G!!! Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 listam nesto Kurir koji se svaki dan kupuje i chita na poslu :) kad ono vest da gorepomenuti dolaze na kalemegdan 29. maja zna li neko neshto o ovome ima li istine s obzirom na pouzdani izvor vesti kao shto je kurir :) izmedju ostalog pishe da ce nastup trajati 12 sati a karta 1000 din ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Thievery http://www.eslmusic.com/informant/informant-tour.html 5/28: @ Festival Belgrade, Belgrade, Serbia Faithless http://www.faithless.co.uk/site.php 29.05.05 Serbia, Belgrade Open Air Festival Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 he, ko bi rekao da i u kuriru covek moze da procita nesto pametno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 još jedan exit wannabe.. al dobro, taman opuštanje pred jun ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 7, 2005 Author Report Share Posted April 7, 2005 chuj opushtanje... ako bude bio i delic onog sto su fejtlesi dali prosli put bice ovo opasno zagrevanje ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 He, he, izgleda ste propustili zadnji nastup Fejtlesa u BG-u. Bio sam tada u Hali sportova i to mi je najbolji cert u zivotu! Energije za izvoz. ovo bese najava Cini mi se da sam negde pisao i kako je bilo ali search mi ne pomaze. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 jel se zna cena karte ? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 He, he, izgleda ste propustili zadnji nastup Fejtlesa u BG-u. Bio sam tada u Hali sportova i to mi je najbolji cert u zivotu! Energije za izvoz. Znachi koncert je pwnao, definitivno moj najbolji koncert u životu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 8, 2005 Author Report Share Posted April 8, 2005 naravno da nismo propustili fejtlese prosli put... bilo mi je bolje (energichnije u svakom sluchaju) nego na exitu koji je bio nekako upushtena verzija u kuriru pisalo da ce karta biti 1k din.. nesto mi to malo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Potvrdjujem da je proshli fejtles bio strava i tada je bila karta 1000 dindzi, ko moze obavezno neka ode, vredi!, ja nazalost nemam para Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts