zEki Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Cisto me interesuje vashe misljenje. U sta je sada pametno uloziti pare, a da nije nekretnina. Tj. sta je pametno otvarati. Kafic, Fast Food(uopsteno, znaci prodaja hrane) ili mozda internet kafic, igraona. Sta vi mislite scime je najbolje poslovati. Tnx Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 U pekaru pored neke skole fax-a.... para ko pleve!!! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Ulozi u sebe... sve ostalo je sranje dakle za te pare mozes da se sebe do jaja iztreniras (za nesto) i da se lepo zaposlis nego da ulozis u nesto i punes.. Znam da ovo nije odgovor koji zelis da cujes ali jebiga sve ostalo je mnogo rizicno na nasem podnevlju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 ma svi koji imaju pekaru su se obogatili .... da da ..... al ja sada nishta nebi pravio ...... narod nema para :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Ulozi u sebe kao sto kaze stator. A onda idi preko. ovde sto vise skole, to manje para. I bas si nasao gde ces da pitas za ulaganje :))) P.S Infiltriraj se na berzu i radi akcije (ono muti sa njima ocu reci). Para do krova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 tachno to nisam mislio da cu ikada chuti ishta mudro od ovog statora:)) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 uzmi shtand na trgu i nabavi neku lepu skunjicu*lila,majchica onako da ti viri pupak, (time ulazesh i u sebe:D) i kreni da prodajes limunadu na sred trga...ono ide leto...bitje para kolko oces :))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Brate chim ti na Ruru to pitas ulozi pare u sopstvenu sahranu jer si idiot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 10, 2005 Author Report Share Posted March 10, 2005 a ja mislio ozbiljni ljudi. Aiiiiiii pa bwe koje ulaganje u sebe. Ja ionako iovako idem cim zavrsim fax napolje. Cisto sam vas pitao ovako sta mislite. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 10, 2005 Author Report Share Posted March 10, 2005 Brate chim ti na Ruru to pitas ulozi pare u sopstvenu sahranu jer si idiot ne majmune. Ja sam samo hteo da vidim kakva su vasha misljenja. Kao neka anketa. A sad vidim i zasto je ova zemlja raspala i mutava. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 neozbiljno je da reći da bilo šta sigurno propada ili uspeva, ne rade se džabe silna istraživanja, pa i pored njih gomila biznisa propada u prvoj godini.. ali ovako na prvu loptu, ništa proizvodnja, to je u srbiji u kurcu i biće tamo još deceniju, isključivo usluge.. recimo da je dosta sigurno ulagati u zabavu, provod i tako to.. klubovi, kafići, to u srbiji ne propada tako lako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 a ja mislio ozbiljni ljudi. Aiiiiiii pa bwe koje ulaganje u sebe. Ja ionako iovako idem cim zavrsim fax napolje. Cisto sam vas pitao ovako sta mislite. Lepo ako imas 5k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Zeki da ulozhi u sebe ? LOL :)))))))))))))))))))) btw. statore, nisu svi geekovi ... otkud ti ideja da dechko uopshte programira? :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 btw. statore, nisu svi geekovi.. Taj deo sam prevideo :) Ali zar nije jako da se jedan dan pojavis u ovoj majci na poslu http://www.thinkgeek.com/images/products/f...w-before-me.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 btw kad su rekli da ulozhish u sebe nisu mislili da zabodesh u Perper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 kvalitetan frizerski salon. bingo Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 http://www.thinkgeek.com/images/products/f...w-before-me.jpg o bozeee :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 ovo mi pre lici na pitanje - sta da radim sa parama od 7-ce :))) a na sta da ulozis pare .... nemam pojma ... sta ti najvise pasuje (javna qca ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 11, 2005 Author Report Share Posted March 11, 2005 btw kad su rekli da ulozhish u sebe nisu mislili da zabodesh u Perper LOL Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 (javna qca ) ovo uopste nije losa ideja samo kad bi iste kod nas legalizovali... generalno - usluzna delatnost je jedino sto moze da prodje ovde, a igraonicu bih licno iz mnogo razloga u startu otpisao znaci kafic / fast food su po meni skroz ok poslovi Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 proizvodnja je majka (ako imash veci kesh da ulozish naravno)... ali trenutno samo sa domacim sirovinama ako je moguce jer pdv ubija za uvozne sirovine evo primera shta je snalazljiv chovek.. tip je negde sa juga srbije i skupljao je ni manje ni vishe nego koshpice od shljiva !! da da one koshpice koje se na tone bacaju posle pechenja rakije :)(u pochetku ih je uzimao za dz a posle ih je chak i otkupljivao) i izvozio ih na zapad jer je znao da se od dotichnog materijala prave najbolji laminati or something.. sht da vam kazem osim da je tip miioner :)... nemamo mi pojma shta sve bacamo ... a ako je neki kesh manji onda je pametno uloziti u neki usluzni servis... ljudi ni ne znaju koliko ima prilike za zaradu.. samo shto nam je administracija i trenutni pdv (ni u jednoj zemlji na svetu se nije uveo u roku od jedne godine - samoubistvo) ubijaju privredu nevidjenom brzinom ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoDuS Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 U kladionicu na fix. Za sve pare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Cisto me interesuje vashe misljenje. U sta je sada pametno uloziti pare, a da nije nekretnina. Tj. sta je pametno otvarati. Kafic, Fast Food(uopsteno, znaci prodaja hrane) ili mozda internet kafic, igraona. Sta vi mislite scime je najbolje poslovati. Tnx Brate veruj mi samo i isključivo ula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Ja mislim da vredi da uzmes da proizvodis cackalice, cepove...i tako ta sranja ili jednostavno da prodajes deci DROGU!!! Muahaha...salim se naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Evo ti konkretan primer. Ja kapiram da bi kod mene ispred zgrade neki rostilj/fast food procvetao. Zgrade sa svih strana, dve autobuske stanice, mnogo ljudi, tri pekare, par radnji, par trafika, palacinke, itd. ali nema pravog fast fooda. Mislim da bi kombinacija rostilj/sendvici/palacinke na ovoj lokaciji procvetao... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts