Jump to content

Level 60

MikroStalja

Recommended Posts

Zyxane - jel se mi znamo? Jel ti znas zasto sam napustio WSG? Jesi uopste bio u WSG hordi na serveru dok sam i ja bio? Jel znas sta sam sve uradio i radio za WSG? Jel smatras stvarno da imas pravo da me nesto pitas u vezi sa tim?

Inace - da odgovorim na tvoje pitanje - da mislim na drugare u WSG kojim sam morao da objasnjabvam kako da budu pristojni, kako da igraju, sta da ubijaju i kako da resavaju questove. Kad sam izasao iz WSG onda mislim na nove ljude koje sam sreo i sa kojima sam puno vremena proveo ne bi li dosli svi do najboljih mogucih itema za nas nivo.

Ako primecujes , nisam nista lose rekao tebi vec sam samo pitao o kojima , a to sto se ti objasnjavas sada... ja to nisam ni zeleo... sam si sve rekao.Napustio si guild ... big deal , samo sam te pitao o kojima mislis... ne zelim nikakve nesprorazume i "lose" vibracije!

Uzivaj , da budes i preko lvl 60 , da budes ponosni predstavnik nase WOW scene...

Da imas milione golda i stuff...

Mrzi me vise da pisem...

The Earth Mother smiles upon us

zyg5bs.jpg

1. molim bez hejta momci...

2. pomaganje drugima je prilichno teshka stvar...ili morash da DOMINIRASH totalno i po 5+ kripova u datom regionu (kao neki pally drugari nashi ;o)) ili cesh se smoriti pokushavajuci da skinesh agro sa ljudi koji su doshli u region koji nije za njih josh par nivoa...pomoc u odgovarajucem regionu najceshce nije potrebna ili se da reshiti sa josh 2-3 chiveka koji rade isto sto i ti na terenu...

^ seems so... mada ni kod nas nije bolja situacija :pp onaj domi shatro doshao da mi pomogne i non stop pita - jel' gotovo, jel' gotovo :PPPPPP

pa dobro, ochigledno da si ga smorio :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

^ shto je najgore i nisam :) nego je on zhurio :p

@kole, ma koliko pokushavao, u doba kada nema horde da smara (2-3 ujutru), ne mozhesh nacci grupu da zavrshish quest nikako)... osim toga, niko ne trazhi da mu budesh dadilja, vecc se odriche i xp-a i ostalih shitova da bi zavrshio quest :)

@Kole

Poenta je u tome da kad imas guild pomazes svojim saborcima i ako neko ko je 10 lvla manji od tebe a trazi pomoc da resi neki, npr, elite quest, onda je normalno da dodjes i da mu pomognes jer tako napreduje ceo guild, a ti ne gubis vreme jer se u tom slucaju questovi brzo resavaju.

To za odlazak na teritorije koje su mnogo veceg lvla je tacno i to samo rade ljudi koji su debili, kao ja npr. Mada ovo pravilo ne vazi za instance ukoliko svako zna koja mu je pozicija u timu.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

sve mi je ovo jasno samo kazhem da su neke klase podobnije za pomotj od drugih =o) ono juche sam kao krenuo da levelujem axe skill tj nadjem mova 15 nivoa ispod sebe sa visokim armorom i krenem da udaram - nakon 1 min imam manje hp od njega...i to je 15 nivoa razlike!!! a to sto ti i josh nieki volite da lezherno trchkarate iako vam il veza laguje ili spora mashina ili stvarno ne vidite steltovana stvorenja to je drugi problem...ne bi bio uopste da mogu kao naki palisha ili rog da pritchim i reshim tog moba za 3 sec...hunter is obbout steady inflow of damage over time from a range...not good for protection puroposes =o)

inache juche sam igrao 30 min warra coop sa pristom...koje je to izhivljavanje nad igrom ja ne mogu da vam opishem...=o))) ono mislim da warr mozhe da bude guard bilo kome =o)

,Mar 29 2005, 23:11:31]Poenta je u tome da kad imas guild pomazes svojim saborcima i ako neko ko je 10 lvla manji od tebe a trazi pomoc da resi neki, npr, elite quest, onda je normalno da dodjes i da mu pomognes jer tako napreduje ceo guild, a ti ne gubis vreme jer se u tom slucaju questovi brzo resavaju.

Sa ovim se potpuno slazem, to je i osnovni cilj guilda , da se ljudi medjusobno ispomazu.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom