zEki Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 hehhehe, nisam brate... upao sam u smor fazu,... bio sam na casu:)) pa ono kao da vidim kako ste vi:D btw... proshle dine, dosta sranja, pocetakne... neshto manje sranja je bilo (ahh josh 65 dana) ...mada proshle dine od jeseni, znaci... bio sam na ivici nervnog sloma, bio sam u stanju da ubijem nekog, ali citanje, meditacija i sklekovi su me opustili... sad samo da upishem faks, i miran sam...i onda milioner,pa milijarder:) ja sam uvek pozitivno nastrojen, mada mislim da ste to vec skontali:D ( )... OK OK. Ali mogao bi da dodjes nekad na msn ili irc cisto da popricamo. Picko ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Obicno pozitivno, al' sam nedavno oterao devojcicu u PM jer mi je pokazala njene prave boje i sad imam mali problem s' poverenjem i prosto zelim nekog da ubijem......Trenutno NEGATIVAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 24, 2005 Author Report Share Posted March 24, 2005 OK OK. Ali mogao bi da dodjes nekad na msn ili irc cisto da popricamo. Picko ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!! nemam msn,... a dolazim na irc... ali ti si stalno away!:( ()... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 ma treba jebeno biti malo pozitivan jebote ... sve vam nije dobro ... pa dobro nije mnogima od nas ... takva jebena vremena... ali napite se ... drogirajte se malo ........ zivnite malo ... jebote ... previse jebote u recenicama ... ????? ali ono bash je bledo ....... treba se truditi .... optimistic reasons 4 living :PPPP Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts