sale~ Posted April 16, 2005 Author Report Share Posted April 16, 2005 objasni se !? Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 Sta ste ocekivali kad sale organizuje.....nista licno sale... Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 i sta nakraju bi sa turnirom???? Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted April 17, 2005 Author Report Share Posted April 17, 2005 debosi ! sve pise na prvoj strani ! Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutralni Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 AJMO , kad ce rezultati ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted April 17, 2005 Author Report Share Posted April 17, 2005 rezultati su na prvoj strani .... Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 karas kako ste vi igrali Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestr0<nu0k> Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 solidan tur nema sta :D Quote Za druga uvek brate a za pare jebem mater ! ! ! provod,alkohol,tjanter ostalo nije vazno ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Dread ^ konstantin Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 Bravo 4gl nema sta da vam kazem :))) ali mogli ste i 15:0 !!!! JSS nema pojma = hahahahahahahahaa!!!! Pozdrav iz Sapca!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 jak turnir, nema shta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 gg nema sta ala vas je glorija opralaaa Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted April 17, 2005 Author Report Share Posted April 17, 2005 gg shsh glorija !!! Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutralni Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 gg 4glory! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 Jedino shto mogu reci je gg.4gl pustite malo ljude da igraju,nemojte biti toliko surovi:).btw neutral ne valja ti tag:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 zar je vazno za koga igram kad mozesh da mi boksujehs jaja? :))) [nije hejt] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted April 17, 2005 Author Report Share Posted April 17, 2005 pa i jeste hejt ? zjv ?? herga gaz :D Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 Glorija dodje,opere i ona ode(sa parama naravno...)...GG Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexeN Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 a cemu bezveze turniri ?? mislim nije da me je nesto posebno briga ... ali kontam da je gloriji bio smor ( ja da sam na njihovom mestu vise nikad ne bi doso )... ili radis nesto kako treba, ili ne radis uopste! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Ispred SPRC-a... Shteta shto nije bilo bar ekipa vishe po grupi zbog metcha vishe, al ajde... Samo mi mozemo da uzmemo Gloriji pistolj rundu i da puknemo sledecih 16 rundi, al ajde, ekipa koja je u zadnja 2 meseca odigrala jedno vezbanje i jedan tur, vishe nije ni zasluzila, malo smo se izvadili sa JSS. Toliko. Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 pa shto se tiche SPRCa, azankog je kriv zbog NEVEROVATNOG shekanja, nedostatka hrabrosti itd... mislim lik je otprilike imao manje od 10 smrti na kraju a izgubili su 14:1 ;ppp [nishta licho, al kad se vec pricha.. :))] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 ja da sam na njihovom mestu vise nikad ne bi doso Ma dobar je sale, al nije za organizovanje turnira... I sad ce opet neko da kazhe kako zbog ovakvih kao ja "scena bla dza-bu propada.." i shta ti ja znam al moram da napishem: 8000din nije bilo vredno cimanja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD MaX Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 valjda ce boki uzeti stvar u svoje ruke i napraviti neki tur sa 32 ekipe Quote #zealoTRY @ quakenet 4DRUGARSTVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 I josh jedna stvar: Iako je dechko koji je radio taj dan u combi bio i vishe nego ljubazan da nam nareze demoe (tj ta dva :) ), greskom nam nije narezao demo protiv JSS-a, mislio je da jeste jer su bili neki sa imenima 1, 2, 3, 4 pa smo mislili da su to ti, samo neimenovani... Ne znam da li bi neko mogao (tipa Saleta ili nekog od momaka ko tamo radi a ovo cita) da mi sredi da se dobije taj demo, sad, da se nakachi negde na net ili neshto slichno, ali mnogo bi nam znachilo... :) Hvala unapred. Sto se tice Azankoga, znam da je ostajao sa Znipom par puta sam na 3, 4 pa je bilo logichno da cuva, mada, verovatno da ima tu i malo istine :) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 I josh jedna stvar: Iako je dechko koji je radio taj dan u combi bio i vishe nego ljubazan da nam nareze demoe (tj ta dva :) ), greskom nam nije narezao demo protiv JSS-a, mislio je da jeste jer su bili neki sa imenima 1, 2, 3, 4 pa smo mislili da su to ti, samo neimenovani... Ne znam da li bi neko mogao (tipa Saleta ili nekog od momaka ko tamo radi a ovo cita) da mi sredi da se dobije taj demo, sad, da se nakachi negde na net ili neshto slichno, ali mnogo bi nam znachilo... :) Hvala unapred. Sto se tice Azankoga, znam da je ostajao sa Znipom par puta sam na 3, 4 pa je bilo logichno da cuva, mada, verovatno da ima tu i malo istine :) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Dovoljno je jednom:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts