RaveN Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 RIP :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Strasno ne mogu da verujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Nije moralo to da se desi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Pao slucajno ili ne - popravni dom ili tvorza, zavisi vec koliko imaju godina. Pa vise nece nikog u zivotu udariti, i ovo se nece ponoviti, bar ne njima. I da ga je gurnuo prstom, a ovaj pao i umro - kriv je. Retardi jebeni, sve bih te klince govnavom motkom izudarao. Takvi kao ti likovi nastavljaju ceo zhivot sa istim sranjima nazhalost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 ovako posto sam ja najvise informisan reci cu lepo ovako........ idem u pomenutu gimnaziju sv. sava,decka sam znao dobro,decko je bio jako dobar,niti je bio neki napadan,niti mangup,dobar drug stvarno,ne znam da je neko imao problema sa njim ,stvarno mi ga je zao koliko i njegovih roditelja.......... sto je jos gore znao sam i likove koji su ga pretukli ,evo da ispricam kako se tacno to i dogodilo posto su na televiziji i novinama razne price ...... znaci decko je isao sa vremen odmora sa ortakom u diskont i cekao je ortaka ispred,videli ste snimke gde ,i oni su prisli i rekli mu kao pomeri se ,i on je kulirao,i poceo je jedan lik da ga udara plasticnom flasom po glavi i ovaj je i dalje kulirao,i kada mu se smucilo rekao je necu da se pomerim i tada je drugi lik nikolu naboo i ovaj je vratio samar koliko se secam i onda sa ga tu izudarali jos par puta i on onako osamucen je uradio glavom prilikom pada ........... neprijatno mi je sto pricam ovo ....... danas je komemoracija u skoli ajde pozdrav Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Ja znam te klince koji su ga tukli... 1. Oni su smesni...nikada nisu pravili nikakva sranja itd. tako da kada sam cuo ko je u pitanju nisam mogao da verujem, mislim bas su klinci nisu nikakve siledzije u pitanju kako pisu po novinama molicu te da ne lupas gluposti ......... jer ako stvarno znas ko ga je pretukao,onda isto tako znas kakvi su ,tako da nemoj da lazes ljude sa foruma .... jer sam i ja znam te likove i znam kakvi su i tome slicno ...... @gotenks ne moram ja nista da opravdavam gim. weasel je lepo rekao,mada pazite skola se dosta popravila u svakom pogledu od tog vremena kad je bilo sekti,mada je i dalje kaubojska skola iza toga stojim Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 ma shta retji na ovo. najgore shto takvih nakurchenih klinaca ima josh mali milion a nas tje ovo da okupira josh nedelju dana pa tje se sve zaboraviti. do sledetjeg puta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 @L i K i na TV je bilo da je tucha kao bila iz zajebancije... bezveze... ali sto se Nikola Kovacevic sapleo i udario to je sjeb... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Citam danas u novinama da je napradacev cale izjavio da je nikola npadadao i posvao njegovog sina i da se u odlasku oklizno i pao.Koji debili Jedan od tih napadaca ide u Drapsin(valjda) i cesto je upadao u probleme tomi je rekla profesorka koja je predaval pre u Dnjegovoj skoli I ima jos jedna tragedija koju mnogi neznaju:Sestra od napdaca ide u Sveti Sava i nju znam.Koliki ce samo pritisak biti na nju od cele skole bez razloga A to da ce digla buka zato sto je Nikolina tetka sudija specijalnog suda moze samo budala da kaze.Pa i da je tamo neki zemljoradnik ovi bi trebali da budu najostrije kaznjeni U ponedeljak prekid nastave i cas mira ispred vlade srbije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudija. Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Citao sam danas u novinama i bash sam se skenjao, neka mu je laka crna zemlja. SLAVA MU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 rip:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Čas mira... Koja glupost... A za one retarde popravni dom, i ko ih jebe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L i K Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Da je prica prepumpana to stoji, mislim pogledajte samo naslove po novinama: "Tukli bez milosti" i tako ta sranja - to je bila obicna klinacka tuca samo je bedak sto je ovaj mali tako zavrsio.... Ako neko procita danas novine moze da vidi da ce ove klince da optuze za: NANOSENJE TESKIH TELESNIH POVREDA SA TRAGICNIM POSLEDICAMA! - Ovo je definitivno napumpano... kazna ja od 1 do 12god a ovi klinci ima da dobiju max kaznu... videcete... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Pa i treba da dobiju maximalnu kaznu Kad bi ti znao sta se stvarno desili a ne da citas jebani kurir Nikolu su dok je bio u nesvesti(od pada) sutirali u glavu itd Aj ti kad si tako pametan zasta bi ih ti osudio:za remecenje javnog reda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 jadno opet me je sramota sto zivim u srbiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 18, 2005 Author Report Share Posted March 18, 2005 Da je prica prepumpana to stoji, mislim pogledajte samo naslove po novinama: "Tukli bez milosti" i tako ta sranja - to je bila obicna klinacka tuca samo je bedak sto je ovaj mali tako zavrsio.... Ako neko procita danas novine moze da vidi da ce ove klince da optuze za: NANOSENJE TESKIH TELESNIH POVREDA SA TRAGICNIM POSLEDICAMA! - Ovo je definitivno napumpano... kazna ja od 1 do 12god a ovi klinci ima da dobiju max kaznu... videcete... Ne mogu da prećutim ovako retardiranu izjavu. Pa i treba da ih optuže za nanošenje teških telesnih povreda sa tragičnim posledicama!!! Zar treba da dobiju samo 30 dana robije za tuču??? Ko još normalan može da izjavi ovako nešto? I da to nazove "napumpano"? I treba da dobiju više od 12 godina... Ne mogu da verujem... [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 R.I.P. a ovi leekovi ako su ga stvarno bili vise od jednom pokazace obdukcija tako da ako su ga stvarno udarali tolko ... stvarno ruzno :( Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Da je prica prepumpana to stoji, mislim pogledajte samo naslove po novinama: "Tukli bez milosti" i tako ta sranja - to je bila obicna klinacka tuca samo je bedak sto je ovaj mali tako zavrsio.... Ako neko procita danas novine moze da vidi da ce ove klince da optuze za: NANOSENJE TESKIH TELESNIH POVREDA SA TRAGICNIM POSLEDICAMA! - Ovo je definitivno napumpano... kazna ja od 1 do 12god a ovi klinci ima da dobiju max kaznu... videcete... opet vi pricate gluposti ,ja sam upravo dosao iz skole ........ imali smo danas komemoraciju ,svi su bili u zalosti .......... sutra idem na sahranu ...... i zaobicicu ovaj topic ,jer se samo nerviram kada vidim kakve gluposti pricate ,a niste niti upuceni u to sta se desilo niti ista....... naucite jednom da mediji lazu !!! i jos jednom da ponovim i da negledam vise ovaj topic ...... uopste nije bila klinacka tuca,nego su oni njega tukli ..... nije bilo nista obostrano !! Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
L i K Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Sve u svemu, bedak sto je tako izpalo za sve... mali Nikola je poginuo a ovi klinci ima da mardjeljaju.... i sve to bez ikakvog razloga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemananas@ Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 ,,Da je prica prepumpana to stoji, mislim pogledajte samo naslove po novinama: "Tukli bez milosti" i tako ta sranja - to je bila obicna klinacka tuca samo je bedak sto je ovaj mali tako zavrsio.... " ALOOOO BRE!!! obichna klinachka tucha-pa bilo kakva tucha je prazna stvar.. shta sve netju videti. ozbiljno mi je zhao tog dechka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 Njega cu onesvescenog sutirali to i nije bas klinacki Ustvari i da jeste nema tu iz sale ili ne. Decak je mrtav i oni su odgovorni ma kakva tuca bila A novine i treba da budu sa takvim naslovima da se ovo nebi vise nikad dogodilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(MiGsa) Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 kolko ne volim te balvandere, koji pumpaju i kad je lik na podu... ako se tucesh (ne volim tuce) makar budi covek i pusti lika da ustane (naravno ako je ferka), ako lik oce da nastavi ... a ovo par nardkanih balvandera krenushe da peglaju jednog lika... tuzno. :( a po onome shto sam procityo, mogu reci da su nadrkani balvanderi. ( )... Quote <font size="1"><font color="white">... I tako isho ja sam pustinjom sa bozarom u ruci...</font id="white"></font id="size1"> <font color="orange"><font size="1">..Give me a kiss to build the dream on and my imagination will drive upon that sweet heart i ask no more than this a kiss to build the dream on....</font id="size1"></font id="orange"> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 evo upravo sam se vratio iz grada... stojim u diskoteci i dolazi neki ganci i napuca me u glavu.Kako sam se okrenuo josh jedan me udari i ja mu vratim,kada skochi njih 5-6 na mene,2 me udaraju pesnicama u glavu,a ostali shutiraju...bez ikakvog razloga...prvi put ih vidim.Znachi da nisu doshli redari,tachno bi me ubili i zato nemojte vishe da serete da kretenima treba neki razlog da vas prebiju/ubiju Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
(MiGsa) Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 kretenima nije potreban... kad su kreteni... (baklju treba uvek nositi)... ( )... Quote <font size="1"><font color="white">... I tako isho ja sam pustinjom sa bozarom u ruci...</font id="white"></font id="size1"> <font color="orange"><font size="1">..Give me a kiss to build the dream on and my imagination will drive upon that sweet heart i ask no more than this a kiss to build the dream on....</font id="size1"></font id="orange"> Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 GJ Quote banovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts