Jump to content

Barsa vs Chelsea

ZerBah

Recommended Posts

e, neverovatna stvar, vrteo sam kanale i naleteo na najavu utakmice na b92.. slušam kako se treneri prozivaju, pa reko da pogledam na šta će to ličiti.. na kraju sam odgledao celu tekmu.. stvarno je bila odlična.

nije da ću početi da pratim fudbal, al ono... :)

Murinjo je skroz lud chovek - i josh ga maximalno se*e! Mislim posle prvog poluvremena nikog nije menjao, drugo poluvreme ista igra iz prvog i josh Barsa napada, Cheh skache na sve strane (mislim stvarno je likchina golman!). I onda onaj gol Terija, pa Murinjo cheka koga ce Rajkard da menja i tek tada menja svoje - treba imati muda za tako neshto!

А в чем сила, брат?

Svaka cast Celsiju a Steta za Barsu

Mada niko iz nje nije zasluzio pobedu sem Ronaldinja koji je zammalo "sam"(ko i uvek) uspeo da odvede barselonu dalje

Kezman jeste da je namestio 1 ili 2 gola ali je uso u ofsajd vise od 10 puta.Nema dovoljno iskustva

Ali komentator je ipak sve nadmasio

"Ovom Muinju nikom nista nemoze.Hteo je Barselonu u cetvrt finalu i uspeo da savlada veliku barselonu"

blah...u ovom dvomecu sam navijao za Barsu,al jebiga...ipak meni je najvaznije da je pobedio fudbal i svaka cast igracima na pruzenoj tekmi...e sad znam da bi ih Celzi rasturio da je igrao Roben,zato je Celzijev trijumf jaci...jedina mrlja koja moze da se baci je faul Karvalja nad Valdezom kod cetvrtog gola,ali jebiga i to se desava...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

utakmnica je bila čista 5 ,stvarno lepa igra

ronaldinjov gol ne vredi komentarisati jer ono ne mo

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Naravno da je bila strasna utakmica.

Murinjo ce dokazati da je najbolji trener na svetu ako Celzi uzme LS i Premijer ligu [+kup koji su vec uzeli], mada je po meni on najbolji jos iz vremena kada je bio u Portu i utakmice protiv Mancestera.

Barsa je pokupovala sve najbolje iz prosle LS sezone i misle da su uhvatili boga za muda! Imaju nalickanu pickicu na klupi, a oterali su Antica koji ih je spasao ispadanja... Toliko o njima.

Ronaldinjo-najbolji u PSZ-u.

Zili-najbolji u Monaku [finalisti LS].

Deko-najbolji u Portu [finalisti LS].

Larson-najbolji u Seltiku.

Eto-bio najbolji u timu iz kog je stigao.

To su bili igraci o kojima se najvise pricalo prosle sezone! A sada?

I to su sve ofanzivci. Tako se nepravi tim. Ne sa trenerom koji je trenirao petlice pre toga. Jebla ih Holandija. Gotivio sam Barsu i gotovio bi ih i sad, samo da nisu oterali Antica...

ja nikada nisam gotivio barsu jer su po meni imali los fudbal za oci,mnogo faula i na snagu su igrali ,oni holandjani luis enrike i kompanija smor su bili,jedino rivaldo je sabijao :D

ovaj tim je mnogo zanimljiviji za gledanje ,atrakcija itd super

samo upravu si da je ostao antic sigurno bi bilo bolje mada glupo je o tome polemisati

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Sad ga svi preterase

Pa dobro jeste Murinjo jedan od najbolji ako ne i najbolji trener danasnjice ali to da mu niko nista nemoze je samo preuvelicavanje

Pa sta ako je dobio Barsu nije ona nepobediva.

ti decko ocigledno ne pratis primeru ...

pogledaj malo, nista te ne kosta ...

Naravno da je bila strasna utakmica.

Murinjo ce dokazati da je najbolji trener na svetu ako Celzi uzme LS i Premijer ligu [+kup koji su vec uzeli], mada je po meni on najbolji jos iz vremena kada je bio u Portu i utakmice protiv Mancestera.

Barsa je pokupovala sve najbolje iz prosle LS sezone i misle da su uhvatili boga za muda! Imaju nalickanu pickicu na klupi, a oterali su Antica koji ih je spasao ispadanja... Toliko o njima.

vec su oni bato osvojili premier ligu.

ako uzmu lsh svaka im se dala.

Ronaldinjo-najbolji u PSZ-u.

Zili-najbolji u Monaku [finalisti LS].

Deko-najbolji u Portu [finalisti LS].

Larson-najbolji u Seltiku.

Eto-bio najbolji u timu iz kog je stigao.

To su bili igraci o kojima se najvise pricalo prosle sezone! A sada?

I to su sve ofanzivci. Tako se nepravi tim. Ne sa trenerom koji je trenirao petlice pre toga. Jebla ih Holandija. Gotivio sam Barsu i gotovio bi ih i sad, samo da nisu oterali Antica...

a kao igraju lose??? mozda se jedino zili nije uklopio.

slazem se da im je odbrana rupa, ali markez i pujol nisu za podcenjivanje ...

rajkard jeste lickator, ali ima potencijala da postane vrlo dobar trener. a inace pre barse je trenirao spartu iz roterdma, iskreno nista posebno :)