MikroStalja Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 http://www.stanarevic.com/60.jpg /played = 17 dana Pre mene je Zch na istom serveru - momak iz Crne Gore - dosao do 60 (pre nekih 5 dana sigurno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Nas lik na serveru je pre jedno nedelju ipo dana dosao do 60, ne znam stvarno koliko je igrao, ali mislim da je dosta manje.... Sve u svemu ristekpa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 ja mislim da ccu da se upishkim od srecce sad ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Ne po topicu Saint, NE!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Shta da kazem sem svaka chast, ja sam inache MikroStaljo uzeo od istog choveka WoW istog dana... samo shto si ti sada lvl 60 a ja imam lvl 12 lika max... uzas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Phyrex lvl13 hunter :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 znash kako ciro...neko 1xlvl60 neko 60xlvl1...grats stalji u svakom sluchaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 http://www.stanarevic.com/60.jpg /played = 17 dana Pre mene je Zch na istom serveru - momak iz Crne Gore - dosao do 60 (pre nekih 5 dana sigurno). grind ili quests ? Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted March 28, 2005 Author Report Share Posted March 28, 2005 Quests - never grind + puno vremena potroseno na drugare na serveru i raid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyxan'Ghaz Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Quests - never grind + puno vremena potroseno na DRUGARE na serveru i raid. Jer mislis na one drugare koje si napustio u WSG-u ili...? Quote The Earth Mother smiles upon us Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted March 29, 2005 Author Report Share Posted March 29, 2005 Zyxane - jel se mi znamo? Jel ti znas zasto sam napustio WSG? Jesi uopste bio u WSG hordi na serveru dok sam i ja bio? Jel znas sta sam sve uradio i radio za WSG? Jel smatras stvarno da imas pravo da me nesto pitas u vezi sa tim? Inace - da odgovorim na tvoje pitanje - da mislim na drugare u WSG kojim sam morao da objasnjabvam kako da budu pristojni, kako da igraju, sta da ubijaju i kako da resavaju questove. Kad sam izasao iz WSG onda mislim na nove ljude koje sam sreo i sa kojima sam puno vremena proveo ne bi li dosli svi do najboljih mogucih itema za nas nivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Zar je toliko teshko da pomognesh drugima? Ne kapiram... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 ^ seems so... mada ni kod nas nije bolja situacija :pp onaj domi shatro doshao da mi pomogne i non stop pita - jel' gotovo, jel' gotovo :PPPPPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyxan'Ghaz Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Ako primecujes , nisam nista lose rekao tebi vec sam samo pitao o kojima , a to sto se ti objasnjavas sada... ja to nisam ni zeleo... sam si sve rekao.Napustio si guild ... big deal , samo sam te pitao o kojima mislis... ne zelim nikakve nesprorazume i "lose" vibracije! Uzivaj , da budes i preko lvl 60 , da budes ponosni predstavnik nase WOW scene... Da imas milione golda i stuff... Mrzi me vise da pisem... Quote The Earth Mother smiles upon us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 1. molim bez hejta momci... 2. pomaganje drugima je prilichno teshka stvar...ili morash da DOMINIRASH totalno i po 5+ kripova u datom regionu (kao neki pally drugari nashi ;o)) ili cesh se smoriti pokushavajuci da skinesh agro sa ljudi koji su doshli u region koji nije za njih josh par nivoa...pomoc u odgovarajucem regionu najceshce nije potrebna ili se da reshiti sa josh 2-3 chiveka koji rade isto sto i ti na terenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 ^ seems so... mada ni kod nas nije bolja situacija :pp onaj domi shatro doshao da mi pomogne i non stop pita - jel' gotovo, jel' gotovo :PPPPPP pa dobro, ochigledno da si ga smorio :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 ^ shto je najgore i nisam :) nego je on zhurio :p @kole, ma koliko pokushavao, u doba kada nema horde da smara (2-3 ujutru), ne mozhesh nacci grupu da zavrshish quest nikako)... osim toga, niko ne trazhi da mu budesh dadilja, vecc se odriche i xp-a i ostalih shitova da bi zavrshio quest :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 @Kole Poenta je u tome da kad imas guild pomazes svojim saborcima i ako neko ko je 10 lvla manji od tebe a trazi pomoc da resi neki, npr, elite quest, onda je normalno da dodjes i da mu pomognes jer tako napreduje ceo guild, a ti ne gubis vreme jer se u tom slucaju questovi brzo resavaju. To za odlazak na teritorije koje su mnogo veceg lvla je tacno i to samo rade ljudi koji su debili, kao ja npr. Mada ovo pravilo ne vazi za instance ukoliko svako zna koja mu je pozicija u timu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 sve mi je ovo jasno samo kazhem da su neke klase podobnije za pomotj od drugih =o) ono juche sam kao krenuo da levelujem axe skill tj nadjem mova 15 nivoa ispod sebe sa visokim armorom i krenem da udaram - nakon 1 min imam manje hp od njega...i to je 15 nivoa razlike!!! a to sto ti i josh nieki volite da lezherno trchkarate iako vam il veza laguje ili spora mashina ili stvarno ne vidite steltovana stvorenja to je drugi problem...ne bi bio uopste da mogu kao naki palisha ili rog da pritchim i reshim tog moba za 3 sec...hunter is obbout steady inflow of damage over time from a range...not good for protection puroposes =o) inache juche sam igrao 30 min warra coop sa pristom...koje je to izhivljavanje nad igrom ja ne mogu da vam opishem...=o))) ono mislim da warr mozhe da bude guard bilo kome =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 ,Mar 29 2005, 23:11:31]Poenta je u tome da kad imas guild pomazes svojim saborcima i ako neko ko je 10 lvla manji od tebe a trazi pomoc da resi neki, npr, elite quest, onda je normalno da dodjes i da mu pomognes jer tako napreduje ceo guild, a ti ne gubis vreme jer se u tom slucaju questovi brzo resavaju. Sa ovim se potpuno slazem, to je i osnovni cilj guilda , da se ljudi medjusobno ispomazu. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts