WoLf4LiFe Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 nista ti ne fali da se malo smaraas i protracis malo vremena svog zivota na kampovanje i pisanje raznih parola na prozore platoa :D onda ce morati da ti daju disk i da te najverovatnije oteraju sa motorkom ili slicnim oruzijem :D Izgleda da ce biti totalni smor ovih dana:o)))Neka neko drugi to uradi umesto mene:D Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Ma najbolje da extremeu seva paja za "kampere" ... jedino sto je to prilicno glupavo organizovana firma ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Jel kupio neko?:D Any1? Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan123 Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Nemaju josh,al kazu da ce dobiti pochetkom maja...mozda. Al zato na www.reserve.co.uk ima,koshta 35 funti sa postarinom,stize u roku od sedam dana ja sam vec naruchio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Jok nasao sam lika koji dobija u utorak...Najverovatnije:D Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Izgleda da ipak stize pocetkom maja:D A jes` plato jedna glupa firma, odvaljuje,cak ni direktor prodaje ne zna kad dolazi...Moja preporuka-narucite preko neta posto ovi iz platoa su nesposobni da zive a kamoli da nabave WoW:P Mozda i dozivimo da WoW dodje u Srbiju...Jednog veoma,veoma,veoma lepog dana... Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan123 Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 [:(!] [:(!] [:(!] ODBILI MI KARTICU! DVAPUT!! [:(!] [:(!] [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 kojom si karticom pokusao da platis i koliko to dodje 35 funti eura posto cu ja nocas da narucim sa MASTER CARD standard?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan123 Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Ma ja sam probao sa MASTER KARD MAESTRO,shta god to znachilo,od meridian banke,al cu otica da uzmem vizu,a ti ako ti prodje sa tom postuj obavezno i kazi u kojoj banci si uzeo a 1gbp=120dinsa otprilike tako da to izadje oko 50evrica sa postarinom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 haha jeeee upravo sam narucio na www.specialreserve.co.uk i trebalo bi da stigne kako kazu od 5-7 dana!!!Prihvatili su mi kreditnu!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan123 Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 haha jeeee upravo sam narucio na www.specialreserve.co.uk i trebalo bi da stigne kako kazu od 5-7 dana!!!Prihvatili su mi kreditnu!! Ma veruj mi josh ti je nisu prihvatili,vec je proveravaju.Na njihovom sajtu idi na svoj account pa pogledaj order history i tamo cesh videti status svoje porudzbine.Dok ti tamo ne napishu da su poslali,ne raduj se i ja sam isto tako,a vidi me sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Hajde neka neko odgovori decacima kako ide taj proces,znaci onaj ko je narucio btw meni stize sutra,igrao bi ja i pre nego ga prodao ortaku zato sto nisam imao visu... Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 jupiiiii poslali su mi odnosno primili su kreditnu evo i potvrde!! 18/04/2005 World Of Warcraft 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 lol... ti znash engleski?! zao mi je shto cu te razocarati ali ti nisu poslali josh... iliti prevod kaze: "Ovaj artikal je uspesno prosledjen i trenutno se ceka da bude naplacen. Artikal bi "trebalo"da uskoro bude poslat i naplacen." Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 pa znam sta znaci ali isto sranje samo drugo pakovanje jer su mi rekli kad prvi put prihvate a imas para na racunu da je od prilike sve zavrseno a evo i ovo: 18/04/2005 World Of Warcraft 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Da ne duzim, MAESTRO karticom ne mozes narucivati preko neta, iako ima svih 16 cifara na kartici vecina nasih banaka ne dozvoljava placanje preko neta sa njima. Mozes da koristis "normalnu" MC(MasterCard) KREDITNU karticu, mozes VISA Classic (embosiranu) DEBITNU i mozes VISA ALTERNA KREDITNU karticu(doduse nju mozes dobiti samo kod nas u SGYB:)) O Visa Virtuon necu nista da pisem i vrapci na grani znaju za nju... Mozes jos da placas na netu i sa Diners karticom, ali ne primaju je svi sajtovi nazalost. Ako imate neka pitanja i dalje, shot! :) Zop!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 pazi na svakom sajtu za kupovinu imas informaciju koje primaju a koje ne primaju kreditne kartice na primjer na ovome sajtu primaju sve osim Visa electron i american express,na kraju krajeva posaljes im e-mail i pitas da li primaju karticu koju ti imas kao sto sam ja uradio,prvo pitao za visa electron i rekli su mi da nju ne primaju ,onda sam poslao za mastercard standard i rekli su mi da garantuju da sve mastercard kartice primaju!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Razgovor sa Knjizarom Plato, pre 10 sekundi: Ja: "Dobar dan, da li tje te i kada dobiti igru World of Warcraft?" Plato: "Mozda i mozda krajem ovog meseca." Ja: "Mozda i mozda ili sigurno?" Plato: "Jedno veliko MOOOOOZDAAAA sa jednim velikim MMMMM!!!" Ja: "Zbog chega to, zashto niste sigurni?" Plato: *tishina* Ja: "Kada tje te znati da li je to sigurno ili MOZDA sa velikim M?" Plato: "Ako stigne, stigne. Ne znamo kada ni kolichinu." Ja: "Dobro, dovidjenja." Plato: "Prijatno." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Hahahaaha budale... Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Malisha nisi ti mene razumeo :) Sta sam ja rekao je da ne mozes sa MAESTRO karticom domacih banaka(vecina) da placas preko neta. Hvala bogu da pola sajtova na netu primaju i maestro i visu electron. Poenta je da domace banke ne dozvoljavaju placanje preko neta sa ove dve kartice. Ako ti jos nesto nije jasno slobodno pitaj :) Poz!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 aaa ok to nego sam te ja shvatio pogresno!!a na kraju krajeva svako ima usta hvala Bogu pa moze da pita u banci koja je i kako se dolazi do te kartice koja sluzi za kupovinu preko interneta svi ce ljubazno da vam objasne!!Na uzgred evoo: 18/04/2005 World Of Warcraft 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Chekaj bre, na koju foru tje iz ENGLESKE da ti stigne poshiljka za 1-2 dana, to je nemogutje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Sedam dana min. , zavisi kako salju (vozom, avionom...). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 salju ja MISLIM nisam siguran avionom!!ali nije bitno i za 7 dana samo da stigne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 mozhe da stigne za 2 dana dhlom ili fedexom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts