Jump to content

Lista poziva...

Recommended Posts

Interesuje me da li je moguce nekako nabaviti listu dolazecih poziva na kucni telefon?

I da li se moze uzeti za odredjeni dan/nedelju.. ili mora na mesec dana?

Kako sve to ide, kolko se placa?

aj plz neki info

Sve moze. Samo otidi i vidi sta i kako ! ! !

V

Mislim da mora na mesec dana ... naravno na digitalnoj centrali ... Nisam siguran da li moras da imas aktiviranu caller id funkciju ili oni to sami mogu automatski da ti srede.

Kad smo kod CIDa, mozda ti je to lakse resenje. Samo ga montiras na neki fon, i imas izvestaje oko poziva kad i kako hoces.

Interesuje me da li je moguce nekako nabaviti listu dolazecih poziva na kucni telefon?

I da li se moze uzeti za odredjeni dan/nedelju.. ili mora na mesec dana?

Kako sve to ide, kolko se placa?

aj plz neki info

sta...obozavateljke ne daju mira a...:)))

salim se...moras da podneses nekakvu molbu...i dobijes listu poziva...ta procedura traje negde oko 3-4 dana...i ne secam se da sam ista platio...mada ne znam jel se ista menja ako hoces da ti dolazi svaki mesec...

kao sto rece lale ,

aktiviraj CID ,mada ne mora nista da se montira ,ako sam telefon poseduju opciju za CID ,znaci samo pozoves broj od kuce nesto 9662 tako nesto reci cu ti tacno ako te zanima ,i kazes da ti aktiviraju i to je bukvalno sve ........

samo jos uz telefonski racun placas mesecno svega 20 din ,za tu mogucnost

to ti dodje kao lovac :D :D

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

dobar je cid sad kad je sve više centrala digitalizovano, inače za centrale koje i dalje nemaju id ne prikazuje ništa (mobilni prikaže prvih par cifara)

radi i ako imaš adsl.. ;)

Ako si na digitalnoj centrali, sve je lako...

...odes na www.telekom.yu i tamo kreiras svoj "user"

pa ti oni na kucnu adresu posalju LIB broj i posle se lepo

logujes tamo na fixna telefonija/provera racuna sa svojim

user-om+pass+LIB i dobijes kompletnu listu poziva (od zadnjeg placenog racuna pa na ovamo...) a imas i prikaz u excell tabeli ili

prikaz kao statistiku sa kulama u boji ispod kojih pise broj impulsa...

onda lepo saberes sve impulse i pomnozis tu cifru sa 0.3584

i dobijes kolko dinara si napravio racun do sada...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Ako si na digitalnoj centrali, sve je lako...

...odes na www.telekom.yu i tamo kreiras svoj "user"

pa ti oni na kucnu adresu posalju LIB broj i posle se lepo

logujes tamo na fixna telefonija/provera racuna sa svojim

user-om+pass+LIB i dobijes kompletnu listu poziva (od zadnjeg placenog racuna pa na ovamo...) a imas i prikaz u excell tabeli ili

prikaz kao statistiku sa kulama u boji ispod kojih pise broj impulsa...

onda lepo saberes sve impulse i pomnozis tu cifru sa 0.3584

i dobijes kolko dinara si napravio racun do sada...

ae mi objasni na koji nacin se registrujem na telekom sajtu posto je retardirano uradnjen sajt

kao sto rece lale ,

aktiviraj CID ,mada ne mora nista da se montira ,ako sam telefon poseduju opciju za CID ,znaci samo pozoves broj od kuce nesto 9662 tako nesto reci cu ti tacno ako te zanima ,i kazes da ti aktiviraju i to je bukvalno sve ........

samo jos uz telefonski racun placas mesecno svega 20 din ,za tu mogucnost

to ti dodje kao lovac :D :D

jesi li siguran da mora CID da se doplacuje ako ti telefon sam ima mogucnost da prikazuje pozive?

Imam CID godinama i ne secam se da sam video tu stavku na rachunu

ae mi objasni na koji nacin se registrujem na telekom sajtu posto je retardirano uradnjen sajt

pa ako ne kontas ni nemoj da otvaras novi nalog :)))

@nigger - pa bas i ne znam da li mozes da vidis dolazne pozive na "moj racun"

mozes samo koga si zvao ... koliko je trajao poziv ... potroseni impulsi ...

jesi li siguran da mora CID da se doplacuje ako ti telefon sam ima mogucnost da prikazuje pozive?

Imam CID godinama i ne secam se da sam video tu stavku na rachunu

pazi,nisam ni gledao kod sebe stavke :D

ali znam kada sam zvao pre 3-4 meseci da aktiviram Cid,rekli su mi kao da cu uz racun placati tih 20 din. mesecno

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."