daleko od brzog i bezbolnog :) znam:) ali nisam tolki mazohista, tako da u krajnjoj nuzdi:) uuu znam kako da uklonim ljudsku vrstu sa planete... preuzmem sve vrste medija... izgradim brdo propaganda towera... i krenem sa sesijama... lele :)) i onda se lepo krenem na tibet, da zivim sa monkovima divota :) a pre toga bi spasio jednu lepu i meni veoma dragu devojcicu i sa njom bi meditiro do kraja zivota:D (malo tantre malo sutre i tako ) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 1. OPCIJA : izgladnjivao bih 5 kornjacha 10 mesci i 7 dana, a onda kada gadno pobesne pustio bih ih na mene pravetji se da sam salata 2. OPCIJA : zajebavao bih gladne mravojede 3. OPCIJA : gledao bih grand paradu dok ne crknem od gushenja od sopstvene povratjke, shto bi bilo nekako najbrzhe i najbolnije... 4. OPCIJA : cliknem na gotenxov profil i 'show all posts'... ali to je sada propalo, jer je ivan, god bless him, obrisao njegove postove... ju kind'a saved maj life there 5. OPCIJA : ili da zaspim sa otvorenim ventilom za plin, ili da zaspim sa otvorenim ventilom za plin i da neko navrati i zapali shipicu inache zanimljivo je da kada te neko obezglavi, glava je svesna josh par sekundi u korpi, na zemlji what ever Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Banovan Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Auuu brate ako si igrao basket tamo gde sam i ja trebao danas da idem dobro je shto nisam... Posto prosli put kada sam igrao basket sam sj**ao ruku... 6 nedelja nosio gips i jos mesec pauze a proslo tek 2 nedelje pauze posle skidanja gipsa... dobro je osecam da bi sada bio u urgentnom... neverujem posto do;azi samo ekipa iz kraja i jos par likova Quote Menjam tashtu za tonu vestackog djubriva : Shifra : djubre za djubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 1. OPCIJA : izgladnjivao bih 5 kornjacha 10 mesci i 7 dana, a onda kada gadno pobesne pustio bih ih na mene pravetji se da sam salata Kako se radi to? Mislim, kako se "pravish" da si salata? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 lepo legnesh na pod skinesh se go, zataknesh po neku travku tu i tamo i pustis izgladnele kornjace da se pocaste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Kako se radi to? Mislim, kako se "pravish" da si salata? pa, mislim zar se ne podrazumeva... imitirash zvukove koje salata pushta u svom prirodnom okruzhenju, what? Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts