h!ghLandeR Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Jel moze neko da mi kaze kako da cs demo otvorim u Adobe Premiere 6.0 tako da mogu da ga seckam i tako malo da se zezam....:D i da li to uopste moze da se uradi posto nisam siguran ali mislim da moze...ili mozda neki drugi program za tako nesto...tnx svima koji mi odgovore :P Aj zdra'o! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 ne moze u adobu dok je DEM fajlu...ALI zato imas programe da napravis .jpg ili .bmp file na sledeci nachin:Udjes u kanter pustis demo, nadjes deo gde si ih naredjao, spustis konzolu, ukucas "startmovie bla 30"(bla je naziv, a 30 je fps(frames per second)), zatim kad se redjanje zavrsi lepo ukucas quit i odes u cstrike folder gde tjesh natji mnogo slika iz redjanja....e tad mozes da udjesh u adobe i da se igrash:) poz Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 ne moze u adobu dok je DEM fajlu...ALI zato imas programe da napravis .jpg ili .bmp file na sledeci nachin:Udjes u kanter pustis demo, nadjes deo gde si ih naredjao, spustis konzolu, ukucas "startmovie bla 30"(bla je naziv, a 30 je fps(frames per second)), zatim kad se redjanje zavrsi lepo ukucas quit i odes u cstrike folder gde tjesh natji mnogo slika iz redjanja....e tad mozes da udjesh u adobe i da se igrash:) poz Fraps sve to radi iz cuga ... to sa slikicama je muchenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 .....ili koristi FRAPS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_ Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Evo ti link za fraps, da se ne mucis: fraps253.exe Lak je za upotrebu, imas sve u help-u. :) On automatski exportuje isecak demoa koji zelis u .avi, a onda uzivaj u obradi :) GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h!ghLandeR Posted March 15, 2005 Author Report Share Posted March 15, 2005 Hvala ljudi...nadam se da ce biti zanimljivo...pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 Evo ti link za fraps, da se ne mucis: fraps253.exe Lak je za upotrebu, imas sve u help-u. :) On automatski exportuje isecak demoa koji zelis u .avi, a onda uzivaj u obradi :) GL nije crackovan dzaba ti :))) imam ja na kompi ali je malo poveci .... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 Hvala ljudi...nadam se da ce biti zanimljivo...pozz prerano si se poradovao:))) Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
h!ghLandeR Posted March 16, 2005 Author Report Share Posted March 16, 2005 E nasap sam Fraps preko googla i skinuo ga,podesio sve kako pise u help-u ali kad pokrenem igru i stisnem F9(da pocne da snima) snimanje krene par sekundi fps bude oko 20(strasno) i onda zakuca i igra i komp i sve u pm...:D Ako neko zna zasto molim da mi kaze...poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 dodji do BH vecheras,pokazacu ti ja... Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts