Jump to content

Javni cas ljubavi i tolerancije

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Uvuche se celoj postavi admina i modova bez vazelina ;)))))))))))))))))

Samo pogledaj svoji i moj datum registracije na forumu, i razmisli da li je meni potrebno da se uvlacim zbog necega.

kinglui

nalupetao si se za sve pare

Jedan od bistrijih pretpostavljam?

kinglui upravo je to ,to sto si ti napisao.....

to su glavni problemi ,ovakvih pojava ,katastrofa stvarno ....

stojim iza tvog posta ..... ko ima nesto da ti kaze tu sam :D :D

tnx..

skipper.jpg

The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train.

'postaviocu' topika: minut cutanja je fraza, nikad ne cutis ceo minut, osim ako nije pao meteor i sjebo pola sveta, tako da ne znam cemu fascinacija:)

sto se tice topika, nema sanse da je to zbog rata i tripova. govorim ovo iz manje-vise licnog iskustva posto imam svecu 87 godiste. sto se tice nacionalne mrznje i neke neispunjenosti, to zaboravite. naravno, moja sveca nije reprezentativni uzorak u smislu da nece da ide okolo i da se bode nozevima, ali ipak jeste neki primer tih generacija. sto se tice rata, bili su mali, sto se tice bombardovanja, opet su bili relativno mali. kod moje svece i ostale normalne dece uopste se nije ni razvio trip za nase komsije okolo. takodje, bas zato sto sam ja ziveo kada je bilo dobro, ja sam mnogo isfrustriraniji od nje. ona recimo ima neke deformacije koje su meni potpuno strane, tipa, hasa cokoladu tri dana iako moze da priusti da relativno hasa kad oce i kolko oce. ostalo joj u podsvesti od 90-ih. takodje, sa mnogo manje para se tripuje sa ortakinjama i ortacima mnogo bolje od mene recimo i uopste nema neke radove da uzdise za 'boljim autom'. tako da kontam da sto se tice globalnog tripa i normalne dece, nove generacije su bolje od starijih. evo, sad sam se setio, gro njenih prijatelja, pa i ona se uopste ne tripuju s politikom, ali uopste. medjutim, ovde se ocigledno govori o likovima koji nisu klasicni predstavnici svoje generacije, to su neki periferijski likovi, mini-batice, ili likovi dosli sa sela i to neki najistripovaniji 'krem' takvih likova:) tako da je to mali procenat (dobro, stvarno bi bilo zlo da je veliki). ali opet je tacno da se nesto istripovalo u poslednje vreme i ja stvarno ne znam zasto je to tako. koji element je zasluzan za ta sranja, nemam pojma.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

e da, mora da su moji postovi uzrok kriminalnog ponasanja omladine:)

ako mislis na pasuse, u pravu si, ako ne mislis, ne znam na sta mislis:)

[ponos] imao sam dva pasusa u proslom postu [/ponos]

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)