moyo Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 odacu ti ja tajnu al nemoj nikom da kazes Order by: Last post > A-Z > All Topics > GO Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Kako je ovo sjajan topic! Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Je l' beše decembra '05. kemp ovde prodavao svog šamana, pa je bila forumska drama kako je do jaja gearovan lik, pa moj vajn kako se likovi ne mogu prodavati jer su deo tebe i onda opšte prepucavanje. Sećam se samo da je čovek kad ga je prodao imao neki post u smislu "gotovo je, uradio sam to, idem da pijem da zaboravim". Ako me sećanje ne vara, samo je mohi imao bolje gearovanog lika, bio je full stormrage, a kemp je valjda i dalje nosio finkle's dredger. Jebote, kao da je bila neka druga igra. :) Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Shraf beshe? :))) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 I dan danas se krijem po coskovima i placem ponekad ;( Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Kemp Darkmoon rep moze samo sa kartama da se grinda? A zar nemoze i sa onim stanjim asto se predaju za darkmoon propusnice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 ne da si fejlovao topic nego si mu ebo kevu! Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 ne da si fejlovao topic nego si mu ebo kevu! Ma na brzinu sam se alt tabovao da pisem dok se ne respavnuju skotovi realno nisam ni gledao DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 hahhaha epic Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 karte od friendlyja tako nesto, imas male rogues dekove ili ove prism/chaos jace. Jedino isplatljiivo jer su boe itemi posle Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 mozda je coveku igra sranje ? zola BOG! Fail? Pure win! Charovi lvl 36 i 32, 80 golda, ulozeno dosta znoja. Tako je to bilo. Ovaj topic ima muzejsku vrednost. :) epic! I dan danas se krijem po coskovima i placem ponekad ;( jbg 2005. si nosio tange sledece godine car je go! karte od friendlyja tako nesto, imas male rogues dekove ili ove prism/chaos jace. Jedino isplatljiivo jer su boe itemi posle jebem ti zivot... lagano mogu da budem vodic u plaguelandsu i dm-u... znam svaki hex napamet... pristine kad vidim ko tier9 da je ispao... znam znam... moze i da se pukne 20k golda, ali ja sam troo! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 jebem ti zivot... lagano mogu da budem vodic u plaguelandsu i dm-u... znam svaki hex napamet... pristine kad vidim ko tier9 da je ispao... znam znam... moze i da se pukne 20k golda, ali ja sam troo! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts