rev Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 2bada za mistera fotogenichnosti :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Ajde daj mi onda mail Sa1nt A ovih dana, kad budem imala vremena, napravitju izbor za mistera! Ali nek se jave i ostale devojchice sa foruma! a sa druge strane, jel imash ti neki miraz? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Kao na primer shta?? oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 stan, kucu na moru, bakine zlatnike, akcije u apatinskoj pivari ili knjaz miloshu.... ako to nema prihvataju se i vestine poput zavijanja sarmi, kuvanja pasulja prebranca, pravljenje palacinki i torti, ... znash kako se kaze - put do muskarcevog srca vodi preko njegovog stomaka. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 mister je izabran http://img.photobucket.com/albums/v406/sta...ak/HPIM2104.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 banchuga incoming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Nemam nishta od toga ali pravim najbolje shpagete i lignje:))) oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 znaci muda od kamena. jos jedna. bez efekta. crno bela. london, januar 2005. http://img67.echo.cx/img67/2543/img51753tg.jpg i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Samo da vas obavestim da su pripreme za izbor mistera pocele Tako da... bacite jos neke slike da nam olaksate posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=*[BarSel]*=- Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Ajde Wulfgare,stavi neke BB slicice,dokazi svoj naporan rad! izbor za mistera! Nece biti objektivan s obzirom na raspon godina ovde na forumu... Ronaldinho - - Henry - - Krkic - - Giovanni - - Eto'o - - Messi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 dz: Click click ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 exselent:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 dz: Click click ! ha! nice! :) nego, exile-a za mistera... pazite kako isqsno vrti! :p migsa brate, ti si car! :]]]]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 evo josh dve moje slikice, jedna losheg kvaliteta i jedna dobrog samo shto je ona od pre vishe od godinu i metar dana. moja malenkost. moja malenkost, opet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 evo mene jos jednom, chisto da me ne zaboravite.. http://img.photobucket.com/albums/v398/EL_...-megavampir.jpg http://img.photobucket.com/albums/v398/EL_...vampir-mala.jpg :) mister nema shta.. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 blah, nije fora da editujesh slike. kachi neshto posle jutarnje kafe da te vidimo kakav si mister! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 hehehe, ljudi, topic je extra, bash sam se slatko ismejao :D ali komentarima, ne slikama, uvek vredi posetiti KR/RK :) da se prikljuchim: kada sam davao krv pre par meseci MS imagine cup pre mesec-dva u KG-u, pre dve-tri god. dok josh nisam pustio kosu :) Lepo je neko vec pomenuo, treba kachiti samo slike kada ste spontano ljudi uslikani, bez nameshtanja :) Te su najjache... najvishe volim ovu trecu fotku, kada me je buraz uslikao pre nego shto sam otishao na bus za BG... hteo sam da kachim i slike kada su me uvaljali u sneg na Trgu, kada smo ishli na pivo u Voodoo... al' ajde da vishe ne smaram :) poz. svima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 evo jedna bez namestanjE ;> skroz pijan ;D smorio sam. http://img228.echo.cx/my.php?image=img71214ro.jpg i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 hehe.. evo nekih starih.. (od letos) I'm watching you... Beer heals all arhitekta mlogo kasno... Dobro jutro beograde... Ko je baja, a a a ? btw malo su povece, mrzelo me da se cimam.. odradio sam resize ,al mi po def-u stoji da je jpg kvalitet na max.. the zli jpg od po' mega Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 eh shta amerika ucini od coveka... Zbunjeni Peon *trebali smo za shkolu da radimo neke slikice... jednu tuznu, jednu hepi... i jednu nedefinisanu, i onda crtkanje... :) (ovo je proshle dine) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Dakle oko 5-6 ujutro povratak iz akademije u basu sa leve strane Psyho njega znate sa UT foruma ja i jos jedan ortak koji ne bleji ovde na RUR-u auuuuuuuuu, mislim da nema bolje stvari nego kada naletish na neke svoje slike, za koje nisi ni mislio da postoje :) btw evo mene ;) Ja sam prva osoba u kadru ;) Jedna zajebana slika Josh jedna zajebana :) Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 dz: Click click ! Jao Luna Moonfang na akademiji :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 evo jedna bez namestanjE ;> skroz pijan ;D smorio sam. http://img228.echo.cx/my.php?image=img71214ro.jpg u jebo te, istripovao sam se da je ovo kod mene na gajbi.. ista vrata, sličan raspored.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 koji SMEH od topica .. al dobro konachno se neko okurazio pa krenuli i ostali =) moja u profilu (valjda) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 koji SMEH od topica .. al dobro konachno se neko okurazio pa krenuli i ostali =) moja u profilu (valjda) haha, kakva faca. u stilu "zajeban sam, o da, kako sam zajeban" :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts