Sa1Nt Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 ^ jebali te bugari vishe... :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 jel nebukvalno ili bukvalno? Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 ma vrati se na cs, jebo wc3 :D ma daj cekam godinu dana da mi uvedu cable zbog wara i sad da prestanem? :D,a i smorio me cs jos od zatvaranja igraone "kum",ako uopste iko zna gde je bila... ,Mar 28 2005, 20:53:56] jebote ljudi kad ovako vidim ove postove dodje mi da opet zaigram cs... :D (ali w3 je bolji) ma vrati se na cs, jebo wc3 :D ma daj cekam godinu dana da mi uvedu cable zbog wara i sad da prestanem? :D,a i smorio me cs jos od zatvaranja igraone "kum",ako uopste iko zna gde je bila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 ,Mar 28 2005, 17:21:24] Pored svega toga ja sam pravio zurku vece pre turnira i vecina nas je bila komirana pogotovo Arsa koj je zguto sam celu votku i 10 piva :D ahahahahahahhah...Arsenik se komir'o Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD MaX Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 ,Mar 28 2005, 17:21:24] GG svim ekipama pogotovo gloriji...Krivo mi je sto nismo pruzili bolju partiju protiv glorije ali posle 2 prodane eko partije, i partija 4na2 kod rezultata 3-3 mi ko terori na trainu mislim da je to bilo previse.Pored svega toga ja sam pravio zurku vece pre turnira i vecina nas je bila komirana pogotovo Arsa koj je zguto sam celu votku i 10 piva :D...ali to ne treba da nam bude opravdanje za poraz.Nadam se da cemo uskoro pronaci nekog sponzora, igraonicu i imati normalne uslove za rad... zasluzujete da imate najbolje moguce uslove koje bg igraone mogu da ponude :P Quote #zealoTRY @ quakenet 4DRUGARSTVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Samo napred Roshke,strpljenja a rezultati ce doci Poz GcV-u [da vam je hybaa :)] Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 ehh good ol' cs najigranija igra/glupa igra sve u svemu dobra za ubijanje vremena, zaradjivanje kesa, izivljavanje, psovanje do mile volje i nerviranje...... that's why i quit playing it a long time ago..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 hvala ti sto si podelio to sa nama ... Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestr0<nu0k> Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 sta sa tom twojom konstatacijom ?! da obrisem bulju ?! OK np Quote Za druga uvek brate a za pare jebem mater ! ! ! provod,alkohol,tjanter ostalo nije vazno ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts