CHRISTIE Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 kakve matematicke operacije?Treba samo da ukapiras(nekako) da je petica ruza(sa svim laticama),posle je lako... Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Al mi je duuugo trebalo da ukapiram da treba da sabiram svaku kocku koja je ruza , jelte :) bah.. josh sam proveravao po pozicijama, pa se tripovao da je visheslojna rachunica, nije mi bilo dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 ma bre. 5 i 3 su ruze sa laticama. I to je to. Kockice koje imaju tacku u sredini, a okolo su latice. I onda izracunate sve ukupno kolko ima ! ! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Glupos' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 e sad ste mi pokvarili zabavu :( kako vas nije stid da kazete resenje ;) ja bi se sa ovim zanimao par meseci a vi mi ovako pokvarili zabavu :D P.S.Sta cu kad sa pglu e da malo je falilo da pocnem sa visom matematikom (koju neznam) stvarno mi nekad nije bas najbolje ... Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 btw. na novoj verziji IPB-a ima opcija Ignore user : )))) jedva chekam ! /Gotenks /loc-killygor ... poezija ! Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 bleh... not mudro tbh Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts