Inorog Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 Pa oni jaci i nisu tolko dzabe a i to je najmanji problem .... najveci je onaj cooldown od 30 min koji si iskusno eskivirao da prokomentarises pa chekaj cela pricha oko toga je krenula sa mojim postom u kome sam to "prokomentarisovao" , mislim shta tu sad ima vishe da se pricha ? a josh ga i ukidaju za koji dan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 2x pally, druid, priest, warlock ovakav party ima najvishe buffova od bilo kog drugog...tu su 3 tanka... ima main healera, 3 secondary healera, soul stone na paladinu jednom u sluchaju da svi umru shto je teshko moguce, combat ress kod druida tu je devotion aura, concentration aura, dva blessinga po izboru (i sealovi koje pally koristi na sebi), 2 stamina buffa, armor i stat buff od druida itd mrzi me svega da se secam... u punoj snazi buffs ce preci u drugu liniju... ne zaboravite underwater breath 10min za cepanje u vodi bez razmishljanja Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 hohoho ! ukidaju cooldown, pa sad ima da derem ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyxan'Ghaz Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 Ma Palisha je imba :D inace najjbolesnije po meni je 2 paladina , hunter i 2mage-a!!!!! Palisha je po meni Warior koji se leci ,jeste da nema iste ofanzivne sposobnosti kao i Warior ali je izuzetan u defanzivnoj borbi koja samo zadrzava neprijatelje dok nazad seku Mage-ovi i Hunter!!!!! Quote The Earth Mother smiles upon us Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 ko josh ide u instance bez priesta? paladin sa retribution spec uvek uzme agro warrioru... toliko o ofanzivi warrior je jedino dobar za end game raidove gde treba mrcina sa tonu helta da tankuje bossa Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Ja bih voleo da vidim tog paladina koji tje da skine agro sa maga ili prista kad zabodu pyroblast ili veliki heal .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 haha slazem se sa mohijem, nema leba da nam neko pomogne kad ga grunemo... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 jaooo nemoj da me nervirate da bacim mog warr alta na fastlane leveling... ma necu.... ...nisam ja arutha =oD mada...samo zbog onog whitwind weapon macha bih igrao wara...extra izgleda oruzhje stvarno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 pa nijedan priest ili mage ne moze da otme agro paladinu... zato sluzi blessing of salvation i seal of fury... pa sad ti vidi... naravno uvek ima situacija gde paladin promashi a neko lupi critical i onda preuzme agro... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 Stvar sa agroom nije tako jednostavna jer se on racuna vremenski i nagomilava se, tako da (pod uslovom da su svi u partiju slicnog lvl-a) u pocetku priest i mage ne treba nista da rade dok war ili bilo koji drugi tenk ne navuce na sebe agro. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 blessing of salvation = 30% less agro (baca se na party membere) seal of fury = generates extra agro (self cast) ako su svi u partiju slichnog lvla paladin ce preuzeti agro... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted March 17, 2005 Author Report Share Posted March 17, 2005 Izvini, ali ne slazem se sa tobom. Warrior je klasa koja najbolje kontrolise aggro. Ovo nije zato sto ja to kazem, vez zato sto je klasa dizajnirana za to. Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 ja ti kazem iz mog iskustva... ne zato shto je dizajnirano tako i bez datih blessinga i seala paladin sa retribution spec warrioru uzima agro nisam mnogo igrao sa warriorom pa ne znam dal ljudi ne znaju da uzmu agro al sam igrao sa paladinom i znam da sam uvek bio tank u partiju Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts