Jump to content

Svi za plato...

Revanzor

Recommended Posts

nista ti ne fali da se malo smaraas i protracis malo vremena svog zivota na kampovanje i pisanje raznih parola na prozore platoa :D

onda ce morati da ti daju disk i da te najverovatnije oteraju sa motorkom ili slicnim oruzijem :D

Izgleda da ce biti totalni smor ovih dana:o)))Neka neko drugi to uradi umesto mene:D

[:D]

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Izgleda da ipak stize pocetkom maja:D A jes` plato jedna glupa firma, odvaljuje,cak ni direktor prodaje ne zna kad dolazi...Moja preporuka-narucite preko neta posto ovi iz platoa su nesposobni da zive a kamoli da nabave WoW:P Mozda i dozivimo da WoW dodje u Srbiju...Jednog veoma,veoma,veoma lepog dana...

haha jeeee upravo sam narucio na www.specialreserve.co.uk i trebalo bi da stigne kako kazu od 5-7 dana!!!Prihvatili su mi kreditnu!!

Ma veruj mi josh ti je nisu prihvatili,vec je proveravaju.Na njihovom sajtu idi na svoj account pa pogledaj order history i tamo cesh videti status svoje porudzbine.Dok ti tamo ne napishu da su poslali,ne raduj se i ja sam isto tako,a vidi me sad [V]

Da ne duzim, MAESTRO karticom ne mozes narucivati preko neta, iako ima svih 16 cifara na kartici vecina nasih banaka ne dozvoljava placanje preko neta sa njima. Mozes da koristis "normalnu" MC(MasterCard) KREDITNU karticu, mozes VISA Classic (embosiranu) DEBITNU i mozes VISA ALTERNA KREDITNU karticu(doduse nju mozes dobiti samo kod nas u SGYB:))

O Visa Virtuon necu nista da pisem i vrapci na grani znaju za nju...

Mozes jos da placas na netu i sa Diners karticom, ali ne primaju je svi sajtovi nazalost.

Ako imate neka pitanja i dalje, shot! :)

Zop!!!

pazi na svakom sajtu za kupovinu imas informaciju koje primaju a koje ne primaju kreditne kartice na primjer na ovome sajtu primaju sve osim Visa electron i american express,na kraju krajeva posaljes im e-mail i pitas da li primaju karticu koju ti imas kao sto sam ja uradio,prvo pitao za visa electron i rekli su mi da nju ne primaju ,onda sam poslao za mastercard standard i rekli su mi da garantuju da sve mastercard kartice primaju!!

Razgovor sa Knjizarom Plato, pre 10 sekundi:

Ja: "Dobar dan, da li tje te i kada dobiti igru World of Warcraft?"

Plato: "Mozda i mozda krajem ovog meseca."

Ja: "Mozda i mozda ili sigurno?"

Plato: "Jedno veliko MOOOOOZDAAAA sa jednim velikim MMMMM!!!"

Ja: "Zbog chega to, zashto niste sigurni?"

Plato: *tishina*

Ja: "Kada tje te znati da li je to sigurno ili MOZDA sa velikim M?"

Plato: "Ako stigne, stigne. Ne znamo kada ni kolichinu."

Ja: "Dobro, dovidjenja."

Plato: "Prijatno."

Malisha nisi ti mene razumeo :)

Sta sam ja rekao je da ne mozes sa MAESTRO karticom domacih banaka(vecina) da placas preko neta. Hvala bogu da pola sajtova na netu primaju i maestro i visu electron. Poenta je da domace banke ne dozvoljavaju placanje preko neta sa ove dve kartice.

Ako ti jos nesto nije jasno slobodno pitaj :)

Poz!!!